30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 755
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 180
Свидетелствата за основно образование (данни и сканирани изображения) се изпращат към МОН преди раздаването им на учениците. Мисля, че се обработват по реда на постъпване, или поне така беше през предходни години. Писах вече, че имаше случаи, когато оценките се появиха след подаването на заявление за участие в първи етап на класиране. Струва ми се, че тази година се появяват една идея по-бързо.

# 181
  • София
Някой да знае коя смяна, ще учат осмокласниците през 1-ви срок на 9 ФЕГ и 1 АЕГ?

# 182
Свидетелствата за основно образование (данни и сканирани изображения) се изпращат към МОН преди раздаването им на учениците. Мисля, че се обработват по реда на постъпване, или поне така беше през предходни години. Писах вече, че имаше случаи, когато оценките се появиха след подаването на заявление за участие в първи етап на класиране. Струва ми се, че тази година се появяват една идея по-бързо.

то как ще стане подаването без оценки? представях си как някак си се появяват, калкулира се бал, маркираш си го и с него избираш паралелки... мисля, че от нашето училище просто си ги бавят до последно за кеф и затова вероятно и от мон ще ги качат последни. хубаво е щом класиране няма да се случи без нас, но все пак ще ни пилят нервите.

# 183
  • Разпиляна във въображението
Предполагам, че няма да пуснат системата за записване преди да се качи всичко.

# 184
  • Русе/София
Имам няколко въпроса:
1.Ние ли вписваме бала/предварително сметнат/,срещу всяка желана паралелка?
2.В НПМГ срещу част от паралелките пише"Вариант НПМГ химия или биология,география".В този случай как се пресмята бала?

# 185
Някой да знае коя смяна, ще учат осмокласниците през 1-ви срок на 9 ФЕГ и 1 АЕГ?
Тазгодишните осмокласни паралелки в АЕГ бяха в различни смени - няколко сутрин, другите следобед и се редуват сроковете. Говори се, че ако завършат навреме новата сграда на Първа АЕГ, може да минат към една смяна. Но няма нищо официално все още.

П.П. По-миналата година септември месец е публикувано съобщение за смените и паралелките на сайта на училището.

# 186
  • София
Тазгодишните осмокласни паралелки в АЕГ бяха в различни смени - няколко сутрин, другите следобед и се редуват сроковете. Говори се, че ако завършат навреме новата сграда на Първа АЕГ, може да минат към една смяна. Но няма нищо официално все още.

Благодаря! Flowers Hibiscus

# 187
[quote
няма да се учудя ,ако решат по основни предмети да прокарат по някоя петица, за да си останем при тях.
Няма да произведат скандал в момент, в който тече кампания за записване на нови ученици. Всяка такса им е важна.

# 188
  • София

В 9 ФЕГ през последните години са втора смяна първия срок, а втория срок - първа.

# 189
Ами, то го пише в указанията за online кандидатстване. Аз също го споменах няколко пъти. Ето и едно мнение от миналата година .
Ако почетете старата тема, ще видите, че не е единичен случай.

Имам няколко въпроса:
1.Ние ли вписваме бала/предварително сметнат/,срещу всяка желана паралелка? НЕ
2.В НПМГ срещу част от паралелките пише"Вариант НПМГ химия или биология,география".В този случай как се пресмята бала? 1х НВО БЕЛ+1х НВО МАТ+2хОЛИ+ първи предмет свидетелство+ втори предмет свидетелство

# 190
  • София
Успех на всички деца!

# 191
  • София
Имам няколко въпроса:
1.Ние ли вписваме бала/предварително сметнат/,срещу всяка желана паралелка?
2.В НПМГ срещу част от паралелките пише"Вариант НПМГ химия или биология,география".В този случай как се пресмята бала?
Joy
Извинявайте, но не мога да се сдържа!
От една страна, добре, че не го вписваме ние! Stuck Out Tongue Winking Eye
От друга най-вече, РУО София би си спестило гоооолеми резили! JoyJoy

# 192
разчетох се в миналогодишната за бъговете в системата и се стреснах още повече. една позната си била взела ден отпуск, та ако не се пребори в системата, да тича на живо. имаше споменат и проблем с браузера... има ли такива, за които знаем, че няма да сработят?

# 193
А как се случва жонглирането между 1/2/3 класиране и НГДЕК?

# 194
  • Русе/София
Дидева,благодаря много. bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт