30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 549
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря, момичета. Na_Vesi_Pateto  Flowers Hibiscus Hug
Скрит текст:
Наясно съм, разбира се, че в живота си децата ни ще имат още много изпити и то не само в сферата на образованието. За нас (и множественото число е заради НИЕ) това беше първото разочарование. Знам, че НИ предстоят още много победи, много радости и много щастливи емоции, но имах нужда да си изживея точно това първо разочарование и го направих днес в колата, веднага след като видях работата по МАТ.
Тя няма да разбере за моята слабост и вечерта отново ще й повторя, че е умна и неповторима, както го правя всеки божи ден след злополучния изпит.
Знам, че каквото й да се случи, то тя ще намери своето щастливо място и то ще бъде точното за нея.
Така ще бъде и с всички останали по-малко или много разочаровани деца. Децата са адаптивни и ще намерят  приятели в новото си училище и ще забравят за НВО-то, а след време може би  ще са убедени, че точно така е трябвало да се случи.

Аз съм момченце. Stuck Out Tongue
Знаем, затова сте отделен с точка от момичетата Wink

# 466
Момичета, оценките от свидетелствата нанесени ли са при вас? Излизах, влизах,но все още не са нанесени при нас! Какво да правя?

# 467
  • София
Момичета, оценките от свидетелствата нанесени ли са при вас? Излизах, влизах,но все още не са нанесени при нас! Какво да правя?
Точно на по-предната страница коментирахме вече този въпрос!

# 468
  • София
Да прочетете последните страници от тази тема.

# 469
А, лошо няма. Аз някои ключови отговори съм ги съхранила и само копирам, но на вас ви е тегаво за четене. Joy

# 470
  • София
Като във всички останали области. Какви ЩЕ са баловете, ще разберем след класирането.
Дидева, кефиш максимално ! Hug

Слънчевата, АниК, Ради, Шарлот, Na Vesi Pateto, Jenap, beki8,  много приятни, мили думи и разсъждения в последните 2-3 странички! Благодаря за чудесната атмосфера в тази тема и разтухата, която намираме тук Simple Smile

(Моля някой да не се засегне - разбира се, и още хора допринасят за нея, просто сега тези имена ми останаха след последните прочетени постове Blush )

# 471
Не знам вие как се свързвате с РУО, но аз след 30 неуспешни опита се отказвам за днес.
Шарлот, така и не успях да изкопча инфо за паралелното кандидатстване в системата на МОН и МК.
Но и утре е ден!

# 472
Консултацията в Междучасие с Мадлен Китанова беше тотална загуба на време.
Нищо не научих, за статистиката нищо не каза освен, че "балът е по-висок". Първо, това не е "балът", а точките, и второ, никакъв анализ относно как резултатите са съпоставими спрямо статистики от минали години, брой явили се деца, и т.н.
Демек, нищо ново или по-специално. Неподготвена освен за съвсем елементарни въпроси.
Извод: консултация е необходима за родител, който досега не е разучил информацията

# 473
  • София
Шарлот, така и не успях да изкопча инфо за паралелното кандидатстване в системата на МОН и МК.
Но и утре е ден!
Какво по-точно те интересува?

# 474
  • София
Представих си как Дидева си има падащо меню с цитати по ключова дума и само ги метка в поленцето за отговори Joy

Ей, мъкнах се насам-натам да оправям образованието на другото дете и едва ви изчетох.
АниК, много са ти готини и корема и умлаута Wink Сега специално ще ви търся бал-а, защото в началото като го сподели останах с твърдото пречувствие, че ще имате късмет! Ха дано!

Jiema, стискам много палци и за вас!

# 475
  • София
Jenap, единственото желание СМГ с НЕ или СМГ изобщо? Защото, ако е второто, ми се вижда малко рано за сълзи. Наред с това, дъщеря ти вече приета в прекрасно училище. Току-виж се окаже, че съдбата си знае работата и избере по-правилното за детето. Wink
Отделно, на теб, на AniK и останалите  страдащи /не че е лошо човек да си пореве, та да му мине/ - гимназията не е животоопределяща. Казвам го като човек, завършил кварталното училище. Оцелях и не съм много увредена. Joy И друг път съм казвала, че важните неща тепърва предстоят, а именно: двата най-важни избора за постигане на щастието в живота - какво ще работя и за кого ще се оженя/омъжа. Wink Училището няма съществено влияние върху тях. Никоя гимназия, че и университет, не са толкова извънземни, че да успят да накарат някой да надскочи себе си или да съсипят потенциала на можещия. За справка - Джордж Буш младши Joy /човек като е природно тъп и Йейл не може да му помогне/.
 Най-същественото, за което е борбата в 7-ми клас е средата. Моята среда никога не е била от училището. Средата на дъщеря ми /приятелския ѝ кръг/ също не е ограничена в рамките на училището - има деца от Испанската, от АК, от 31-во, 32-ро, НТБГ... Не са малки вече и контактите им не се ограничават до детската площадка. Дали детето ще е в СМГ, АК, Испанската, НЕГ, 22-ро, 31-во, 30-то и т.н. училище, това няма да предопредели живота му. А ако го направи - вероятно ще е за добро.

# 476
  • София
Момичета, докато чакам 3.07 се позарових да поръчам малко литература за лятото.
Препънах се в Христоматията. Има я на изд. БГ Учебник и на Просвета. Някакви препоръки от вас или насоки от учителите по БЕЛ?

# 477
Утре, 3 юли 2019 г., от 13.00 часа в залата на 5. етаж в МОН, ще се проведе пресконференция за представяне на резултатите от националното външно оценяване за учениците от VII клас - 2019 г.

Пресцентър на МОН

# 478
  • София
Утре, 3 юли 2019 г., от 13.00 часа в залата на 5. етаж в МОН, ще се проведе пресконференция за представяне на резултатите от националното външно оценяване за учениците от VII клас - 2019 г.

Пресцентър на МОН

Точно бях решила да ги бомбардирам с писма, белким изкарат нещо. Сигурно са подочули и са се уплашили, а може и да четат бг мама  Joy

# 479
Ми, да почваме. Joy
Средният успех по БЕЛ за страната е 53, 06 т. (47, 53 т. -мъже; 58, 93 т. - жени);
Средният успех по математика за страната е 33, 62 т. (32, 06 т. - мъже; 35, 28 т. - жени).

Общи условия

Активация на акаунт