30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 664
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро юлско утро на всички. Дано ни е на късмет този месец! Simple Smile
Мисля си за тези отнети 0,5 точки. Децата написали ли са словесен отговор след края на решението. Извинявам се, ако е обсъждано. Не успях да изчета всичко.
petenka1983, при сина ми 0,5 т. са отнети на задачата за неравенството (зад.24). Решил си е наравенството, отговорите са му точно като тези, посочени в ключа на мон. Нямам обяснение за какво може да му е взета тази 0,5 т. Няма да го мисля вече. Явно такъв му е късметът.
Днес или утре ще отида пак да видя работата, защото нямам спомени да съм видяла присъдени точки за всяко подусловие отделно.
За подредбата на паралелките, 5 желания, като бройката я докарахме  до към 300. Надяваме се да го приемат по 1во или 2ро желание, та да не мислим за по-нататъшните желания.

# 76
  • София
Добро утро и честит July Morning !

Моля за съвет - от училището отказват да ми дадат дипломата на дъщеря ми за завършено основно образование, с аргумент че може да се предаде само лично на детето.
Дъщеря ми вече замина извън София. До колкото знам дете до 14 години се представлява от родителите си с акта за раждане.

Моля за коментар - някой запознат ли е с точните изисквания, кой може да вземе документа?

# 77
  • София
Добро юлско утро на всички! Прекрасни снимки!
Спунк, благодаря за темата.
Ани, а няма ли да пишете 18то с немски? Много се колебая за него. Не мога да намеря информация за немския специално.
Шарлот, как мина изпита? Доволна ли е девойката?

annio, не мисля, че имат право да не ти дадат свидетелството. Моят син също не е в София и утре аз ще отида да го взема.

# 78
  • Sofia
Ани, а няма ли да пишете 18то с немски? Много се колебая за него. Не мога да намеря информация за немския специално.

Ще го пишем по-надолу. Ще ти пиша на ЛС каквото аз знам за немския там. Hands Plus1

# 79
  • София
Така е, Дидева. Истината е, че аз не се задълбочих (сега ми е любопитно, но нямам време да ходя пак) после осъзнах какво точно е станало  и реших, че може би е това. Вярно е, че са дадени и двата отговора, но крайният е като завършек, а не като алтернатива, а и недадените точки са само 1/5 Simple Smile

Edit: Благодаря Слънчевата, може би го изяснихме..

Сега трябва и ayza  да си го разнищи..

Не знам дали днес ще стигна до училището да видя работата по мат отново, но утре със сигурност ще отида и ще споделя, ако има ново развитие. 0,5 т на пръв поглед е нищо, но ако се бориш за СМГ може да е решаващо Wink

# 80
  • Sofia
annio, как така няма да ти дадат свидетелството, нали ти си законния представител на детето... И моето го няма и днес баща му ще му вземе свидетелството.

# 81
някой знае ли кой вкарва оценките от училище в системата, за да можем да кандидатстваме онлайн? в наето училище уж щяха да раздават свидетелства на 2.07, сега ще е на 3ти, и то след 10ч. та ако те ще вкарват и оценките, май трябва да се подготвят за пилене на нерви?

# 82
Момичета, нашите оценки от свидетелството за основно образование от снощи са качени в профила на детето. Спомена, че на други съученици ги има от Събота дори 😜. Чак не повярвах на очите си МОН да работят и почивните дни.
Успех на всички кандидатстващи!

# 83
И при нас има оценки, утре раздават свидетелствата.

# 84
  • София
Честита ни нова темичка, Спунк, благлдаря за грижата.
Успех и от мен в класирането на всички седмокласници с пишещи мами в нашата темичка!

# 85
Изпитът в НГДЕК е бил така направен, че да отсее освен готвили се по история деца, но и имащи добра обща култура. Имало е въпрос за автора на стихосбирката "Вечната и святата" /моята не е чела Багряна/, въпроси извън конспекта /други исторически събития - учени в 7-ми клас, но невключени в изпитния материал/, литературни въпроси /те са били лесни - откъси от учени в 7-ми клас произведения с историч. тематика и задача да се посочи автор и произведение/. Смятам, че при наличните 99 т. от НВО - БЕЛ, следва да я приемат. Драмата вече при нас се измести. Течението "да не губя бал" я е засмукало и започва да пренарежда желания по начин, който се разминава от виждането ми. За сега скърцам зъби и мълча. Виждам, че се лашка и изчаквам някакво относително равновесие, за да се включа.

# 86
  • София
И при нас има оценки, утре раздават свидетелствата.

Същото е и при нас. Нанесени са оценките в профила, а утре явно тържествено в актовата зала ще раздават свидетелствата.

Чакам госпожицата да реши кой да бъде вторият език в 73то, защото с бал 489,00 трябва много да внимавам какво пиша като първо желание. Но не изключвам и нещо да й прищрака за оставащите 2 дена и да завие към 91во, та като цяло си трая. Още малко остана!!!

# 87
явно наистина може да дават свидетелствата и на 3
аз обвиних горкото дете, че пак не е разбрало Blush
на сайта в профила й няма оценки

# 88
явно наистина може да дават свидетелствата и на 3
аз обвиних горкото дете, че пак не е разбрало Blush
на сайта в профила й няма оценки

звучите като да сте в нашето училище Grin

# 89
  • Бг-мама
При нас днес дават свидетествата. Оценките още не са качени в системата на МОН , но и това ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт