30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 590
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 330
Дидева, възхищавам се на търпението Ви!

# 331
  • София
Дидева, възхищавам се на търпението Ви!
Аз също, а и на здравите нерви 😂

# 332
  • София
От коя матрица ще отпаднат, Sкulpture, та МОН да се замисли... така е направено балообразуването, че приети в училища с " подбор и класиране" са  дори и тези с по около 0-5 точки на изпит  и тройки в дипломата по съответните балообразуващи предмети. Та  на МОН хич не му  пука, нито ще му запука в бъдещ момент... Трябва на вас да ви пука обаче, за да помогнете на децата да наредят желанията си така, че да попаднат на оптималния за тях вариант като желание според изкарания бал. И за целта не са нужни космически сложни стратегии и тактики.  А само една  - реди се от най-желано в низходящ ред, но не низходящ според бала от миналата година в "изпитай ме" или други подобни, а според предпочитанията на ученика.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 01:08 от пенсионирана русалка

# 333
  • София
Защото такива са правилата.Ако е прието на 1 класиране и не го запишеш или не подадеш заявление за участие във 2 класиране,отива директно на трето класиране.
Не отива директно. И за трето класиране трябва да подаде заявление за участие.

Извинявам се за подвеждането!

# 334
  • София
Нервите ли започнаха да не издържат, задръжките ли спряха да действат? Хайде малко по-сериозно! Тук всички имаме една цел - децата ни да имат най-добрия шанс да продължат обучението си там, където най-силно го искат.

# 335
  • София
Подредих 44 паралелки, все ще се закачим някъде Blush. Синът ми ги погледна отгоре отгоре и отсече "Добре си се справила!" Flushed. Остава и баща му да одобри и сме готови...

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 01:34 от selena6

# 336
  • София
Много се смях. Joy
Вярно, че тези дни чета темата по диагонал, но от последните страници рязко ми се появи вицът за чукча, който не бил читател, а писател. Joy Четете, бе, хора! Ние защо пишем? Thinking
Да не говорим, че малко да ви изпусна от контрол и ще прецакате духа на темата. "Безумни твърдения", "профани"... БЕлото ли ви свърши, магазини няма ли? Joy
Skulpture е на път да ми стане любимецът в темата - "третото ни е истинското първо, обаче поради стратегия го слагаме на второ" е много яко. Обаче стратегията да пишем само желания, а не "нежелания", а МОН да му мисли, направо цепи мрака! Joy Това за момента води личната ми класация за хитове на кампания 2018/2019. Много трябва да се постараете, за да го надскочите. Joy Заради такива неща чета тази тема. Heart Eyes Skulpture, Hug никога не се променяй!

Сега, за последно: кандидатсването след 7-ми клас е елементарно. НЯМА СТРАТЕГИИ. Паралелките се заявяват  в низходящ ред според действителните желания. Накрая се пишат по 2-3 "нежелания" Joy с едно 50 т. по-нисък бал от вашия в предходната година, за да не видите на 11-ти "некласиран кандидат", че действа кофти на психиката. Izpitai me ще ви свърши работа догодина, за да разберете къде още бихте се класирали МИНАЛАТА година /ако дотогава все още не сте разбрали/ Joy Нервите на Дидева са като корабни въжета, а оптимизмът ѝ минава всички разумни граници. Joy

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 01:51 от sanaka

# 337
  • Sofia
mimiska, sanaka, абсолютно подкрепям Hands Clap Дано обаче се прочете! Аз вече на няколко пъти аха да се издразня от постоянно повтарящите се едни и същи въпроси и се сетя за упористостта на Дидева, та се кротна. Обаче не е хубаво темата да излиза от добрия тон, който цари повече от година - някои потребители може да четат от седмица, но ние тук вече сме едно голямо семейство дет'се вика, а с някои предстои и на родителски срещи да ходим заедно Grin

Значи аз разбрах тактиката на МОН - не знам други години какъв интервал е имало между всичките тия важни събития, но тази година добре са премислени - има време за всичко: припалим, ядосаме се, отчаяме се, напием се, примирим се, мине ни, започнем да свикваме с мисълта и накрая сме пълна нирвана Satisfied

Хайде да ни е хубав денят, днес да се уталожат списъците в главата и утре да започваме да въвеждаме Nature High Brightness

# 338
Добро утро! Прекрасни снимки от Джулай Морнинг!

Тони, нямам никакви впечатления от паралелката.

Сиси, ако не стане с испански, може би френски  Hug

semelyna, страхотна е табличката! Дано се класирате за биологията!

Дидева, поздравления за упоритостта!

Все още нямаме въведени оценки. Днес ще раздават свидетелствата, надявам се да ги качат и утре да подаваме желанията. Дано сайта издържи през първия ден  Sunglasses

# 339
Има повтарящи се постове, защото в темата дойдоха много нови и не им се чете по цели теми. По- лесно е да попитат.
Не се карайте бе хора ! Всички сме на един хал. 😀

# 340
  • Варна
Весело е станало...
Ако моят хубавец още веднъж преподреди НЕжеланията си, ще припадна трайно. И тогава МОН да му мисли, щото съм самотна майка и няма кой да му подаде документите.

# 341
Има удобен начин на търсене в самата тема за устройства с клавиатура.
Влезте в темата. Кликнете върху трите точки най-отгоре на страницата и изберете " отпечатай". Едновременно натиснете бутоните ctrl и f на клавиатурата си. В горния десен ъгъл на прозореца ще се отвори поле за търсене. Напишете избрана от вас ключова дума - например " оценки" или " желания". Използвайте стрелките, за да се придвижвате по откритите съвпадения.

# 342
  • София
Добрю'тро!
Санака, Дидева се показа, ние с теб го ударихме на уволнение, коя на море, коя с битовизми... Обаче, държим първенството за къс разказ. Joy
Системата не срива, поне на фаза редене на желания. От краткият си миналогодишен опит, струва ми се, че това е най-добре изпипаната и организирана част. Не ви е нужно да помните кодове. Има два падащи списъка, с училища и паралелки. При реденето избирате първо училището, после съответната паралелка, всичко това е изписано с думи.
Хахаха, Дидева,
или "две области"! JoyJoy

# 343
Изобщо не смятам, че реденето на желания включва и нежелания, само да се закачим някъде. Ние правим бойкот. Редим само желания. МОН да му мисли.
Точно така!
Ама защо желания(мн.число)? Нямате ли фаворит? Пишете само него и оставете МОН да се "справи" с проблема.

# 344
  • София
Дидева, чудесно си обяснила как се търси в темата, но то и това трябва да бъде прочетено, опасявам се, че на следващата страница пак ще попита някой. Добре, че са измислили копи-пейст 😂

Общи условия

Активация на акаунт