Спам тема (усмивки, слънце и вълни - на всеки пожелавам повече такива дни) от 01.07 до 31.07

• 49 392
  • 3 016
  •   1
Отговори
# 120
О, вярно бе! Кукутата сигурно са посрещали изгрева тая сутрин. Аз бях забравила.
Аз па кат та прочетох колко часа си писала сутринта и веднага си викам: Хайчето е станала зарад джулай морнинг. Joy Погледах малко от интервюто сутринта с вокала на Uriah Heep в Тутракан.
И ДУ!
Детето фчера се връща по никоето време следобяд - паднал в реката, ама само се преоблече, никъв душ не можах да му наложа, чакали го. А, и било много забавно падането, пак щял да опита. То сичко убуу, ма ся го боли гърлото и смърка серьозно ... па за бой е късно ... Grinning
Ай, да въ дочета. Grinning

# 121
припомних си защо и лятото обичам да нося затворени обувки - всички камъчета от кварталните улици са в моите сандали
подариха ми чудесен тънък бял шал колкото половин чаршаф персон и половина - омотала съм се в опит да предпазя вампирския си тен от посегателствата на слънцето и се нося по широкия свят като по-едър вариант на духчето каспар

# 122
Аз все пак се престраших за палачинките. Като се събуди наследникът на империята, надам се да е доволен.
Пък и императорът ще намаже някоя палачинка. Laughing

# 123
  • На топло в неговото сърце.
Добър ден!
Честит джулай морнинг на всички!
Холдъне,завидях й,че е на море,а аз на плантацията!

# 124
  • Варна
Аааа, няма начин да си го причиня тва ставане за да посрещна изгрева. Просто имах доста задачки тая сутрин и трябваше една идея по-рано да се изстреляме от вкъщи, така че станах в 5,30, вместо в 6,00.

# 125
  • Тра-ла-ла
Честит ми форумен имен ден Joy
Скрит текст:

# 126
Джу, печеш ли дупИто?  Laughing

# 127
  • Варна
Ау, гадина, чак на мен ми се дощя да натопя кълки...

# 128
Джу, как е водата? Изкъпа ли се и за нас? Grinning
А, гледам и Осмичка е писала най-важното. Joy

И малко смях:
Всеки път като се обадя за проблем с интернета ме питат това... (следва разговорът):
- Ало. Някакви проблеми има ли с мрежата, щото тук при мен яко "прекъсва"!??
- Ами рестартирахте ли модема?
- Да, рестартирах го!
- А компютъра рестартирахте ли?
- Да, и него рестартирах!
- Аха, а рестартирахте ли първо компютъра и после модема?
- Рестартирах първо модема, после компютъра, после пак компютъра и докато се презареждаше рестартирах модема, рестартирах и телевизора, после си спрях бойлера и пак го включих да грее. Докато грееше включих и изключих 3 пъти сешоара. След това пак рестартирах и модема и компютъра. След това рестартирах и ютията, включих тостера и пералнята, рестартирах асансьора на блока, спрях си парното, сложих си топломери, пуснах си парното, рестартирах модема и компютъра и пак нямам Интернет като хората.
- Ами продължавайте така и до 15 минути сам трябва да се оправи!

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 11:52 от ina.ina

# 129
😂😂😂😂😂
Сетих се когато работих за една кабелна телевизия:
Само дето накрая клиента ми дотътри що компютри и рутери има и каза да си ги рестартирам аз,той отивал на работа и като съм готова да му звънна да си ги вземе.
Накрая се оказа,че кучето му прегризало кабела😂
Голям майтап беше.

# 130
  • Тра-ла-ла
Днес поне не духа , няма облаци и водата е тепсия. Кристално чиста. Плажът на Градина е рехаво населен. Всичко е точно по мой вкус без да се налага да го диря на север, на север.Grinning

# 131
  • SHOOT ME 10 $
Лелее Джу на една ръка разстояние си ми...😂

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 15:25 от midkoо

# 132
  • Тра-ла-ла
Лелее Джу на една ръка разстояние си ми...😂
Палава ръка ли, Миде? Joy

# 133
  • SHOOT ME 10 $
Хахаах...😜 Джу ти си ми другарче...няма се издаваме ся...

# 134
Вижте кво, срещнете се за 5 мин поне. А тя Джу, ку има палава ръка нейде, ще я плесне. Няма си поплюва, я! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт