30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 511
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ееее, duhi, развали съспенса!
Ще си остана единствената, която не го беше прочела това! Даже след това сънувах, че не съм се дипломирала...

# 541
  • Русе/София
И на детето е качено в регистъра,но пък го няма в сайта за кандидатстване.

# 542
хаха тамън с приятелка говорихме, че добре, че сме завършили средно преди 20 години - в тез времена не се виждам изкласила седмокласничка 🙄

# 543
  • София
Jenap, единственото желание СМГ с НЕ или СМГ изобщо? Защото, ако е второто, ми се вижда малко рано за сълзи.
СМГ с НЕ беше, но сега остана само СМГ. А за сълзите си права, но те сами потекоха даже и без бело. Joy

Mrs.Jan, струва ми се, че МОН си прави шеги с вас. Първо оценките по МАТ, сега и свидетелството го няма. Confused

На дъщеря ми е качено, но ги няма още оценките в системата. Предполгам, че и те ще се появят.

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 21:49 от jenap

# 544
  • Бг-мама
Mrs.Jan, да не бъркаш ЕГН- то на детето. Малко вероятно е но не е невъзможно.

# 545
  • София
Да, видях свидетелството качено. Оттук нататък МОН ли имат грижата да пренесат оценките в профила за кандидатстване или училището?

Не че е важно, но много странно ми се стори следното - в свидетелството оценките са нанесени по години за V, VІ и VІІ клас в същия ред отляво надясно, в регистъра - отдясно наляво. Защо им е било да имат два формата...

Аз не мисля да се занимавам с редене на желания от ранна утрин - някъде следобед, привечер. Първо ще ви поизчета, евентуално да се подготвя за разни ситуации Satisfied

# 546
  • София
Mrs.Jan, струва ми се, че МОН си прави шеги с вас. Първо оценките по МАТ, сега и свидетелството го няма. Confused

Каляват ми нервите Satisfied

Mrs.Jan, да не бъркаш ЕГН- то на детето. Малко вероятно е но не е невъзможно.
Първия път действително обърках последната цифра, но следващите (мн.ч.) го преписвах от оригинала на удостоверението за раждане.

# 547
  • Бг-мама
Ако искаш дай на някой на лични може и на мен да пробвам аз. Да не би след първата грешка компютъра да помни грешното ЕГН.
Търся варианти само.

# 548
  • София
Mrs Jan, при мен дава аналогичен резултат. Някак успокоява като знаеш, че не си сам Simple Smile

# 549
  • No Line On The Horizon
На желания излиза съобщението, че етапът на класиране не е активен, както и

Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация.

# 550
  • София
С тази синХОРнизация, как не се напяха в този хор вече втора година!
За по-миналата, не знам дали са били пак в хор-а. Joy

# 551
  • София
Пък аз се чудех къде я четете тази синхорнизация Simple Smile Най-после я видях.

# 552
  • София
Mrs Jan, при мен дава аналогичен резултат. Някак успокоява като знаеш, че не си сам Simple Smile

Спирам да се тормозя с организацията на дейностите на МОН. Когато, тогава. То това и не ми трябва сега.

# 553
Малко off topic.
Как възприемате професионалната паралелка "Съдебна администрация" в ПГ по фризьорство и козметика (ПГФК "Княгиня Евдокия") ?
Ша стрижат изшци и ответници до нула номер? JoyJoyJoy

# 554
Няма кой да им разнася количките с папките. Виж паралелката с маникюр, ноктопластика, педикюр и козметика. Златни са.

Общи условия

Активация на акаунт