30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 473
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 600
Ако има някой мераклия да снима клипче как попълва и пуска заявлението - ще направи луд трафик! Безплатна идея.
Ми давай. Осребри си "безплатната" идея.

# 601
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте! Винаги съм получавала помощ и подкрепа от майките в този форум, надявам се и сега да е така. Опитвам да подам заявлението онлайн, но само на нашия областен град Пазарджик кодовете не са 4 цифрени и не мога да въведа и едно желание. Моля, ако някой има някаква идея как да се справя, да помогне!

# 602
Юхуууууу! Успях, справих се, нищо не заби. Наистина е лесно, единствено неудобство е търсенето на училища. А да, и ако кодът на паралелката започва с 0, във формата за записване не я изписва тази нула, което малко ме шокира първоначално.

Ради, дано пишем заедно, да! Вашето първо желание ФЕ/АЕ ли е?

# 603
И нашата специалност е две цифри, а ми трябват четири?!?... Не ми дава да продължа

# 604
Здравейте! Винаги съм получавала помощ и подкрепа от майките в този форум, надявам се и сега да е така. Опитвам да подам заявлението онлайн, но само на нашия областен град Пазарджик кодовете не са 4 цифрени и не мога да въведа и едно желание. Моля, ако някой има някаква идея как да се справя, да помогне!

Опитахте ли да ги избирате от падащото меню?

# 605
От падащото меню ги избирам

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 12:54 от bubanka

# 606
  • ПАЗАРДЖИК

Опитахте ли да ги избирате от падащото меню?

Май опитах всичко вече! И от падащото меню и да въведа нули отпред, отзад , всички комбинации дори с кода на специалността .....и нищо! Нямам падащи менюта на училище и паралелка!

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 01:43 от petjah

# 607
# 608
  • София
Опитвам да подам заявлението онлайн, но само на нашия областен град Пазарджик кодовете не са 4 цифрени и не мога да въведа и едно желание. Моля, ако някой има някаква идея как да се справя, да помогне!
Аз бих добавила две 0 преди значещата цифра ( или след нея).
Ако не стане, избирай от падащото меню

# 609
Системата сама генерира кодовете. Никъде не се набират ръчно. Много лесно и бързо стана.

# 610
  • София
И аз пробвах с Пазарджик. Не приема нищо. Трябва да се подаде сигнал в РИО Пазарджик. Интересно е, че подробните указания стъпка по стъпка са именно на примера на училища от обл. Пазарджик. Но такива паралелки, както са на онези скрийн-шотове, не се визуализират.

Имам уговорка с щерката да подаваме утре по обяд ние. Нямам търпение да приключим. Simple Smile

# 611
Здравейте, майчета!

На крачка от подаването на документи се появи питанка- къде мога да проверя хорариума по дисциплини за определена паралелка ако информацията не е налична на сайта на гимназията?

Синът ми има желание да запише МГ "Системен програмист" като първо желание, а не откривам информация относно хорариума чужд език и макар и да съм повече от запозната с гимназията като цяло този избор ме напряга...

# 612
Проверете дали е с интензивно или разширено изучаване на ЧЕ. От това зависят броя часове, 648 или 432 за първата година. Всичко е в наредбата за учебния план.

# 613
  • Варна
Въпросът ми е за Четвърта и Пета ЕГ във Варна. Коя от двете ЕГ е за предпочитане при паралелките с френски и английски? И защо?
Твърдо Четвърта. Единствено ако поради някаква много много важна причина ви е по-важна локацията, и това че Пета са на две смени, а Четвърта започват по-късно.

Сега се разписвам в тази тема, неща извън реденето на желания ни тормозиха напоследък, а като гледам темата в темата, скоро няма да се коментират "общи наборни въпроси". Иначе съм готова със желанията, ако всичко е по план, в първите 4 желания сме вътре, тъй като не иска най-желаното в града, надолу ги написах някак си до 15.

# 614
Ех.. Вашето заявление е прието успешно!! Подадохме и ние все пак, импулсивно решихме да е преди концерта, за да не го мислим повече! На 3-ти към 5 часа, във входящия номер също има 3 и 5, класирането също очакваме реалистично да е по 3, 4 или в най-краен случай на 5-то желание. Дано тези повтарящи се цифри са късметлийски!

Успех на всички!

П.П. Единствено взех да се тревожа дали не сложихме твърде малко желания - 15 и започна да ме обхваща лека паника. Simple Smile Това не го бях предвидила при по-ранното подаване, хем ти олеква, хем започват да те човъркат някакви притеснения. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт