30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 495
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 125
Здравейте! Имам приятелка, майка, която има момиче 7 клас, но тя изкара много по-ниски резултати от това, което очакваха и та тя се чуди дали детето ще го приемат в 18-то с японски. Има бал 405

Според мен ще влезе без проблем. Прогнозирам минимален бал за там след 2-ро класиране около 380-390 т.  И дъщеря ми беше кандидат за там, но я отказахме. Записахме я на курсове по японски сега лятото и после ще продължи с курсовете. Нещо само лоши неща чувам за това 18-то. Повечето казват, че си струва първата година (явно докато учат сериозно езика) и после ставало много зле.

Няма такова нещо. Simple Smile
По стечение на обстоятелствата познавам доста хора, завършили 18то в последните години, и тяхната оценка за училището е много положителна. Донякъде това повлия и нашата подредба на училищата.
До тук 8-ми клас мина много добре и впечатленията са ми изцяло положителни.Другата година ще мога да дам и лични впечатления за следващия етап, когато девойката завърши 9-ти клас. Учителката по английски е абсолютен скъпоценен камък. Позната майка на дете в японската паралелка също е изключително доволна от училището към момента.

# 1 126
  • София
Елеа, няма смятане. Просто пренасяш едни позиции от едната статистика в другата и сверяваш дали попадаш в тези бройки.
Кажи, за къде ти трябва боб, да се метне един.
Аз сега излизам да пия бира, но до 22 ч, ако някои (Дидева, Санака) не са го хвърлили, ще пробвам. Joy

# 1 127
  • у дома с любимите си хора
Шарлот,стискам палци на детето.

Слънчева,от няколко дни и аз си мисля за Светкавица и нейното момче.Дано всичко да е наред !

# 1 128
  • София
И понеже все още няма въведени оценки от свидетелството.А пишеше: "Оценките от свидетелствата се прехвърлят при подаване на заявление или на по-късен етап, при синхорнизация."
Какво ще рече "подаване на заявление"?Тоест след като сме изпратили желанията си или става въпрос за заявлението което изпечатихме.Защото изпечатаното заявление е при мен,непопълнено.Играе ли роля?
Има ли още такива,които не са получили оценките?

Нашите се виждат от преди около час, а заявлението подадохме вчера сутринта. Ще се покажат и вашите скоро. До утре трябва всики да са нанесени!

# 1 129
  • София
Благодаря за бързия отговор. Т.е. това си е някакъв стандартен надпис....
Да, изписва го на всички.

# 1 130
Благодаря ви на всички ПОМОЩНИЦИ! Признавам за поставяне под запрещение съм - все още що годе ръководя постъпките си, но определено не разбирам свойството и значението им. Ама честно! Простете, моля интелектуалната немощ!

# 1 131
  • София
Аз да попитам Дидева, Санака и Слънчева дали пресметнаха баловете вече за тази година и кога ще ги разберем, че да редим на спокойствие. Няма да гадаем я - за къде стига и къде не. Тъй де!!! 😂😀

Нали ги пуснах вече, бе? В предишната тема. Кое училище пропуснах? Joy
Само кажете кой за къде се бори, та Дидева да пусне и класирането и да приключваме вече с тази мъка. Joy

Шарлот, Joy , да не планираш нещо при смекчаващи вината обстоятелства?

# 1 132
БУЗЕМА? Joy
Айде да се прибираш вече, че ще отсъствам няколко дни. На теб и Слънчева разчитам да държите фронта.

# 1 133
  • София
Е, айде сега! Поеми поне първо класиране. Joy

# 1 134

Шарлот, Joy , да не планираш нещо при смекчаващи вината обстоятелства?
Спирам да шофирам. Сложно волево състояние като умисъл е извън възможностите ми, но ще предпазвам другите и себе си от непредпазливост.
Извън полу-майтапа не помня в друга можеща да се съпостави ситуация /не говоря за тежки загуби на близки хора...- опазил Бог!/ да съм била в по-окаяно състояние. Дали е амортизация от възрастта или свръхемоционалност, защото иде реч за гарджето?! При всички случаи е патология!

# 1 135
  • софия
Здравейте . Подадохме заявлението, подписахме декларацията, но в  в секция " желания" е празно.Някой имал ли е подобен проблем?

# 1 136
Прогнозирам минимален бал за там след 2-ро класиране около 380-390 т.
Звучи невероятно тази прогноза за 18-то, по-скоро е за първо класиране , според мен.

# 1 137
  • София

Да не е станало нещо точно преди подаването?
Входящ номер имаш ли? В списъка с областите присъства ли вашата?

# 1 138
  • София
Здравейте . Подадохме заявлението, подписахме декларацията, но в  в секция " желания" е празно.Някой имал ли е подобен проблем?
Ps.Редактирах се, не бях Ви разбрала правилно.
Иначе изтрийте кеша, рестартирайте браузъра и влезте отново в профила си...

# 1 139
  • софия
Успях!

Общи условия

Активация на акаунт