30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 602
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 390
ayza , как се получава това "балът му от 488 слиза на 476,5 с това ощетяване"? Ако има - 0,5 и ако се борите за училище което е с 3пъти математика се получава с 1,5 надолу, а ако е с 2 пъти математика -1т... Или аз не смятам правилно?

Ужасно е неприятно да си ощетен неправомерно, подай си възраженията и се опитай да се успокоиш. Пожелавам да детето ти да влезе по първо желание независимо от отнетата половин точка! Flowers Four Leaf Clover
Сега, с 0,5 т. по-малко, като му изчисля бала е 476,5 (по ф-лата 1*БЕЛ+3*Мат). Ако обаче му бяха дадени макс. бр. точки, колкото е трябвало да му дадат, балът му ще стане 488. Благодаря за пожеланията. Говорих и с директора на училището и смята, че мога да подам възражение и искане за преразглеждане поради допусната техническа грешка. Ще видя какво ще се получи. Тръгвам към РУО да входирам възражението.

И според мен не смяташ правилно.
Напиши точките и оценките ?

# 391
  • София
Извинявам се, коригирах вече. По БЕЛ има 91,5, а по Мат 95 - при това положение балът ни е 476,5. Ако добавим тази 0,5 т. - балът ще стане 478. Още веднъж се извинявам за грешката.

# 392
Имам един въпрос към хората, чиито деца са получили свидетелството си от училище. Предоставиха ли ви И служебна бележка с резултатите от НВО или поне такава с резултати от олимпиади и националното състезание на НПМГ?
Прочетох две коренно различни неща - че училище е отказало издаването на такава бележка и че друго училище пък е предоставило такава бележка заедно със свидетелството.

# 393
Дали някой знае колко деца извън София област са участвали миналата година в класиранията за софийските училища?

# 394
Доколкото си спомням, обикновено са около 500 през последните пет години.

# 395
Дидева,  на моето момиче служебната бележка с точките от НВО я дадоха в петък миналата седмица, а днес им раздават свидетелствата. Благодаря за светкавичния отговор!:hibiscus:

# 396
  • София
Дидева, на нас ни раздадоха заедно със свидетелството и въпросната служебна бележка с нанесени резултати от НВО и състезанието в НПМГ.

# 397
  • София - Младост 1А
Имам един въпрос към хората, чиито деца са получили свидетелството си от училище. Предоставиха ли ви И служебна бележка с резултатите от НВО или поне такава с резултати от олимпиади и националното състезание на НПМГ?
...

Синът ми вчера е получил свидетелството си от училище и служебната бележка с нанесени резултатите от НВО, олимпиади и състезанието в НПМГ.

# 398
А имаш ли информация колко реално са се записали? Благодаря отново! Безценна си, Дидева!

# 399
Дидева, аз сутринта писах по този въпрос. На моя син му дадоха вчера свидетелството за основно образование ( с точките от НВО в него ), но служебна бележка НЯМА издадена. Не я е изгубил някъде, попитах го специално. На никое дете не са връчили такава. Надявам се,че няма да е проблем при записването .

# 400
  • София
Дидева,  на моето момиче служебната бележка с точките от НВО я дадоха в петък миналата седмица, а днес им раздават свидетелствата.

И при нас така. Имам и служебна бележка с резултатите от НВО и олимпиада, и свидетелство.

# 401
  • София
Служебните бележки се очертава да бъдат новите отпусни. Joy

# 402
  • София
Според календара в онлайн-системата от училищата се издава само служебна бележка с резултатите от изпитите за проверка на способностите - в срок до днес вкл. Simple Smile. Не с НВО по БЕЛ и Мат. - тях си ги има в "системата".

# 403
На моята щерка също са дали отделна служебна бележка с нанесени резултати от НВО, на олимпиади и състезания не е ходила. Не съм я видяла, защото днеска са й я дали.

# 404
  • София
Прочетох две коренно различни неща - че училище е отказало издаването на такава бележка и че друго училище пък е предоставило такава бележка заедно със свидетелството.
Бележника и служебна бележка с резултатите от НВО получи сина ми в петък - 28,06
Днес ще му дадат свидетелството и грамота за отличен успех

Общи условия

Активация на акаунт