Номинация за най-абсурдна реплика, свързана с кърменето и захранването на бебето - 19

• 29 598
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Кърмя 19-месечния си син все още, благодарение на жени, като Кактусчето. Имахме доста трудно начало, беше известно време в кувьоз, после не можеше да засуче. През това време аз се цедях през 1.5-2 ч, за да поддържам лактацията. Благодарение на "фанатичните кърмачки" успяхме! Та правилната информация е много важна!
По темата, знам за бебе, което се е отбило "самО" на 5 м и оттогава е на боза.

# 151
...
По темата, знам за бебе, което се е отбило "самО" на 5 м и оттогава е на боза.
Ко речи, ко???
WTF?!?!!
Все бях чувала изцепки, ама това удари и скритото дъно!

# 152
Нали?! А аз си мислех, че сокчетата на 40 дни са дъното! И това е млада майка с трето дете. Чувала съм за даването на боза преди мнооооого години, дори не вярвах, че има още жив човек, който е пил като бебе.

# 153
До сега бях задала само един въпрос в темата , отговор не получих. Надявам сд сега на втория си въпрос някой да ми отговори.Като казвате , че кърмите бебета по големи от годинка , това означава ли ,че яденето им е само кърма или им давате и други храни

# 154
До сега бях задала само един въпрос в темата , отговор не получих. Надявам сд сега на втория си въпрос някой да ми отговори.Като казвате , че кърмите бебета по големи от годинка , това означава ли ,че яденето им е само кърма или им давате и други храни
Това цитат ли е или ти питаш? Щото ако ти питаш си ни спестила копирането на въпроса и си уцелила темата да се посмеем. Вярно че днес е първи, но не е април, а август...

И все пак да отговорим като фанатички кърмачки - според ситуацията. Има и бебета на по година и отгоре я карат само на кърма, особено в случаите на зъбо икнене и когато са болни. Иначе в масовите случаи повечето бебета са захранени и кърменето е допълнение към храненето с твърда храна или за приспиване. Всяко дете е индивидуално.

# 155
Въпросът не е за темата. Има тема за бързи въпроси и отговори на тема кърмене, там е удачно да се задават въпроси.

Разбира се, че деца над 6 месеца приемат и твърда храна. Приемането на твърда храна не прекратява кърменето. Повечето тук с по-големи бебета, кърмим все така на поискване. Ако имате още въпроси по този казус, напишете ги в другата тема Wink

Бозичка, а Grinning Това бие киселото мляко! Но пък ето доказателство, че броят деца и уж опит, не са непременно гаранция за това, че майката има познания как да гледа деца. Че тука из форума циркулира едно такова схващане "ти на мене не ми обяснявай, ти имаш едно, аз три" пример давам просто Simple Smile

# 156
Ами на мен понеже ми е първо, т.е. нищо не знаех за бебетата, се наложи да изчета доста и все още го правя. А на тях им е второ, трето, десето и знаят. Stuck Out Tongue Winking Eye
Имам ЗВБ - бебе, което около първият си рожден ден опита скара за пръв път. Просто така се получи. Когато го коментирах, отговорът беше "Ооо, нашето на 5 месеца ядеше кебапчета", изречено с гордост.

# 157
Това цитат ли е или ти питаш? Щото ако ти питаш си ни спестила копирането на въпроса и си уцелила темата да се посмеем. Вярно че днес е първи, но не е април, а август...

И все пак да отговорим като фанатички кърмачки - според ситуацията. Има и бебета на по година и отгоре я карат само на кърма, особено в случаите на зъбо икнене и когато са болни. Иначе в масовите случаи повечето бебета са захранени и кърменето е допълнение към храненето с твърда храна или за приспиване. Всяко дете е индивидуално.
Объркала съм темата , въпроса беше за другата да. Но мисля ,че не е етично да се “посмеете”, на гърба на жена която ражда Първо дете , и се интересува от всичко свързано с него. Благодаря все пак за вниманието.

# 158
Ми то да ти кажа ли и на мен да ми първи близнаците, ама не ми е хрумвало подобно нещо да питам.

Все пак темата е за абсурдни въпроси, не се обиждай.  Сама си се донесла, реакцията е такава.
И въпреки всички майтапи сме ти отговорили адекватно и възпитано,  на иначе абсурдния ти въпрос. 
Бъди здрава и се гледайте с бебето.

# 159
" И какво ? Ще кърми една година?!? Как ли пък не! 20 дена и това е! Да не мога да излезна едно кафе да пия на спокойствие!"

# 160
" И какво ? Ще кърми една година?!? Как ли пък не! 20 дена и това е! Да не мога да излезна едно кафе да пия на спокойствие!"
Ужас. Не мога да повярвам, че някой може да го каже това. ( Всъщност мога, но не искам.☹️😖😫). Май покрай мен тези, които са кърмили поне малко отбиват към 7-8 месец, до годината. На другите рязко им спира кърмата към края на първия месец.

# 161
  • Плевен
Чакайте,нали не греша темата"абсурдна реплика свързана с кърменето"?Мисля че въпросния клип е именно за тук,а и коментарите по темата -също.Не мисля че пречим на някой-по-скоро този въпросен клип пречи на майките да кърмят.Що не изтрият тъпия ,лъжлив и подвеждащ клип,а трият коментарите на жените с опит в кърменето?

# 162
Ех, толкова исках да го гледам този клип 😯 даже си го отделих за после и е изчезнал

# 163
# 164
Милата тя, кафе не можела да пие 😃

Вчера ме питат кърмя ли. “Уу браво, кърми докато има мляко! Голямата колко я кърми?” - година и половина. “Ооо браво, аз 10 месеца кърмих. Исках още- до година, година и нещо, че нали като кърмиш и стават високи и ячки, а той е момче, ма гледам, че и сега си стана едричък (18г). Но свърши млякото, като стиснех само вода излизаше. Ти кърми, че все пак е момче!”

🙄🙄🙄

Общи условия

Активация на акаунт