30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 192
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 365
Здравейте, дами!

Може ли един бърз въпрос? При записването на желанията отгоре има някакъв нов входящ номер(различен от първоначалния) https://priem.mon.bg - това предполагам ще бъде мястото, където ще публикуват резултатите от класиранията? Но отново се влиза с входящия номер, с който се проверяваха оценките, нали така? Благодаря предварително за отговора!

Хубава неделя:))

# 1 366
То цялата история с развлачването започна от премезтването на изпитите с 1 месец.
Да бяхме забравили досега...

Аз пък си мисля: в Пловдив като кандидатстваш за 1 клас (щото таз година и това правих Simple Smile), има веднага информация под всяко училище колко деца по 1,2,3... желание с колко точки има, подали документи.
Ей тъй що не може и за 7 клас - и всичко ще се вижда в реално време.

# 1 367
  • София
Преди малко се опитах да вляза в профила на детето.
Не ме пусна,показа съобщение,че е възникнала грешка.
Реших,че съм объркала паролата.
Извадих служебната бележка и чинно въведох всичко наново.
Отново не ме пусна вляза.
Дали пък някой не се е разработил и системата не се синХорнизира? newsm78

# 1 368
И мен не ме пуска, проверих преди малко. Съмнявам се точно днес да са се синХОРнизирали МОН.

# 1 369
  • Варна
Няма достъп и при мен.
Дръпнали са шалтера на всички.

# 1 370
Айде утре направо с класирането да го пускат Simple Smile))

# 1 371
Аз влизам в профила, виждам основна информация и календар. Оценки, желания, план-прием  дават грешка. Каквото и да значи това, малко разнообразие внася в изморяващо чакане Simple Smile

# 1 372
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И при мен възниква грешка при опит за влизане.
За облозите съм за 10-ти в 14.34. За матурите познах с разлика една минута. Да видим сега.

# 1 373
Здравейте, изчетох много, но не намерих нищо по въпроса, който имам, а именно: от къде може да се купи някаква подвързия за Свидетелството  за завършено основно образование?
Иначе и на мен ми дава грешка, като опитам да се логна в приема...

# 1 374
Здравейте, изчетох много, но не намерих нищо по въпроса, който имам, а именно: от къде може да се купи някаква подвързия за Свидетелството  за завършено основно образование?
Иначе и на мен ми дава грешка, като опитам да се логна в приема...
Свидетелството ще ти го вземат при записване. Не ти трябва подвързия Simple Smile

# 1 375
  • София
Свидетелството ще ти го вземат при записване. Не ти трябва подвързия Simple Smile
И кога се връща?След като ученикът напусне/завърши училището ли?

# 1 376
  • София
Ламинирайте го, аз така направих преди години с акта за раждане.

# 1 377

Ламинирайте го, аз така направих преди години с акта за раждане.
Мда и аз така.. Ама стана на хармоника и е абсолютно неизползваем в това си състояние Simple Smile)

# 1 378
Необходими ли са и други документи при записване в езикова гимназия освен удостоверението за завършено основно образование и документ за самоличност, респ. удостоверение за раждане на детето? Търсих информация на сайта на съответната ЕГ, но нищо не открих в тази насока. По-специално дали са нужни лична амбулаторна карта или друг документ от личния лекар?

Някой ще се включи ли компетентно?

# 1 379
Необходими ли са и други документи при записване в езикова гимназия освен удостоверението за завършено основно образование и документ за самоличност, респ. удостоверение за раждане на детето? Търсих информация на сайта на съответната ЕГ, но нищо не открих в тази насока. По-специално дали са нужни лична амбулаторна карта или друг документ от личния лекар?

Някой ще се включи ли компетентно?
Това може и в началото на годината да го занесеш. Не е драма, ако го нямаш в момента.
Но пък някои у-ща може и да се затръшкат, зависи от ръководството. Няма универсален отговор.

Общи условия

Активация на акаунт