Спам тема (усмивки, слънце и вълни - на всеки пожелавам повече такива дни) от 01.07 до 31.07

• 48 184
  • 3 016
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Тра-ла-ла
Особено кога избегА към морето Joy

# 2 791
  • На Марс
Изпаднах в една логическа дилема ...

Скрит текст:
... та щерката ми зададе една задача от олимпиада по математика(подреждане на един фигурки), която от два дена не мога да реша. Написах код за час и малко където брутфосва всички опции в паралелни нишки ... и стигнах до вярното решение. Ама се замислих - аз са умен ли съм или глупав Simple Smile

или ми е време за бирица ...

# 2 792
# 2 793
  • Варна
Пънч, не разбирам от бири, но истински се впечатлих от небрежната вметка, че за нула време си написал код. Винаги ми е било интересно и съм искала да се занимавам с това, но виж, животът ме отнесе в друга посока...

# 2 794
  • На Марс
Пънч, не разбирам от бири, но истински се впечатлих от небрежната вметка, че за нула време си написал код. Винаги ми е било интересно и съм искала да се занимавам с това, но виж, животът ме отнесе в друга посока...

Красотата е когато накараш кода да почне да пише код за теб ... но е дълга история, пък и аз не съм такъв гений Simple Smile

# 2 795
и пак за членове говорите

# 2 796
Предпочитам да реша задачата, отколкото да се мъча с кодове.
Иначе мога да гледам умно, де.

# 2 797
Изобщо не знам за кви кодове става дума. Пълен гьон съм по математика.

Два дена лежа, ама буквално. Със зълвата сме сами в тях с малкия и само се местим от дивана в спалнята и обратно. Размазах се.

# 2 798
  • София
Мързелифци. Гледам, само на айляк, бири и почивки сте го ударили. Сал една Луна буйдисва. Grinning

Хай, 6 не е ли множко, бе. Моя старец последните седмици го позасичам, дълго дава 5, 5 и нещо. Simple Smile
Ма всъщност, аз не карам бързо, те пистарките кльопат повече. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 799
  • Тра-ла-ла
Мързелифци. Гледам, само на айляк, бири и почивки сте го ударили.
И малко туй-онуй по хладно, че да не се пОтим излишно Bowtie

# 2 800
Хиля се с ДЖаки Чан.  Laughing

# 2 801
  • над кукувичето гнездо
Изпаднах в една логическа дилема ...

Стана ми любопитно за задачата Rolling Eyes

Скрит текст:
Ако си признаеш, че си умен, може да излезе, че не си красив, така че внимателската как се фуклясваш Stuck Out Tongue

Днес съм изпълнила неделните форумни повели и мога с чиста съвест да се насоча към възглавницата.

# 2 802
веднъж да изпреваря HighSpeed - добро утроо

# 2 803
  • Агент под прикритие
Аз бях буден около 3:30, ама викам, хайде да не кукуригам толкова рано.

Добро утро!

# 2 804
  • Варна
Хай снощи си легна в 20.00, ако щете вярвайте, толкова скапана бях от път и жега. На момента съм заспала и ей сега станах, даже още не съм си отпила от кафето.

Онзи, и на мен ми се стори малко повече отколкото очаквах, защото преди като съм го засичала Варна-Търново ми беше дал 5.5 на 100, а тогава бях с доста повече багаж отколкото сега - палатка, дюшек, спален чувал, раница дрехи. Сега само една раница влачих освен себе си Simple Smile Но като се замислих, до Търново е равен път, а ние вчера минавахме през Ришкия проход, там бая километри имаше изкачване и слизане, завои, намаляш, ускоряваш, разни кретени те бавят, сигурно затова даде тоя разход. Пък и не го жалих, да ти кажа, навивах си кога позволяваше пътя. Да не говорим, че машинката остарява, все пак вече сме над 13 години заедно Simple Smile

Добро утро Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт