30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 432
  • 1 839
  •   2
Отговори
# 1 080
  • София
Качиха най-високите резултати в Регалия, някой ако му е интересно:
https://www.facebook.com/regalia.bg/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=A … 1N2j0J97oHCyzUTmj

Първото посочено момиче е от нашето училище. Директорката беше много горда на тържеството
.
Заслугата, разбира се си е основно на детето, но имаме две много силни преподавателки по МАТ и по БЕЛ, моята прекрасница за съжаление не улучи и двете, надявам се синковецът да има повече късмет.

# 1 081
Здравейте и от мен,предвид объркването относно броя на учениците с макс. брой точки  "МОН или РУО" имали според вас шанс цялата статистика да е  невярна....и без това изглежда нереална на фона на предходни години.Flushed

# 1 082
mavamava, явно не си направила това, което те посъветвах по-рано във връзка с другото ти притеснение:

mamiiva, не се тревожи! Отиди в "Желания", натисни "печат" при синята лента с входящия номер и ще видиш, че всичко е наред. Там пише всичко!

дадох принт. имам заявление - с вх номер и дата, изредени желанията, места за подписи и т.н. просто се стреснах от това, че мога да нареждам още желания. но после, както разбрах, щом ми е изчезнала опцията за софия-град, значи съм успяла?

# 1 083
Здравейте и от мен,предвид объркването относно броя на учениците с макс. брой точки  "МОН или РУО" имали според вас шанс цялата статистика да е  невярна....и без това изглежда нереална на фона на предходни години.Flushed

Не. И да има някакво изместване ще е пренебрежимо минимално.

Преди малко случайно се заговорих с моя позната за децата ни, интелигентна жена, работеща на компютър, НЕ знаеше, че трябва да прикачи медицинско още сега със заявлението...
Та хора - всякакви.

# 1 084
  • Русе/София
https://www.facebook.com/regalia.bg/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=A … 1N2j0J97oHCyzUTmj

Първото посочено момиче е от нашето училище. Директорката беше много горда на тържеството
.
Заслугата, разбира се си е основно на детето, но имаме две много силни преподавателки по МАТ и по БЕЛ, моята прекрасница за съжаление не улучи и двете, надявам се синковецът да има повече късмет.

Извинявам се за offtopic
Може ли да ми кажеш коя е г-жата по МАТ,и вие при коя сте били?

# 1 085
  • София
дадох принт. имам заявление - с вх номер и дата, изредени желанията, места за подписи и т.н. просто се стреснах от това, че мога да нареждам още желания. но после, както разбрах, щом ми е изчезнала опцията за софия-град, значи съм успяла?

При мен и без да натискам "принт" при влизане в менюто "желания" виждам това:

# 1 086
Пак въпрос за сина на моята приятелка.
Писали са малко паралелки, имат опасения, че няма да го приемат  на първо, дори на второ класиране..
Как се процедира ако това евентуално се случи?
Подават за трето класиране от обявените свободни тогава места или какво?

# 1 087
Точно така. Ако и след второ класиране не е приет никъде, подава заявление за участие в трети етап на класиране.

# 1 088
Благодаря  bouquet

# 1 089
Скрит текст:

.
Кое е Вашето училище?

# 1 090
  • Варна
Остана ли още някой, който да не е подал заявление? Моята за пореден път размени местата на първо и второ желание, не знам колко още да я чакам, за да реши какво иска със сигурност.

# 1 091
Здравейте! Имам приятелка, майка, която има момиче 7 клас, но тя изкара много по-ниски резултати от това, което очакваха и та тя се чуди дали детето ще го приемат в 18-то с японски. Има бал 405

# 1 092
Е, подах ! Преди малко. Свърши се😂😀
Наредихме 13 паралелки. Решихме го като седнахме на компа. Трябва да има доза фатализъм все пак, иначе скука😊
Отначало мислех да са 5-6 , но айде от мен да мине понаписахме още малко.
Медицинското ми си е там. Като цъкнеш върху бутона “ прикачи медицинско” излезе прозорец , че вече има качено. След като подадохме( 3 мин. с душа), разгледах профила. София- град го няма вече като опция, а като дадеш печат излиза заявления с всички данни.
Ами това е.
Басейна го купихме и сега се пълни. Супер.😊

# 1 093
  • Русе/София
Писали са малко паралелки, имат опасения, че няма да го приемат  на първо, дори на второ класиране..

ето графика,благодарение на Дидева
http://ruo-shumen.org/files/upload/1205.pdf

# 1 094

Ако не се лъжа, може да направи корекция на заявлението и да добави още желания, но само в училищата гнезда.
И най-късно до утре 05.07.19г.

Общи условия

Активация на акаунт