30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 102 735
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 60
Сиси, кое беше желано от вас училище?
Испанската гимназия. Балът й е 444, т.е. шанс - към нулев.

# 61
Сигурни ли сте, че за ТУЕС не трябва медицинска? В справочника беше при професионалните училища. Аз все си го предствавям, че системата ще ни подкани да прикачим медицинска бележка, ако трябва.
За ТУЕС мисля, че трябва.

# 62
Мисля си за тези отнети 0,5 точки. Децата написали ли са словесен отговор след края на решението. Извинявам се, ако е обсъждано. Не успях да изчета всичко.

Мисля, че при нас са взети за това, че отговорът на 19в е 5x/2, а не 2,5х  Thinking

# 63
В ключа са посочени и двата варианта.

И пак да кажа. Точки се дават. Не се вземат. Децата не започват със 100 точки, които постепенно намаляват с грешките.

# 64
Права си, Дидева! Нещо трябва да липсва в решението, за да не са присъдени тези 0,5 точки. Въпросът е какво!

# 65
  • София
В ключа са посочени и двата варианта.

И пак да кажа. Точки се дават. Не се вземат. Децата не започват със 100 точки, които постепенно намаляват с грешките.
Заради такова недовършено преобразуване, не успях да  вляза във ВУЗ с 6.00, преди 100 години. Тогава ставаше дума за дължина на отсечка. Ако не търсят съотношение, а дължини, лица, въобще мерки, отговорът трябва да е доведен до десетична дроб.

# 66
  • Пловдив
Бал момиче между 219 и 376, според начина на образуване и предметите..

Духи, за едно дете ли става въпрос? Зачудих се, много широк диапазон.

# 67
Така е, Дидева. Истината е, че аз не се задълбочих (сега ми е любопитно, но нямам време да ходя пак) после осъзнах какво точно е станало  и реших, че може би е това. Вярно е, че са дадени и двата отговора, но крайният е като завършек, а не като алтернатива, а и недадените точки са само 1/5 Simple Smile

Edit: Благодаря Слънчевата, може би го изяснихме..

Сега трябва и ayza  да си го разнищи..

Последна редакция: пн, 01 юли 2019, 00:04 от 6tiplio

# 68
Пуснах извадка от ключа без да погледна условието, в което пише " в нормален вид". Така или иначе би било добре да се вижда точкуването. Иначе запознаването с писмените работи се свежда главно до това, да видиш дали твоята не е подменена с чужда.

# 69
  • София
Добро утро, честит нов месец! Да е на късмет на децата.
И малко off topic:
July morning e!
Не стигнахме до морето, та малко Витошко слънце

# 70
  • Sofia
aniK, защо не искате 35 СОУ?

Беше на един пробен изпит в него и тогава категорично отсече, че не му харесва това училище и не го иска. Аз лично се лашкам между него и френската - кое да пишем на трето място. Като език ни е предпочитан немският, а като училище - това с по-сериозна обща подготовка. За 35-то има много противоречиви мнения.

Благодаря за темата, Спунк! Sparkling Heart Известно време даже се оставих в режим на следене, а не се записах - направо вече искам да е 23 юли.

Ау, наистина влязохме в юли.... то лятото преполовило комай Grin

# 71
  • Варна
Добро първоюлско утро! Изгревът от Камен бряг днес Simple Smile

# 72
  • София
Здравейте,
Искам да попитам за медицинското. Виждам, че професионалните паралеки при записване искат  "Пълно медицинско удостоверение от личния лекар със задължително отразени цветоусещане и диоптри".
 Такова ли трябва да е медицинското при подаване на заявленията за класиране ?

# 73
Добро юлско утро! Хайде този месец да е спокоен и пълен с морски емоции, и щастливи деца и родители!
Пуснах извадка от ключа без да погледна условието, в което пише " в нормален вид". Така или иначе би било добре да се вижда точкуването. Иначе запознаването с писмените работи се свежда главно до това, да видиш дали твоята не е подменена с чужда.
Точно, ние не сме страдали, просто отидохме да видим какво точно е сътворил и къде се губят точките. Но друго си е да ти отговорят знаещите. Аз не съм толкова навътре в математиката, а синковецът пък съвсем..
Днес заминава на лагер, ние ще подаваме заявлението,написал ни е желанията си..

# 74
  • Варна
Добро утро !
Късмет през новия месец,да  минава и да се свършва.....
И синът ми се разболя,явно целия стрес си каза думата накрая,цяла година почти не беше боледувал.Пак добре,че след матурите,а не по време на тях.Смятам,че бала ще му стигне за там където иска,но все пак докато не видя не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт