Звездни компромати - юли

• 275 760
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 445
Новата песен на Папи Ханс и Тита
https://youtu.be/QG0UKCXPrOg
Много тъпа. След като видях Тита в капките какъв глас вади, чак ме е яд какви "песни" все прави..

# 2 446
  • Бургас
Пускам и аз един сочен компромат.
Изтекли са пикантни кадри за Венци Венц и Павел.
За тази снимка ли става на въпрос 🤨

# 2 447
На тая снимка мога да кажа, че е който си поискам.

# 2 448
Още малко и Петъка дойде, покажете си котетата:
Скрит текст:

# 2 449
Аз дори не мога да определя колко души има на снимката, камоли кои са.

# 2 450
Ето снимка, на която се виждат лицата им Grinning
Скрит текст:

# 2 451
Пускам и аз един сочен компромат.
Изтекли са пикантни кадри за Венци Венц и Павел.
За тази снимка ли става на въпрос 🤨
От Инстаграма разбрах,че е имало кадри където Павел и Венци са снимани в тройка с момиче-компаньонка от секс сайтовете,участвало в клипа им "Само да поискаш",ама кадрите са изтрити веднага  Grinning

# 2 452
Добре де, те са ...Joy

# 2 453
Кадрите са изтрити но... скрийншотове има @PreslavaD е сподлелила правилният! Аз писах на момата качила снимката, да я нахокам че прави такива зулуми щото не е готино, и тя обясни че двамцата са знаели че се заснема това нещо . Simple Smile
Жената от клипа е рускиня

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 22:56 от bg_MAMA_Fan233

# 2 454
  • Варна
Гледах клипа на Само да поискаш и щях да се учудя, ако не е имало тройка.
То просто в клипа си личи, че или е имало предисторията или ще има последствия.
Венцито има дете, но човекът и бестито му демонстрират и декларират отворена връзка.
Павел ми е много симпатичен и може би единствения с татуировки, който харесвам,  но май гадже сериозно няма.
Та и за тримата бих казала, като колежката Densi - голям праз!
Което ме подсеща да питам. Има ли снимка на двата стръка праз, да отсъдим дали наистина е Голям праз ?

# 2 455
  • Gotham City
Девойката, която качва е онази Марияна от първата Къртица, на Николетка някаква приятелка от Пловдив май излезе.

Понеже не ги слушам тези двамката, отворих да видя клипа, ми тя...дамата в него, много противно изкуствена. Цици като вимета

# 2 456
Е, то нещо нечувано сякаш- тя ужасна мастия без извинение, те млади момцИ, звИзди, алкохол, други субатанции, какво очаквате да извадят да изиграят партия шах🤪😂
Сексът продава, не откриват тия топлата вода ...

# 2 457
Каква изненада само .  Айде молА ви се. И ако си мислят, че ще направят сензация. .. то вече като чуеш Дубай ти става ясно какво що. Ама едва ли и тук са много кротки.

# 2 458
Тъпо и гнусно, ако е нарочно и с цел реклама. Към коя аудитория точно е предназначено - тяхната собствена, подчертано детска?
Не разбирам.
И без това ги смятах за пълни аматьори и смешници, е, мнението ми се затвърди.

# 2 459
Аматьори с моментна слава , на които сега им връзват , а след години ще го играят кротки агънца. Много ме дразнят, честно. Но тук друг път е имало голяма защита за тях колко умни, интелигентни и добри момченца са.
Емануела и тя не спря да дълбае. Пак пуснала 3 метра пост

Общи условия

Активация на акаунт