30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 383
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 705
  • Разпиляна във въображението
Чудя се Софтуерните науки подходящи ли са за момичета? Снощи направихме списък, но все още се чудя дали е "правилния" Simple Smile

Да, дават много възможности за развитие. Една девойка има от класа, с първо желание ТУЕС. Дано успее!

Опитвам се да намеря описание какво се учи в тези паралелки, но не откривам - поне за в плевенските училища. Мога ли да предположа, че плановете биха били еднакви? Дали няма да е трудно за дете, което до момента не се е занимавало с нищо по-сложно от това да прави презентации?

Последна редакция: ср, 03 юли 2019, 12:52 от Miriel

# 706
Здравейте. Извинявам се, че задавам сигурно вече коментиран въпрос, но от толкова четене се обърках. При подаване на заявление за различни области как стават нещата? Подавам първо за едната, попълвам декларацията и потвърждавам. После подавам аналогично за втората област и попълване декларацията, нали така?

# 707

Във втори гимназиален етап ще преобладават профилиращите предмети. За СХН двата, определени на национално ниво, са информатика и информационни технологии. Профилиращите предмети са поне три, като могат да бъдат и четири. Третият и четвъртият се определят с училищния учебен план.

# 708
Тъкмо се върнахме от записване, процедурата е много лека и приятна. Дъщерята си подреди желанията без проблем, да се надяваме да влезе на първо класиране по първо желание - химия и биология в МГ Плевен с бал 403,5 от 500, Бел-96,5 ; математика-70

# 709
  • ВАРНА
 След изпращане на желанията формата за избор на конкретния ученик става неактивна,нали?Т.е виждаш,къде си подавал,медицинското е прикачено,но липсва бутона изпрати.

# 710
  • софия
Да се запиша и аз..довечера подаваме.

# 711
  • Разпиляна във въображението
Благодаря, Дидева! Искаше ми се да прочета повече какво точно ще научат Simple Smile Намерих такова описание в едно училище от Нова Загора.

# 712
Засега само прикачих медицинското , а довечера ще подавам.

# 713
Така, нямах много свободно време да пиша тези дни, но да се отчета, че подадох  и аз  днес без проблеми, оценките се появиха след синХОРнизацията. Въоръжавам се с търпение до 11.07.
Успех на всички деца и търпение на майките. " Спокойно Евгени, спокойно, още малко остана." За тези който не знаят вица :

Скрит текст:
Жената стоеше на опашката в супермаркета след дядо с внуче, чиито шепи бяха пълни с бонбони и други лакомства. Детето не спираше да вика, да нервничи и да се тръшка.

- „Спокойно, Евгени, потърпи още малко, ето идва нашият ред… Бъди добро момче.“ –  говореше възрастният човек, опитвайки се да запази самообладание.

Детето продължаваше да буйства, да скача и да привлича вниманието на всички върху себе си, а дядо му отново пусна в действие тихия си глас: – „Всичко е наред. След малко ще сме у дома. Потърпи още малко, човече!“

Платиха на касата и малкият дявол изхвърча като тапа на шампанско от магазина, втурвайки се към колата, където да разтовари безценните си съкровища.

Дядото отново запази самообладание и с още по-спокоен тон каза: – „Успокой се, Евгени. Приятелче, не се разстройвай! Пет минутки и сме у дома, само се успокой, моля те!“

Жената, която ги наблюдаваше остана силно впечатлена. Тя последва дядото с внучето и преди да потеглят, каза на възрастния мъж: – „Със сигурност не е моя работа да ви давам оценка, но вие се държите с внука си невероятно, успяхте да запазите спокойствие и му говорихте уравновесено, тихо и смислено, дори след като той премина всякакви граници на търпението.“

После се обърна към момченцето: – „Евгени, ти си истински щастливец с такъв дядо!“

Дядото я погледна и широко се усмихна: - „Много благодаря за милите думи, госпожо, но аз съм Евгени, а този на задната седалка е Мартин!“

# 714
Имам питане.
Може ли, подаденото заявление да го прехвърля в пощата си и после от там да си го принтирам или пък на следващия ден ,влизайки в профила да го принтирам.

# 715
  • ПАЗАРДЖИК
Благодаря, Дидева! Искаше ми се да прочета повече какво точно ще научат Simple Smile Намерих такова описание в едно училище от Нова Загора.

Ако няма информация на сайта на училището, може да попитате на телефона им.

Това е за МГ Пазарджик

# 716
Изтегли си учебните програми за профилирана подготовка по информатика и информационни технологии.

# 717
Имам питане.
Може ли, подаденото заявление да го прехвърля в пощата си и после от там да си го принтирам или пък на следващия ден ,влизайки в профила да го принтирам.
Можеш
Даваш "разпчатай" и избираш да го запази като пдф
или каквото там ти дава като опция

Може и по-късно направо от профила, като имаш принтер

# 718
Сериозно ли трябва да се принтира това заявление, за да се запише детето? Нали уж всичко беше електронно тази година?

# 719
А от мен един запис за още едно софийско училище, издало служебна бележка с оценките  Wink
Подаване, довечера или утре... разучих системата, елементарно е..
Спорен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт