30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 205
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Напротив, ясно е че някой е подал вместо вас. Но ако някой е хакнал системата, повече полза би имал да поправя балове. Затова остава варианта съученик или друг мернал данните в служебната бележка да се е изгаврил.
Нямате работа в училище-гнездо. Утре в РУО-то.

ПП. като отидете в РУО нека ви кажат какъв телефон/имейл е вписан като такъв на родител/настойник. Може и в момента да се вижда, но аз лично не знам от къде.

# 901
Борбата за оставане също ще е впечатляваща. Догодина ще завършат повече седмокласници, отколкото са местата по държавния план-прием в осми клас. Освен ако не увеличат приема. И, да. Знам, че не всички стари ученици искат да останат там.
В "малката" Стара Загора ние сме пример за пренасочване от МГ към ЕГ. Не защото резултатите не позволяват оставане в МГ, напротив, защото интересите на детето са други. Поради способностите и в математиката, я подкрепих да кандидаства в МГ в четвърти клас. Даже не бях наясно какво толкова го превъзнасят. Млада майка съм и не съм се интересувала с първото какво- къде. С второто съм сигурна, че мястото и е там. Поне 5-7 клас. А и заложбите и си го показват. За едно съм сигурна, няма да се намеся в избора на децата след 7 клас! Техният избор е техния път към успеха! Независимо какви са моите предпочитания, ги подкрепям.

# 902
Нямаме синХОРнизация още (няма оценки от свидетелството), а навсичкото отгоре в раздел класация пише "Не сте класиранин за първи етап" Бум-трясссс!!!

няма как да сте класирани като класирането ще излезе другата седмица

# 903
  • Разпиляна във въображението
Интересно ще е колко от тези деца са взели НВО подготвени само в училище.

Понеже се спомена по-горе паралелки и увеличен прием, ми е интересно доколко училищата имат възможности за това или имат граница, която трябва да се спазва. След като може да се проследи тенденция към увеличен интерес към дадена паралелка не може ли да се направи още една със същия профил?

# 904
Искам да питам за прикачването на медицинското. Ако е необходимо за дадена паралелка (професионална) то системата напомня със съобщение, че е необходимо такова. Иначе не трябва да се прикачва, нали така?
Присъединявам се към това питане. Само веднъж ли се прикачва медицинското или за всяка паралелка, която го изисква, поотделно? Защото системата ми го поиска само веднъж.

# 905
И нещо, което едва ли ви вълнува в момента, но трябва да го споделя, защото се чувствам като кръгъл идиот. Изготвих обобщение на статистиките, които са публикувани. Само Смолян, София-регион и Шумен не са качили такива. Данните за максимумите по БЕЛ, математика и общо, значително се различават от информацията на сайта на МОН.

# 906
  • София

ПП. като отидете в РУО нека ви кажат какъв телефон/имейл е вписан като такъв на родител/настойник. Може и в момента да се вижда, но аз лично не знам от къде.

Като се даде печат на заявлението, се изписват и данните на родителя, попълнил декларацията - имена, телефон, мейл. Има адресен блок, който иначе е празен, но това се вижда

# 907
  • София
helix, като влезете в "желания" и натиснете "печат" се появява бланката, в която освен желанията фигурира телефонен номер/имейл на родителя. В горната част е, непосредствено под адреса. Вашите (или на съпругата) ви данни ли са вписани? Или тези на детето? Или произволни?
Писали сме заедно с  pisho.

# 908
  • София
Само веднъж се прикачва медицинското и да, ако паралелката го изисква, платформата ви връща съобщение за това.

# 909
Искам да питам за прикачването на медицинското. Ако е необходимо за дадена паралелка (професионална) то системата напомня със съобщение, че е необходимо такова. Иначе не трябва да се прикачва, нали така?
Присъединявам се към това питане. Само веднъж ли се прикачва медицинското или за всяка паралелка, която го изисква, поотделно? Защото системата ми го поиска само веднъж.
Може да се качи при подаването, на по-късен етап допълнително ( има бутон) или да се представи при записването/ подаването на заявление за второ класиране в училището, в което детето е прието в професионална паралелка на първо класиране.

# 910
Много благодаря, но междувременно го качих още веднъж на следваща професионална паралелка (без системата да ми го иска). Това дали ще е проблем или да карам нататък?

# 911
  • София
Надали да е проблем. Важното е, че го има поне веднъж Simple Smile

# 912
И нещо, което едва ли ви вълнува в момента, но трябва да го споделя, защото се чувствам като кръгъл идиот. Изготвих обобщение на статистиките, които са публикувани. Само Смолян, София-регион и Шумен не са качили такива. Данните за максимумите по БЕЛ, математика и общо, значително се различават от информацията на сайта на МОН.
Дидева, къде?

# 913
да, видях името на жената подала заявлението. не я познавам Simple Smile много благодаря за съвета!

# 914
https://www.mon.bg/bg/news/3683

Утре ще ги проверя пак. Ще извадя и нулите.

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 00:25 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт