Hercai/Вятърничав по ATV Тема 7

• 76 584
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Пепелче, подмених видеото с по-дълго, хем да се вижда и "футболката" вътре Joy

# 601
Здравейте!

Нова снимка от официалната страница на сериала.

С надпис: "Ще могат ли Рейян и Миран да забравят миналото и да започнат любовта си отново?"

# 602
Здравейте!

Нова снимка от официалната страница на сериала.

С надпис: "Ще могат ли Рейян и Миран да забравят миналото и да започнат любовта си отново?"

Те може и да не забравят, ама ние ще... бради пуснахме от чакане   Crossing Arms Joy Joy Joy

Благодарско за оставените следи  Hug bouquet

# 603
https://twitter.com/hercaidizi/status/1169686767760547840?s=21
Утре вечер ще има танатъм ли е, фрагман ли? Важното е, че нещо ще има Simple Smile
(Страх го е да я погледне, на предното видео прегръдка през кръста, сега гледа на всички посоки, без Ебру)
Сигурно защото Сандра е в Мардин
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 02:45 от dessince

# 604
Деси, много зле работата Joy

Здравейте, момичета, и честит празник  Hug

Няма да започне на 13-ти сериала, обявили са в програмата на АТВ епизод от Междузвездни войни Blush

# 605
Деси, много зле работата Joy

Здравейте, момичета, и честит празник  Hug

Няма да започне на 13-ти сериала, обявили са в програмата на АТВ епизод от Междузвездни войни Blush
Това може да е новото име на сериала!

# 606
Честит празник, момичета! Hug
А по повод това новото с трудното за мен име  hahaha - ай стига цензори бе! То не беше Ердо, неговия там комитет, който забранява и глобява. Сега и Сандрита в Мардин. Ми то и погледите вече са забранени. Аман!!! Най-добре е вече да си говорят само по телефон или през вековните стени на конаците там.  Wink

# 607
Честит празник, момичета! 🇧🇬
Четох някъде, че 13-ти епизод е заснет, но ще го снимат наново, променили го. Може да не са готови за 13-ти септември

# 608
Здравейте момичета и честит празник! Чудя се ,защо Сандра не и дадат роля в сериала ,поне хонорар да взема . Това вече прилича на маниакалност. Но иначе съм почти сигурно, че ще прецакат сериала ,но ще видим!

# 609
Двете сладурки Щадоулу Heart Eyes

и с Аслъ/Мелике

# 610
Нова от Ебру ❤ Много ми е симпатична, сладка, истинска

# 611

Зле, зле колко да е зле работата. Само се моля да няма междузвездни войни в екипа на нашия сериал Simple Smile
А като се сравнят двете общи изяви от началото на снимките и тази от вчера,става ясно че някой му е свил сърмите на Акън. Снощи прочетох при рускините, че някъде преди две години той се е проявил в Инстаграм, като ценител на природните дадености на една дама. В момента не я следва вече, но е останала следа кои фотографии е харесал тогава. Става дума за модела Емили Ратайковски. Ако има други като мен, които до сега са нямали представа за въпросната дама и искат да я придобият , могат да я погледнат в скрития текст.

Като я гледам тази Емили, Ебру не и отстъпва по форми и пропорции. Само че в настоящия момент, проблемът не може да се реши само с отписване от Инстаграм, та да видим до къде ще я докара това зелено чудовище ревността. Дано Акън да продължи да играе ролята си, като се влияе само от изискванията на сценария и режисьора.

А тук който иска може да види нашия сив кардинал:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 15:47 от nedlen

# 612
# 613

Азизе взе детето. Дали е истина или е сън на Рейян

# 614

Азизе взе детето. Дали е истина или е сън на Рейян
Според мен е сън. Фрагманът показва част от следващия епизод. Така че бебето може да е факт само в нечии сън. Не вярвам да са направили скок във времето.
Да не би да е почнал фестивалът, за който преди време актьорите от сериала бяха отправили покана?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2019, 21:52 от nedlen

Общи условия

Активация на акаунт