30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 601
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 420
  • Казанлък
Имам един въпрос към хората, чиито деца са получили свидетелството си от училище. Предоставиха ли ви И служебна бележка с резултатите от НВО или поне такава с резултати от олимпиади и националното състезание на НПМГ?

Дадоха ми свидетелството И служебна бележка с оценките от НВО. Явявали се е само на БЕЛ и МАТ, без състезания и допълнителни изпити.
Принципно  и аз не виждам смисъл от служебна бележка за деца, които са се явили само на НВО, при положение че резултатите са вписани в свидетелството.
Дано да нямамв проблеми при записването!

# 421
Благодаря на всички, които ми отговориха. Явно служебни бележки се издават, но пък случаят с липсата на такива не е единичен. За класиранията през системата това не е проблем. Но може да се окаже такъв, ако се отиде на четвърто класиране.
Нали ги има и в дипломата?

Аз не виждам оценки от НВО в свидетелството за завършено основно образование.
От другата страна са, долу вляво Simple Smile

# 422
На страницата на РУО - Шумен е публикуван много хубав документ.
Пътна карта за ученика
За да привлека вниманието ви, ето я на снимки. Simple Smile За по-голям размер, отворете в нов таб.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 13:10 от Анонимен

# 423
  • София
Извинявам се, ако сте го дискутирали, но при записването в училището, в което е приет ученика необходимо ли е да носи Здравна карта от личния лекар с нанесени имунизации?
Чудя се дали да не отида още тези дни преди класиранията да я направя, ако е необходима, защото след това предполагам ще има доста хора пред лекарските кабинети.

# 424
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Дидева на дъщеря ми днес са дали свидетелствата, служебна бележка с нанесени резултати от НВО и бележници.
Браво на РУО Шумен. Хубава таблица са сътворили.

# 425
  • у дома с любимите си хора
Получил е свидетелство,но не и служебна бележка,а е участвал в националното състезание на НПМГ.Смятате ли,че това ще бъде проблем? С други думи да говоря ли с класната по въпроса?
И въобще за какво е нужна тази бележка ,ако резултатът е въведен в личния профил на детето?

# 426
  • София
Извинявам се, ако сте го дискутирали, но при записването в училището, в което е приет ученика необходимо ли е да носи Здравна карта от личния лекар с нанесени имунизации?

И аз се интересувам.

# 427
Днес аз взех свидетелството, тъй като щерката е на спортен лагер. Бележка не ми дадоха!

# 428
  • София
Точките от НВО са изписани отзад на свидетелството, при нас.

Благодаря. Там не гледах. Сега видях, Да, има ги. Simple Smile

# 429
  • София
Може ли още да няма нанесени оценки от свидетелството за завършен 7 кл в системата на МОН ?
Днес са им ги раздали, а в системета са само оценките от НВО
Ако утре ги няма не мога да попълвам желанията ,така ли?

# 430
Вчера РУО Пловдив е изпратило служебни бележки с резултатите от НВО до всички училища със седми клас.
Днес са дали свидетелството и бележката на сина ми, но още не съм я видяла.

# 431
  • София
Може ли още да няма нанесени оценки от свидетелството за завършен 7 кл в системата на МОН ?
И в нашия профил оценките от свидетелството не са нанесени, но предполагам до утре ще се нанесат.

# 432
Пробвай дс изчистиш бисквитките и да се логнеш наново?

# 433
  • София

И аз се интересувам.

Според това, което аз съм чела, това се решава на ниво конкретно училище. Затова трябва да се търси информация на сайта на училището, в което очаквате да се записвате.

# 434
Да се самоцитирам. Simple Smile
Оценките от свидетелствата ще бъдат качени в профила на детето, обикновено около момента, в който свидетелствата се качват в регистъра на документите. Качването е поетапно, а не едновременно за всички. Не се притеснявайте, ако някой напише, че оценките на ученика са видими в профила му или че свидетелството вече е качено в регистъра. И вашите ще се появят. Миналата година оценките на някои ученици се появиха едва след подаване на заявлението.

Общи условия

Активация на акаунт