30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 268
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Проблем ли е да се прочетат поне последните две страници от темата?

Подаването на заявление и качването на оценките не са взаимосвързани.

# 1 276
Дали има родители, които "само за спорта" подават заявления в други области. През годината при нас се прокрадна идея от страна на щерката за гимназия в София. Споразумяхме се на този етап да остане в Стара Загора. Не мисля, че ще загуби. И на мен ми е интересно докъде биха и стигнали силите за борба в София, бал 469 при удвоени двете матури или 471,5 при утроена математика, но не съм и помисляла да си правя експерименти с кандидатстване, без последващо записване. Най-вероятно ще проследя софийската успеваемост в последствие.

# 1 277
Има ли все още деца без оценки от свидетелства в системата? Заявлението ни е от трети и все още няма оценки.
При нас също още липсват оценки от свидетелството.Днес говорих с информатик и представител на МОН от областта,каза че няма повод за притеснение.На случаен принцип въвеждали оценките,и трябвало да имаме търпение до неделя,най-късно понеделник.

# 1 278
Проблем ли е да се прочетат поне последните две страници от темата?

Подаването на заявление и качването на оценките не са взаимосвързани.
Mrs Jan, не скършвай хатъра на хората. Тук се обзалагаме кой ще е най-често задаваният въпрос. Satisfied

# 1 279
  • Варна
Дали има родители, които "само за спорта" подават заявления в други области. През годината при нас се прокрадна идея от страна на щерката за гимназия в София. Споразумяхме се на този етап да остане в Стара Загора. Не мисля, че ще загуби. И на мен ми е интересно докъде биха и стигнали силите за борба в София, бал 469 при удвоени двете матури или 471,5 при утроена математика, но не съм и помисляла да си правя експерименти с кандидатстване, без последващо записване. Най-вероятно ще проследя софийската успеваемост в последствие.
Според мен има. Аз разбира се, се пошегувах по-горе. Но например съученикът е с разведени родители в двата града, резултат достатъчен за СМГ, решили са да пробват. Други семейства може да обмислят преместване по принцип, и това да им е едно от основанията. А и зависи от алтернативата, може да вземат решение след излизане на класирането, да пратят детето в другия град и тн.

# 1 280
  • София
Дидева беше дала статистика по-напред в темата. В София-град е имало около 500 подадени заявления на деца от други области, от които са се записали около 60, примерно.
Това е достатъчно красноречиво.
Но, да, има семейства и деца, които имат съвсем сериозни намерения и смелост да го направят. Браво на родителите, които са готови да загърбят собственото си спокойствие, заради успеха на децата.
Аз не съм сигурна, че бих могла...
Petenka, с този бал бихте могли да пробвате навсякъде. На първо класиране не знам, но на второ ще влезете в топ ъф дъ топс, според мен.

# 1 281
В МОН свети. Хората работят. Не ги притеснявайте. 😂
Спортисти винаги има, но са включени в цитираната бройка.

# 1 282
  • София
Mrs Jan, не скършвай хатъра на хората. Тук се обзалагаме кой ще е най-често задаваният въпрос. Satisfied

Зная, чета Satisfied  Този май води убедително.

# 1 283
  • София
Дидева, я влез вътре и задействай нещата! Научи ги как се прави! Joy

# 1 284
Проверих необходимите документи за записване в желаното от нас училище. Освен заявление и диплома, искат и служебна бележка с оценките от НВО. От училището не ни дадоха такава, само дипломата. Сега и с това трябва да се занимавам.

# 1 285
  • София
Проверих необходимите документи за записване в желаното от нас училище. Освен заявление и диплома, искат и служебна бележка с оценките от НВО. От училището не ни дадоха такава, само дипломата. Сега и с това трябва да се занимавам.
Вероятно ще ви свърши работа и бележката с входящия номер, която са ви дали преди изпитите.

# 1 286
Mrs Jan за сведение прочела съм не само последните две страници от темата, но и всичките 86, както и цялата предна тема. Както пише и в самата система за кандидатстване, а и на част от пишещите тук оценките се появиха с подаване на заявлението, затова казвам кога съм го подала, освен това от трети насам доста синхронизации е имало предполагам. По страниците напред в темата се пишеше, че до пети най -късно трябва да се качат и реших да питам, недоумявам тона ти 🙄.
 Видях и конкурса за най -задавани въпроси и мисля, че щом участва този въпрос значи очевидно вълнува хората.
Благодаря на Моника 354, чийто коментар беше полезен на мен, а вероятно и на други. Значи сега ще чакаме до неделя 😁.

# 1 287
  • София
След като въпроса за липсващите оценки е най-често задавания, то това логично означава, че не на всички са качени. А след като пиша за последните страници, това пък означава, че в тях има отговор на питането.

# 1 288
  • София
Най-вероятно не са качени оценките на всички и да - аз също смятам че този въпрос е топ 1 на първо четене 😀😀😀 Предполагам, че класирането ще бъде обявено във вторник или най - късно сряда въпреки, че и аз се чудя колко време е необходимо на системата да обработи данните. С моите не професионални умения в тази сфера считам, че в най-лошия случай може да отнеме до 2-3 часа, а какво ще се случва от 00:00 ч. сега до 13.07 само Господ знае. Успех на всички деца!

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 13:18 от Roska_78

# 1 289
Сипах си едно бело и си гледам дебюта на клипа на песента по текст на девойката. В клипа я има девойката(дълга коса, китара, жълта блуза) , че и малкия изтърсак, русия къдрав пианист. Пеят във вокалната група. Поне да видите какво прави цяла година - пеене, танци и театър, а и рисуване имаше. Като се жалех, че не учи да дам доказателства Blush Stuck Out Tongue Winking Eye
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=J-f_vG6iPZQ

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 00:09 от Rady

Общи условия

Активация на акаунт