30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 351
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 320
Аз съм спокойна. Детето ще попадне точно там, където му е мястото. Твърдо вярвам в това.

# 1 321
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ради, прекрасни деца!
Малко мъдрости от щерката.
Питам я аз преди малко вълнували се от класирането и къде ще учи...
Следва един тъп поглед, набръчкване на устата и....НЕ. Писала била само желани училища, с желани езици на изучаване, не й пукало в крайна сметка къде ще ги учи, стига само да си намери приятелка/приятел, който не пие и не пуши. Имала концепция за бъдещето си, университета и кариерата...
Еми май вече и на мен не ми пука къде ще я приемат.

# 1 322
И аз мисля, че няма начин да попадне на лошо място.
Да ви развеселя. След като наредихме желанията, девойката обяви, че ще сложи композиционна рамка. Рамката е първо място НЕГ и 13-то, последно СМГ с немски.

# 1 323
Прави ми впечатление, че се изнасят баловете за второ класиране по училища, но никъде не виждам колко деца са приети на второ  класиране в дадено училище.
Аз затова си гледам баловете за първо класиране ‐ и максимален, и минимален - там е големият брой деца. За второ може и едно дете да е.
И аз се моля всяко дете да си намери своето място и се съобразявам и приемам желанията.
Ради, не те познавам, но поздравления за теб и за децата! Прекрасни са, а девойката и умна, и талантлива! Успех и бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

# 1 324
  • Варна
Докато не се въведат всички оценки, което явно ще е до неделя, класиране няма да излезне.

Не вярвам да си дадат зор събота и неделя с въвеждане на оценки. РУО Варна са пуснали съобщение на сайта си -

,,На вниманието на родители и ученици заявили участие в първи етап на класиране за прием в VIII клас, всички оценките от свидетелството за основно образование ще се визуализират в платформата на  https://priem.mon.bg в понеделник до края на деня. "

Вторник ще проверят туй-онуй  и предполагам към сряда ще пуснат класиране, на нас кога ще го покажат още бобът не ми е казал.  newsm78

# 1 325
Здравейте и благодаря за полезната тема! Чета ви редовно и бих се радвала, ако ми отговорите на молбата за прогноза. Става въпрос за Варна- бал 399 дали би стигнал за класиране в ПърваЕГ, Четвърта ЕГ или Пета гимназия без значение в каква паралелка? Гледам статистиките и табличките в темата, но не съм сигурна до колко са ми верни изчисленията. Благодаря на всички за инфото и успех на децата!

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 16:49 от Живанк@

# 1 326
  • Варна
Мисля, че ще стигне за Четвърта и Пета с френски.

# 1 327
  • Варна
Живанк@, и според мен на първо класиране ще стигне за Пета с френски или Четвърта с френски, зависи как сте ги подредили. За Първа мисля че дори и на второ класиране ще е трудно.

# 1 328
О,Ret, Didorani благодаря ви! Дано сте прави, че младежът не иска друго училище освен споменатите . Иска да учи език, без значение какъв, като Пета с френски е по-назад.

# 1 329
Ради, чудни деца! Да са ти живи и здрави!
Сиси, благодаря!

Чета тук понеделник - ама как така, бе хора? Има ли вариант да е по-рано от 11ти? Как е било предишни години? За миналата само знам, че е имало грешно първо класиране, което е абсолютен шок, според мен.

# 1 330
  • Варна
Като се има предвид какъв наплив има към Пета тази година,  нищо чудно да ви стигне и за Първа с АЕ,  ако е по-предно желание. Поне обкръжението на дъщеря ми всички към Пета са се насочили, което за немски ми е разбираемо, но за другите езици.. Както и да е, имате шанс според мен за всяко от изброените.

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 16:31 от Alexandra

# 1 331
  • Sofia
И аз уж все се заричам да не поглеждам до сряда, уж спокойна го раздавам, ама МС през час поглеждам какво пиете.

Ти остави друго, ами от сутринта се почва Laughing

# 1 332
Благодаря Alexandra!
Благодаря, момичета, успокоихте ме!

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 16:48 от Живанк@

# 1 333
  • София
Чета тук понеделник - ама как така, бе хора? Има ли вариант да е по-рано от 11ти?

Четеш понеделник, но е за визуализация на оценките в профила. Трябваше всички да ги има до края на работния ден в петък, но очевидно не са се справили. Какво са някакви си срокове и притеснени родители. Все още има много деца без видими оценки и едва ли ще правят класиране преди да са качили всичко.

# 1 334
Номинирам "електронно в училищно гнездо" за цитат на седмицата Joy

Общи условия

Активация на акаунт