30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 477
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 050
Вчера подредихме желанията и ги изпратихме,а все още няма въведени оценки от свидетелството.Това трябва ли да ме притеснява?

# 1 051
Вчера подредихме желанията и ги изпратихме,а все още няма въведени оценки от свидетелството.Това трябва ли да ме притеснява?

ами уж нямало да стане класиране, без да влязат. и при нас ги няма. което, смятам, е много тъпо. редно е към момента на подаване на заявлението да ти изпише примерно 'благодарим ви, хххххх, вие ще участвате с бал ххх точки за заявените от вас паралелки'. някак адекватно ми звучи. ама в МОН няма много адекватни неща, да не кажа никакви...

# 1 052
Може ли да помоля за статистиката с натрупване през 3-те години назад. Някъде бях мярнала такова нещо и сега не намирам, че да видя къде е мойто чаве в общата картина.

# 1 053
Аз да попитам, от чисто любопитство. Като отнемат половин точка за липсваща допустима стойност, дали се оценява с половин точка написана допустима стойност, при грешно решена задача? Принципно как стоят нещата при оценяването по математика..., че моят син е разменил х и 2х, и задачата е грешна, но пък чинно е написал всички тези допълнителни изисквания с надеждата да получи точици.. Blush

# 1 054
  • Sofia
Здравейте, извинявам се предварително за въпроса, защото съм сигурна, че е обсъждано, но е доооооста трудно търсенето в толкова много теми:smirk:

Може ли някой да ми обясни кога започват да се изучват по -разширено  т.нар "профилиращи предмети" като История, БЕЛ и т.н Интересува ме по-конкретно Втора английска ЕГ!

Мерси!

# 1 055
  • Разпиляна във въображението

Изчакай системата да се синхронизира след пети-шести, когато се приключи със заявленията, и ако и тогава ги няма започвай да се притесняваш. Мисля, че всичко ще е наред.

# 1 056

Изчакай системата да се синхронизира след пети-шести, когато се приключи със заявленията, и ако и тогава ги няма започвай да се притесняваш. Мисля, че всичко ще е наред.

Има ли значение,че ние сме подали от вкъщи,а други от училищните гнезда?Защото тези,които са подали от училищните гнезда са получили оценки от свидетелствата.Дали това играе някаква роля?

# 1 057
Monika354, не, няма връзка, абсолютна случайност! Няма прозрачност на какъв принцип ги въвеждат, затова само можем да гадаем в каква последователност се случва. Аз подадох от вкъщи и то в първите часове на 3-ти и оценките се появиха, така че и това няма значение - по-късно, или по-рано.
Не се тревожете! Ще ги има навреме!

# 1 058
Здравейте, извинявам се предварително за въпроса, защото съм сигурна, че е обсъждано, но е доооооста трудно търсенето в толкова много теми:smirk:

Може ли някой да ми обясни кога започват да се изучват по -разширено  т.нар "профилиращи предмети" като История, БЕЛ и т.н Интересува ме по-конкретно Втора английска ЕГ!

Мерси!

В 11 и 12 клас.
Може и в ИУЧ и ФУЧ в 8,9,10 клас, но досега май залагат на Музика в тези часове Dizzy Face

# 1 059

Има ли значение,че ние сме подали от вкъщи,а други от училищните гнезда?Защото тези,които са подали от училищните гнезда са получили оценки от свидетелствата.Дали това играе някаква роля?
                        При нас оценките от свидетелството ги имаше още преди да включат опцията за желанията! Попълнихме в къщи.
                        Мисля,че няма защо да се питеснявате.Те са си го написали.......Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация. .....Явно са оценили възможностите си. Yum

# 1 060

Може ли някой да ми обясни кога започват да се изучват по -разширено  т.нар "профилиращи предмети" като История, БЕЛ и т.н Интересува ме по-конкретно Втора английска ЕГ!

Мерси!

В 11 и 12 клас.
Може и в ИУЧ и ФУЧ в 8,9,10 клас, но досега май залагат на Музика в тези часове Dizzy Face
С опит с набор 2003  2АЕГ - имат ИУЧ английски + втори език. Паралелките, които имат 3 или 4 профил математика имаха т.нар СТЕМ часове по природни науки, които не ги виждам на отделен ред в оценките. За другите профили не знам.

# 1 061
  • София

При нас оценките от свидетелството ги имаше още преди да включат опцията за желанията! Попълнихме в къщи.
                        Мисля,че няма защо да се питеснявате.Те са си го написали.......Важно: Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация. .....Явно са оценили възможностите си. Yum

Няма,
Попълних и подадох вкъщи, оценките се появиха след подаване.

# 1 062
извинете, хвана ме паника, моля за съвет - уж подадох онлайн, има дата и час и вх номер, обаче бутонът въвеждане на желания си е активен, мога да си избирам още. не смея да продължа, ама в това положение не знам подала ли съм заявление или не???

# 1 063
извинете, хвана ме паника, моля за съвет - уж подадох онлайн, има дата и час и вх номер, обаче бутонът въвеждане на желания си е активен, мога да си избирам още. не смея да продължа, ама в това положение не знам подала ли съм заявление или не???
Можеш да подадеш за друга област, ако искаш.

# 1 064
Можете да избирате за същото РУО, в което сте подали, или в други?

Общи условия

Активация на акаунт