Звездни компромати - юли

• 275 759
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 460
Аз дори не знам дали са умни и добри момченца, просто са трагедия като изпълнители, защото музиканти не мога да ги нарека.
За смешният им имитаторски стайлинг дори не ми се говори. А сега и тази гнусотия.
Детето ми коленопреклонно да ме моли, няма да го заведа на тяхно участие.

# 2 461
Ее, много важно, че са се направили на големите мъже. Пука му на някой в каква конфигурация еякулират тия смешковци. На Бестито сигурно не и е смешно.

# 2 462
Бестито и тя го играе голяма отворка как не очаква нищо от него. Ама явно аз не ги разбирам днешните млади..

# 2 463
Не казвам дали е важно, а че е противно.

# 2 464
Не визирах точно теб, а изобщо.
Ся като се замисля мацката може в един момент и излишна да е станала.

# 2 465
Пълни смешници са тези.

# 2 466
  • Варна
Откакто Ицо им възпя “красивите бради”, се почудиха какво да измислят. Дори и в Черешката не ги канят “да изкарат некви пари”. Simple Smile Пчелата майка- Саня обаче, дали одобрява или поощрява? Защото ужким и към Жана Б беше много толерантна, но я отрязаха тотално.

# 2 467
Мъжете на Тоца и двамата изподрани от грозните й нокти:
Скрит текст:
А как ли го къпе  или бърше ду*ето на Бест тези нокти?

# 2 468
  • софия
Lana Del Rey
Скрит текст:
Alison Sweeney с дъщеря си Megan Sanov
Скрит текст:
Casey Affleck
Скрит текст:
Emily Thomas, Taron Egerton
Скрит текст:
Joan Collins
Скрит текст:
Хилари Дъф
Скрит текст:

# 2 469
Ей,  бре, много извисени тук...
По случая на Емануела, смятам, че отвратително, това, което и се случва. Не коментирам какъв човек е, но за мен няма съмнение, че фамилия Диневи са си КУПИЛИ правата върху детето. В България, всички знаем, че правата в 99% се дават на майката. Трябва да е изключително пропаднала (доказано) за да ги дадат на бащата. Най-гадното в случая е, че детето се ползва като знамето на победата. Съмнявам се, че детето е прекарвало кой знае колко време с баща си и не искам да си представям какво означава да отиде в дом, който е лишен от майка си, само защото някой е решил, че може да и покаже какво може да се случи ако не навежда главата. Всъщност Емануела ползва единственото оръжие, което има  в момента. Да използва публичността си за да разлае кучетата. След врявата, която вдигна, малко ще се замислят на следващото заседание. Убедена съм.
Обаче, колко е лесно да си възвишен, нали... като не те стягат чепиците.

# 2 470
  • not found
Ей,  бре, много извисени тук...
По случая на Емануела, смятам, че отвратително, това, което и се случва. Не коментирам какъв човек е, но за мен няма съмнение, че фамилия Диневи са си КУПИЛИ правата върху детето. В България, всички знаем, че правата в 99% се дават на майката. Трябва да е изключително пропаднала (доказано) за да ги дадат на бащата.

Това не е така , детето е момче . Не защитавам Диневи в никакъв случай , не казвам , че е добър баща или справедливо и некупено решението на съда , но има много деца с дадени права на бащите и без майките им да са доказано пропаднали . В съда се гледат условията , които може да предложи всеки родител.

# 2 471
  • София
Не е така по отношения на условията, но да не спамим до безкрайност.

Тук в темата неведнъж съм чела, че Павел и Венци са много умни и интелигентни момчета, как трезво разсъждавали... Изгледах им две интервюта и нищо от казаното не открих. Пълни олигофрени.

# 2 472
Приятелката на Венци, колкото и широко скроена да е няма да й е приятно да вижда тези неща, особено заради малката Агуая. А пък и според мен се прави, че не й пука, мисля, че е по - скоро поза, както преди нея и след нея много жени са си мислили, че ще успеят да променят мъжете си.

# 2 473
Венци е разделен с приятелката си вече https://hotarena.net/venci-venc-zariaza-maikata-na-bebeto-si-izp … at-ima-novo-gadje

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 07:39 от elpi

# 2 474
  • Sofia
Павел имаше гадже,участваше в този сезон на Мастершеф.

Общи условия

Активация на акаунт