Операция на щитовидна жлеза -17

• 49 428
  • 762
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Аз още си чакам хистологията от операцията. Тези дни трябва да излезе.
Колко време след операцията, се правят изследвания на хормоните?
Почна ли с ел тироксина?

# 256
Аз още си чакам хистологията от операцията. Тези дни трябва да излезе.
Колко време след операцията, се правят изследвания на хормоните?
Хормона го почнах 10 дни след операцията, а изследванията пусках след два месеца прием.

# 257
Здравейте, момичета!
Трябва да започвам да се мажа! Много кремчета, гелове има на пазара....Кажете ми нещо ефикасно и от което наистина сте доволни за белега!!!

# 258
  • Варна
Аз не съм мазала. Мацнах 3 пъти с крем от невен и ме домързя.

# 259
Здравейте, момичета!
Трябва да започвам да се мажа! Много кремчета, гелове има на пазара....Кажете ми нещо ефикасно и от което наистина сте доволни за белега!!!
Мазах се с КЕЛО - КОТ гел 15 гр. но е доста скъп /около 65лв./.

# 260
Аз мазаха с ДЕРМАТИКС УЛТРА, около 80-90 лв. беше, възпали ми белега, зачерви се и стана по-широк. А преди това бях, като одраскана от коте, супер тънка линийка. Та после мазах с дом. крем от невен и мас около месец. А едно момиче оперирано същия ден от същия лекар, не се маза с нищо и супер бързо й се заличи. Моят още личи след три години, вече е слабозабележим, но все пак... Та в моя случай си мисля, че не биваше с нищо да се мажа...

# 261
  • някъде там
Мноого ниско ТСХ, вдигай Sad

Да, наистина е много ниско. Изписаха ми Тирозол 5мг. по 1т. през ден.
Ако някой приема същото би ли споделил

# 262
Здравейте, момичета! Нова съм в групата 😊 На 12 декември ще ми махат щитовидната жлеза. Мойта ендокриноложката ме изпрати при Д-р Калин Видинов в Майчин дом, той ще ме оперира в Софиямед ( било по евтино). Някакво мнение за д-р Видинов и къде е по-добре (Софиямед или майчин дом)

# 263
Здравейте, момичета! Нова съм в групата 😊 На 12 декември ще ми махат щитовидната жлеза. Мойта ендокриноложката ме изпрати при Д-р Калин Видинов в Майчин дом, той ще ме оперира в Софиямед ( било по евтино). Някакво мнение за д-р Видинов и къде е по-добре (Софиямед или майчин дом)
Здравей, дай ни повече информация за диагнозата. Какви исаледвания сте правили?
Относно доктора-чувала съм за него, но нямам мнение за него.

# 264
Скрит текст:
Мноого ниско ТСХ, вдигай Sad

Да, наистина е много ниско. Изписаха ми Тирозол 5мг. по 1т. през ден.
Ако някой приема същото би ли споделил
За 1 ви път чувам да се пие тирозол през ден....бях с Базедова болест и доста години съм го пила и съм наясно.последно бях с тсх 0,018,пих тирозол 1 месец 2×2таблетки,после 1 месец 3×1 т.и накрая 2×1 т.и за 3 месеца ми влезе в норма
Скрит текст:
Не търсете евтиното...А добър специалист!!!😈��😈Това не е шега операция!!!

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 12:53 от AnMary

# 265
Чувала съм и съм чела много добри отзиви за него - млад, способен хирург, с човечно отношение към пациентите. Иначе е важен хирургът, а в коя болница ще е операцията не бих казала. Ако му се доверявате, доверете се и на съображенията му да ви предлага едната, а ну другата болница.

# 266
Здравейте!
  Диагнозата ми е нетоксичен единичен възел- нодозно трансформиран избутващ трахеята. Хормоните са ми в норма, биопсията не показа нищо притеснително. Мнението на докторите е, че жлезата работи, но е твърде голяма и ще продължава да расте.
  s.v.s - по никакъв начин не подценявам операцията, но след като е един и същи хирург и едни и същи консумативи, защо да не избера по евтиното?
  Anikka, благодаря за отговора. Аз не успях да намерия мнения за д-р Видинов, но имам доверие на д-ра който ме изпрати при него.
  Повече се притеснявам от това какво се случва след операцията. Disappointed Relieved

# 267
  • Варна
И аз ще застана зад мнението, че хирурга е по-важен от лукса в стаята. Виж ако можем да си позволим и двете е супер.

Напасват се нещата след операцията. Няколко месеца да си влезе дозата на хормона в релси и всичко е ок.

# 268
Здравейте!
  Диагнозата ми е нетоксичен единичен възел- нодозно трансформиран избутващ трахеята. Хормоните са ми в норма, биопсията не показа нищо притеснително. Мнението на докторите е, че жлезата работи, но е твърде голяма и ще продължава да расте.
  s.v.s - по никакъв начин не подценявам операцията, но след като е един и същи хирург и едни и същи консумативи, защо да не избера по евтиното?
  Anikka, благодаря за отговора. Аз не успях да намерия мнения за д-р Видинов, но имам доверие на д-ра който ме изпрати при него.
  Повече се притеснявам от това какво се случва след операцията. Disappointed Relieved
Въобще няма да се притеснявате!!! Всичко минава и заминава....възстановяването е бързо.Пиша Ви ,като прясно оперирана преди месец!!!
И аз много се страхувах и се оказа ,че страховете са ми били големи и притесненията!!!

# 269
И аз ще застана зад мнението, че хирурга е по-важен от лукса в стаята. Виж ако можем да си позволим и двете е супер.

Напасват се нещата след операцията. Няколко месеца да си влезе дозата на хормона в релси и всичко е ок.
Какво се случва през тези няколко месеца докато се нагласи дозата?

Общи условия

Активация на акаунт