30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 484
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 585

Защо някои училища имат опции всяка паралелка отделно желания, а други пише примерно АЕ_НЕ или РЕ? Как се разбира дали детето иска АЕ_НЕ или АЕ_РЕ? Rolling Eyes

Едното е паралелка с втори език немски, а другото е втори език руски.

# 586
Айде, сън не спали Simple Smile
Вашето заявление е прието успешно!
даже има 49 преди нас подали Simple Smile Simple Smile

Вярно не ви се спи Satisfied

Аз ще редя утре вечер с детето.
Той е пълна свежарка и ми броеше до 00:00 като за нова година (баш) Simple Smile Simple Smile
Ам то голямата философия.. писахме 6 позиции, закачихме медицинското и толкоз Simple Smile

Утре ме чакат 100 паралелки на една г-ца да пусна заявлението, там ще е по-забавно Simple Smile

**
ПЛОВДИВ   Не сте класиран на 1 етап на класиране.
**
Чакаме другата седмица Simple Smile Айде успех!

Едит:
Някой назад питаше за балообразуването - никъде не пише бал, явно системата ги смята после.
Може да се принтне и на листче, или на pdf да се запази Simple Smile да си го гледате сантиментално Simple Smile

# 587
  • София
Моят коментар е, че е добре структурирана системата, само училищата са подредени (вероятно) по райони и пада голяяяямо взиране докато намериш това, което ти трябва. После е лесно с паралелките
Simple Smile

# 588
Защо някои училища имат опции всяка паралелка отделно желания, а други пише примерно АЕ_НЕ или РЕ? Как се разбира дали детето иска АЕ_НЕ или АЕ_РЕ? Rolling Eyes

Вероятно НЕ/РЕ се избират после.

# 589
Подадохме с детето! Бързо, лесно, надявам се наесен и вкусно 😜

# 590

Вероятно НЕ/РЕ се избират после.

Не става.

Dame, това ми е ясно, че са две паралелки, но е 1но желание, не са 2 желания по тази онлайн система.

# 591
Ох, явно много ми се спи и не осмислям ясно какво чета.

# 592
Имах предвид, че в училището ги разпределят, а не че сега избирате по още една опция.

# 593
Успех, момичета!
На финала дава ли ти някаква форма, с която да разбереш, че си се справил? Виждаш ли си подредбата на желанията?

# 594
Под "подаване на заявление" какво се разбира? А под "синхронизация"? Даже пише "синхОРнизация"

Нали не трябва да ходим някъде да подаваме заявление на ръка?
Нали не трябва да сканираме свидетелството с оценките?
Благодаря ви!
Трябва да имаш задължително син за синхOРнизацията! За девойки не важи! Те не подлежат на синхОРнизиране.

И за да не всея смут и паника, защото все пак въпросът горе си беше сериозен:
С тази синХОРнизация, как не се напяха в този хор вече втора година!
За по-миналата, не знам дали са били пак в хор-а. Joy

Браво на бързаците! Аз ще подам сега само за едно приятелско дете, че майката се притеснява да не обърка нещо, а нашето след концерта на Ед Шийрън.

# 595
Успех, момичета!
На финала дава ли ти някаква форма, с която да разбереш, че си се справил? Виждаш ли си подредбата на желанията?

Да, писах горе

# 596
  • густо майна Филибето
Потренирах, защото медицинското го оставих за утре следобед.
Написах си кодовете от план-прием на лист, и ги въведох от клавиатурата. Smiley
С голяма мъка изкопчих 2 желания. Едно осъзнато неосъществимо като първо, и едно съвсем реално като второ. Другите пет за пълнеж, моя инициатива. Само компютърни. Езиковите не ги иска в никакъв случай.

# 597
Ако има някой мераклия да снима клипче как попълва и пуска заявлението - ще направи луд трафик! Безплатна идея.

# 598
Ако има някой мераклия да снима клипче как попълва и пуска заявлението - ще направи луд трафик! Безплатна идея.
Е глупости. Попълва се и с 30 точки бал Simple Smile
Ето и пдф файл: https://www.riopz.com/leftmenu/planpriem/zaiavlenie.pdf?fbclid=I … rRs1jiM_2jlphFEv4

# 599
  Готово, въвеждахме по училища от падащото меню, след 5-6желания девойката загуби интерес и почна да се шегува с мен.
      Накрая като каза "Пиши ноктопластика и маникюр, рисувам добре", приключихме с добавянето на желания Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, написахме около 20 броя преди това.
      Ами пожелавам успех на всички, а на тези, които искат ФЕГ да се срещнем в темата на ФЕГ във форума след няма и 9 дни!

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 00:53 от Rady

Общи условия

Активация на акаунт