Операция на щитовидна жлеза -17

• 49 360
  • 762
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Щом не се давите като мисирка при преглъщане нищо ви няма Joy

# 241
Щом не се давите като мисирка при преглъщане нищо ви няма Joy

Хахах, не нямам проблем с това слава богу, но както казват всеки луд с номера си Simple Smile

# 242
  • някъде там
Пускам поредните контролни изследвания и излезе TSH 0,005,  а само преди месец беше 0.01 в една и съща лаборатория. FT3 и FT4 са в норма.
Не ми звучи ама никак добре и съм силно притеснена, очаквах малко повишаване на стойностите

# 243
  • Варна
Мноого ниско ТСХ, вдигай Sad

# 244
Момичета, да попитам тези с папиларният карценом и ТЕЛК-а. След като сме с Телк, дали трябва да се внасят осигуровки или само здравни? Самоосигуряваща се съм и ако някой знае, ще ми е много от полза. Благодаря

# 245
Ако искате да ползвате осигурителни права, внасяйте си осигурителните вноски. По принцип държавата освобождава хората, получаващи някакъв вид пенсия, от осигуряване, но нямате и права на осигурен в този случай - т.е. това време не се води осигурителен стаж. Не ви съветвам.

# 246
  • Варна
Освободени сме от данък общ доход. Всичко останало се внася. И си имаме всички права, води ми се и стаж и всичко.

# 247
Освободени сме от данък общ доход. Всичко останало се внася. И си имаме всички права, води ми се и стаж и всичко.
Не сте освободени Simple Smile Само до определен размер на дохода или месечната облагаема основа.
Иначе лицето пита за самоосигуряване, което е както го описах по-горе.

# 248
  • Варна
Не сте освободени Simple Smile Само до определен размер на дохода или месечната облагаема основа.
Иначе лицето пита за самоосигуряване, което е както го описах по-горе.

На мен лично не ми удържат. Да, до определена сума е.

https://accountingnews.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%8A%D1%87%D0%BD%D … 81%D1%82-253.html

# 249
Добро утро, момичета на 18.11. ми направиха биопсията , след колко време излизат готовите резултати? Попитах докторът той ми каза, че ще ми се обади като станат готови , но аз май съм доста нетърпелива.

# 250
  • Варна
Добро утро, момичета на 18.11. ми направиха биопсията , след колко време излизат готовите резултати? Попитах докторът той ми каза, че ще ми се обади като станат готови , но аз май съм доста нетърпелива.
Зависи. Ако е на частно и след 2 часа могат да са готови. Ако е по ЗК може и седмица, две, зависи патолога колко е натоварен.

# 251
Благодаря . По здравна каса е .

# 252
Благодаря . По здравна каса е .
Аз правих януари в майчин дом . Биопсията беше в понеделник, а резултата излезе в петък.

# 253
Моята  я правиха в София мед. Докторът ми предложи този вариант ако искам аз да си я занеса в Майчин дом , но предпочетох да я занесе той. Вместо аз да се лутам и да търся. Не е проблем ще изчакам.

# 254
Аз още си чакам хистологията от операцията. Тези дни трябва да излезе.
Колко време след операцията, се правят изследвания на хормоните?

Общи условия

Активация на акаунт