30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 380
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 690
Още нямаме качени оценки от дипломата за 7 калс. Взех да се панирам леко, старя се да мисля позитивно Simple Smile
И при нас не са качени, но ще ги качат . Няма къде да идат. Аз ще подавам довечера или утре , че още ми е сънено нещо.😊
Да видя детето да не е измислило нещо ново...

# 691
  • София
Аз също успях да подам заявлението. След попълване на данните за родител ми изписа вх. №, дата и час и това е всичко. При мен дори и след подаване не се виждат оценките от свидетелството. Незнам дали това е проблем и ще се появят ли по-късно? Очаквах срещу всяко желание да се изчисли бала на детето, но и такова нещо не видях. След като разпечатих заявлението, излиза името на детето, написаните контакти за връзка, точките от матурите и подредбата на желанията със съответните кодове - нищо друго. Надявам се всичко да е наред все пак. Успех на всички деца!

# 692
  • София
... Тя вдига телефона и чувам: "Ще излизаме ли?". Дааа, много по-важно беше от подаването на заявление. FlushedGrin Rolling Eyes
Па важно си е! Нямаш идея колко ви завиждам, че излиза с приятели.

# 693
Eххх, става ми едно такова вълнуващо! Като бойни другари сте ми.  Smirk Последните битки остават вече. Дойде времето вече на стратегии и преговори! Thinking Вярвам, че всички деца ще излязат победители! А вас ви чувствам много близки! Two Hearts

# 694
  • нейде там, където ....
Има ли някой, който ще кандидатства в НПМГ с профил химия?

Да, има.

Ние сме подредили само устно желанията, 4 броя. Днес ще разпечатам бланка, от старите, че да ги пишем там и да се подпише ученикът, преди да ги въведем в системата. Обеща, че няма да подава преди това сам.

# 695
  • София
M_I_A, гуш. Ако иска наборката, сигурна съм, че ще е добре дошла да обикаля улиците с нея. Иначе, когато трябваше да си седи вкъщи и да учи, скиташе навън, а последните дни не мръдна от стаята си.

Rady, напълно споделям мнението ти! Hearts

# 696
  • Разпиляна във въображението
Чудя се Софтуерните науки подходящи ли са за момичета? Снощи направихме списък, но все още се чудя дали е "правилния" Simple Smile

# 697
  • нейде там, където ....
Чудя се Софтуерните науки подходящи ли са за момичета? Снощи направихме списък, но все още се чудя дали е "правилния" Simple Smile

Да, дават много възможности за развитие. Една девойка има от класа, с първо желание ТУЕС. Дано успее!

# 698
  • Бургас
Най-после дойде началото на края на сагата с кандидатстването.

# 699
Варна - за Пета чувам много добри отзиви, дисциплина, сериозно учене и подготовка, то си и пролича от последните матури, изпревариха прехвалената Първа. Но то и какво друго да се очаква - учениците на Първа са в кварталното барче, наскоро закрито за техен ужас, или на тротоара, пушат си на групички

Благодаря за мнението. Интересува ме обаче къде е за предпочитане да се учи френски с английски - в Пета или в Четвърта ЕГ?

# 700
  • София - Младост 1А
Ние сме подредили само устно желанията, 4 броя. Днес ще разпечатам бланка, от старите, че да ги пишем там и да се подпише ученикът, преди да ги въведем в системата. Обеща, че няма да подава преди това сам.

На моята разпечатка има дата, "ОДОБРЕНО" и подпис. Така щял да е сигурен, че няма да му разместя желанията... имахме леки спорове... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 701

Че защо да не са? Не се борим от векове за равноправие, за да си слагаме сами ограничения после. Simple Smile
Единственото ограничение трябва да са собсвените желания и умения на детето.

# 702
Има чисто дамски софтуерни специалности. Например QA. Сега очаквам много мъже да ми скочат, но при всички положения в този сектор дамите преобладават. Но на първо място момичетата трябва да се понасят с математиката!
...иии като гледам сайта на ТУЕС, тази седмица бяха публикувани датите да поправителни изпити. При това по 25 предмета! Това може би е единственото училище с поправителна сесия.

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 12:41 от SafeHeaven

# 703
  • непостоянно

Разбира се, защо да не са?!
Програмирането е единственото действително желание на моята дъщеря 😎

# 704
  • Sofia
Госпожа Кастрева нищо не каза , по-скоро говори пред камерата . Аз лично за себе си научих , че след като подадеш и рефрешнеш , излиза бутон "Печат" и така си принтираш документа , с който се записваш в училището , в което си приет или съответно за второ класиране .

Общи условия

Активация на акаунт