30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 326
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
'Що, бе, Дидева? Миналата година в Добрич ли беше, в Хасково ли, празнуваха класирането 2-3 дни преди останалите. Joy Нищо не се знае. Току-виж пуснали по едно пробно първо "Първо" класиране в няколко области, да видят как ще реагират хората, та да са сигурни, че всичко е наред с останалите. Joy

# 1 261
Вероятно сверяват и брой подадени заявления. При голяма разлика сигурно няма да задействат рулетката. Ще си пуснат и тест (а дано коректен и с всички вариации), за да няма погрешно изчислени балове за всяка една паралелка и две първи класирания.
Не знам дали предни години не се бяха обаждали на неподали заявление. От училището на детето. Но май го правеха в срока за подаване.

# 1 262
'Що, бе, Дидева? Миналата година в Добрич ли беше, в Хасково ли, празнуваха класирането 2-3 дни преди останалите. Joy Нищо не се знае. Току-виж пуснали по едно пробно първо "Първо" класиране в няколко области, да видят как ще реагират хората, та да са сигурни, че всичко е наред с останалите. Joy
Поне беше ли реално или след това сълзи се изляха? Да знаем как да реагираме, ако евентуално ни огрее тази година? Joy

# 1 263
Що ми се върти Перник? Но съм през телефон и не мога да проверя качествено.

# 1 264
  • София
Не знам как трябва да е писан алгоритъмът, че да са нужни 5 дни джуркане, невъзможно е просто. Та си се чудя, защо им е това забавяне? Да не би да плюнчат молива и да ходят да проверяват един по един кандидатите дали са класирани правилно?
ИКТ МОН.  Все пак за 10 години успяха да качат 7 обекта за виртуални разходки, в сайт създаден за целта с евро средства, като по някое време усвоиха още за осъвременяването му Joy

# 1 265
  • София
Що ми се върти Перник? Но съм през телефон и не мога да проверя качествено.

Намерих го! Joy В Сливен беше https://www.bg-mamma.com/?topic=1045794.510 /последния пост на страницата/

А ето и жената, която цял ден се беше черпила с колегите на 28.06. Joy https://www.bg-mamma.com/?topic=1045794.msg36962623#msg36962623

# 1 266
  • София
Ама и вие не четете. Преди време писах за това и казах, че е или в Сливен или в Стара Загора. Joy Почти едно и също е, какво?
Но май наистина не се разбра, дали са видели истинското класиране или е имало промяна.
Отивам да си го припомня.
Редактирам се, има и още. Една майка се беше включила, беше писала, че е почерпила даже и класирането се е скрило. Ще го търся... Ето го:
https://bg-mam.ma/p/1045794/36962623

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 20:07 от Слънчевата

# 1 267
Точно сега нямам време да го търся, кажете поне жената същото ли е получила като окончателно - ужас! Не искам да си мисля как се е почувствала,  ако е било по - гадно.

# 1 268
Вече няколко пъти в темата прочетох, че напливът във 9ФЕГ тази година щял да бъде голям, понеже много от пишещите тук я предпочитали като гимназия. Все едно да изчислим средния резултат от матурите според изнесените резултати от пишещите тук.😀

# 1 269
Момичета, мисля, че четох някъде, че може, но все пак ако някой знае със сигурност - мога ли да подам 2  заявления, към 2 различни области?

# 1 270
# 1 271
  • София
Ама побързайте с подаването, че остават само 3 часа Simple Smile

# 1 272
  • Варна
Досърбяват ме ръцете да я пробвам за София моята Simple Smile) Шегувам се, ще гледам после баловете с 463 дали би се класирала за хубава ЕГ Simple Smile) Иначе мисля, че в понеделник ще имаме класиране.
между другото, имаме дете от класа със 100мат+96Бел, което от Варна има желание за СМГ.

Последна редакция: пт, 05 юли 2019, 21:58 от Alexandra

# 1 273
Дано си права за класирането, но според мен в понеделник ще острят моливите Laughing

# 1 274
Има ли все още деца без оценки от свидетелства в системата? Заявлението ни е от трети и все още няма оценки.

Общи условия

Активация на акаунт