Априлски бебета 2019 - Тема 2

• 28 501
  • 730
  •   1
Отговори
# 225
Според мен са от жегата. И на моето дете му излизат, но сутринта в чисто лицето и следобед пак избиват. Така като гледам е 1:1 с нашите пъпчици. Малката е мн сладка иначе, да ти е жива и здрава:)

# 226
И според мен са от жегата, моят син има такива на сгъвките и врата, той много се поти , особено отзад по тила.
Сладурка малка : )!пу пу

# 227
Благодарим Ви Blush
Нека бъдат здрави всички деца по света ❤️

# 228
Количката ни е комбинирана. Надигнала съм главичката, но малката грам не иска да се вози. Събирам мнения много ли е рано да я трансформирам в лятна, с полу легнало положение? Rolling Eyes             На 9-ти ставане на 4 месеца.

# 229
Бебчо от 2 седмици не искаме в количката. Със коша за новородено сме, една идея повдигам гръбчето реве, пускам го напълно легнало същото е. На ръце се излъже малко и пак започва един рев. Вече като знам какво ни чака нямам желание да излизам... Следобедния сън е същото, през 5 мин приревава и трябва да лягам до него за да е на гърда.
Мария, ние на 8 ставаме на 4 месеца и аз мисля дали да го пробвам в летния кош въпреки, че изобщо не ми се иска.

# 230
Според мен е раничко. Аз ще изчакам до 6я месец. Ако имате мрежа на сенника може да слагате бебчовците по корем и така да гледат през мрежата. Аз нямам, но видях една такава мама и ми се видя идейно, а и детето мн добре се чувстваше така

# 231
  • Sofia
Здравейте банда, Калин започна 5ти месец. От две седмици започнахме захранване по предложение на гастрото и педи заради рефлукса. Горе-долу ни се получава, нямаме заместено хранене. Повече се получава опитване.
Миналата седмица след ваксината вдигна 39.6°. Пускахме кръвни и имаше високо ЦРП и СУЕ без малко да ни вкарат в болница. Така и не се разбра от какво е. Пак пускахме кръв, урина, гърлен секрет. И нищо.
Дано не се повтаря.
Леки жеги на всички!

# 232
  • София
Bib4o, дано не се повтаря наистина.
Eclipse, същата работа-преди бебка заспиваше на ръце, сега само на гърда и честно казано ми е по-лесно, отколкото да я разнасям супер много време, но пък се буди често и трябва да поцока, за да заспи пак. Обаче понякога така спи 2-3 часа, явно си наваксва Grinning
Беше споменала за редки изпражнения-колко редки са, попиват ли в памперса? Аз ви се бях оплаквала, че наште са редки, но не попиват, така че за кърмено бебе сякаш са нормални. Често има слуз обаче и не мога да разбера дали е защото много се плюнчи, или от някоя храна-пробвах да изключвам някои, но още не съм установила.
А за количката много добре ви разбирам-бебка никога не й е била фен, но някак заспиваше там и се разхождахме за кратко. После изобщо не искаше да стои в нея, а от известно време започна да се заглежда (повдигнала съм й гръбчето) и стои поне 30мин. Но не трябва да й се спи.
Взех ергономична раница-и в нея не стои много време, ама ще пробвам да изляза и с двете, и като й омръзне в количката да я сложа в раницата...С една дума само на ръце иска да я нося и да разглежда.

# 233
Pipi и аз искам да изчакам с др кош до 6 месец. И сега да го сменя не е гаранция, че в него ще иска да седи. Отворила съм пролуката с мрежичката и първите пъти много се заглеждаше, но вече и това няма ефект... Иначе е идея да го пробвам по корем.
Bibcho дано вече няма боледуване и всичко е наред с малчо.
Sun_shine изпражненията се на моменти. Примерно ако сутрин ака и в памперса попива напълно, следобяд може да е нормално. Вече и аз незнам какво да правя и мисля, изцяло на кърма е. При нас понякога също има слус, но го отдавам на промишлените количества лиги.

# 234
  • София, България
Както знаете, аз съм със седалката от известно време. Тя има пълно легнало положение. Явор си се вози в нея без проблем. Повдигам го да си гледа по малко, играе си с една мека книжка. Въпреки това винаги си нося ергономична та раница или слинга, защото понякога има голя зор да го понося, търси си внимание от мен. И се налага понякога да ги ползвам, за да не опиши квартала Joy

# 235
Здравейте,  имате ли косопад? При ресане цяла шепа пада. Ако продължава така, до 1 месец нищо няма да остане, а имам коса до кръста 😭 Пия калций, магнезий и витамин Д, защото при изследване се оказа, че имам дефицит. Все още кърмя и се чудя какво друго мога да приемам. Ходих на дерматолог, тя каза, че като спра да кърмя ще се оправя, а до тогава? Имате ли подобен проблем?

# 236
Хубави ампули подпомагат + шампоан Приорин Wink

# 237
  • София
И моята падаше жестоко, започна след като спрях да кърмя. Физиологично и хормонално обусловено е, просто ще трябва да изчакаш да мине. При мен за няколко месеца доста намаля, предполагам че престава вече. Търпение и силна храна Simple Smile

# 238
И аз почнах от няколко дни захранването по съвет на ЛЛ, заради рефлукса засега се справя добре детето и дори му е вкусно 😋. Иначе го возя в летния кош повече от месец. Има пълно легнало положение, но аз го слагам наа леко задигнато точно заради рефлукса.

# 239
И ние сме с рефлукс, вече е доста по-малко, но си го имаме, но педи още нищо не казва За захранване, но ще питам, мислех си, че е след 5ти месец. С какво захранваш? Отразява ли се по някакъв начин на коремчето? Аз малко се притеснявам от този момент Да не го почнат коликите пак, че като се сетя два месеца какво беше с коликите иииии 😫

Общи условия

Активация на акаунт