Спам тема (усмивки, слънце и вълни - на всеки пожелавам повече такива дни) от 01.07 до 31.07

• 49 382
  • 3 016
  •   1
Отговори
# 105
  • Euskal Herria
Добро утро!

# 106
  • Варна
О, вярно бе! Кукутата сигурно са посрещали изгрева тая сутрин. Аз бях забравила.

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 08:26 от HighSpeed

# 107
Джу, тоз човек като сърничка плаха, ти все с рогата напред да го стреснеш
Момъците едно време с триглави лами са се били Grinning
Абе, де да ги търсим тез триглави лами, че да се изяви някой момък, бе? Кат се замисля, липсата винаги се запълва, то затуй и момите на триглави лами стават. Ей, все да им е удобно на тия мъже,  да се изявят.  Laughing

жената майка и и баба и. колко глави са. па може и леля/лели да има. ламя мутант

/ще използвам поста да кажа че сгреших за 'въстанието' на isa_pisa едно време. наистина е било случайна грешка

# 108
  • София
ДУ.
Не съм никога посрещала изгрева,поспалана съм си.

Аве,Хай!

# 109
  • Агент под прикритие
Добро утро!
Малко ми е криво днес, първи ден след две седмици отпуск... На всичкото отгоре имам още около 40 дни отпуск, който влача от предни години и не знам кога ще го взема.
Отивам за кафе. Успешна седмица на всички!

# 110
  • над кукувичето гнездо
Честит Джулай! Именячките да не се скатават, а да почерпят. Stuck Out Tongue
Аз връщам жеста със снимка на спамър в действие. Познайте кой снощи беше на сцената!
Скрит текст:
По една случаЕност съм успяла да заснема и обувките, и въдицата му. Scream

Скрит текст:
Stuck Out Tongue

# 111
  • Варна
И аз не съм, Миднайт. Много ми е шантаво да се наредя на брега и да гледам как изгрява слънцето, в съпровод нали е ясно на коя песен. Ми чувствам се тъпо.

Пък и аз съм поспалана.

# 112
Добро утро🙂

# 113
Ич и не ща да ставам да зяпам слънцето как изгрява. Ако се натряскам и заспя на плажа може, ама специално за изгрева... нема нужда.

Начеее поръчах си тениски на GoT от Алито 😆 Не съм на 15, но... Валар моргулис!

# 114
  • Варна
Пък аз още се облизвам за оная чаша, може наесен да си начеша крастата. Цената й е ужасна ама пусти мерак... Тениски сигурно и аз ще искам ама предпочитам да си ги направя сама. Тъкмо ще си избера картинки каквито ми харесват.

Обаче си поръчах ей тоя ключодържател, червения. За ключовете за мотора.

Валар дохерис 😁

# 115
Валар бунакис и ошматорис! Главата ми я няма.
Будна съм, ама гаче ли не съм твърде.
За миг ме осени синоугодната идея да направя палачинки, обаче нещо май, май не ща. Имам още време до обяда да мислъ.

# 116
такова поспаливо същество съм, че съм пропуснала всички джулай морнинги последните двеста-триста години

на джу и всички празнуващи днес - честито!

харесват ми ключодържателите, искам зеленикаквия

# 117
те като ламя бе. тематични

# 118
Айде дракарис и от мен! Искам да спя! Sad

# 119
изпреварих сутринта в седем бгмамите у кауфланда. бех зел преди месец един фритюрник за 35 леа и се наложи да го върна и да ми върнат парите. от днеска същия е 30. уо хоо. едни цигари безплатни. също така мислех че съм сбъднал една моя детска мечта да имам потник бел селяшки. тип джон маклейн/фреди. прибирам се не мога да се напъхам в ел-ката. съсипана мечта

Общи условия

Активация на акаунт