30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 103 198
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Включвам се по темата с разтегленото време, но първо ще се изкажа "компетентно" по въпроса с документите за записване.

При записване най-напред ни поискаха служебната бележка с входящия номер и резултатите от НВО. Изобщо не питаха как се казва девойката. Гледаха входящия номер и бала. Така я намериха и потвърдиха класирането от техните списъци. Още свидетелството оригинал. Категорично медицинския картон с копие на имунизациите е носила на класния си на 17.09. Сега я питах.

Днес пътувахме дълго. Миналата година, на 04.07, на връщане от същото това пътуване, излезе първото първо класиране, към 10:15. Аз го видях -радост, щастие, споделяне в темата и... класирането изчезна... По-нататък историята я знаете.

Та разтегляне особено няма. Само с месец по-късни изпити.

# 1 381
  • София

Онзи ден една потребителка ми се разсърди, като я посъветвах да прочете поне последните страници. И сега същата настоятелност. Ми четете. Дидева го написа и то не миналата година, а преди ден и половина.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1126053.msg38971572#msg38971572

# 1 382

Онзи ден една потребителка ми се разсърди, като я посъветвах да прочете поне последните страници. И сега същата настоятелност. Ми четете. Дидева го написа и то не миналата година, а преди ден и половина.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1126053.msg38971572#msg38971572

Ще ни дадат ли заявление да попълним в училището или е ще трябва да съчиним свободен текст?

# 1 383
  • София
Ще дадат.

# 1 384
Преди малко се опитах да вляза в профила на детето.
Не ме пусна,показа съобщение,че е възникнала грешка.
Реших,че съм объркала паролата.
Извадих служебната бележка и чинно въведох всичко наново.
Отново не ме пусна вляза.
Дали пък някой не се е разработил и системата не се синХорнизира? newsm78
и при нас е така,дава грешка

# 1 385
  • Варна
Преди малко се опитах да вляза в профила на детето.
Не ме пусна,показа съобщение,че е възникнала грешка.
Реших,че съм объркала паролата.
Извадих служебната бележка и чинно въведох всичко наново.
Отново не ме пусна вляза.
Дали пък някой не се е разработил и системата не се синХорнизира? newsm78
и при нас е така,дава грешка
Явно са дръпнали шалтера, че да не се изхаби системата от толкоз много влизане, че и синХорнизиране трябва, хич не е лесна тази работа!

# 1 386
  • София
Да не са прегрели хардовете от мислене?

Бележката с резултатите от нво откъде? Сигурна съм, че е писано тук, но не намрирам

# 1 387
  • Пловдив
От училище. Simple Smile

# 1 388
  • София
Според мен прекалено много нетърпеливи майки проверяваме за резултати и са дръпнали шалтера на системата 🙂
Или някой я е хакнал 😁

# 1 389
  • Бг-мама
Според мен прекалено много нетърпеливи майки проверяваме за резултати и са дръпнали шалтера на системата 🙂
Или някой я е хакнал 😁
М, да и тоя дето я е хакнал сега е наплюнчил молива и пише , я ти в 48 желание, ти в 243 желание. И стои и се хили! hahaha hahaha

# 1 390
  • София
Аз за това съм писала само 19 паралелки, за да не може да ме нахака на 48 желание, защото е подтискащо някак....

# 1 391
# 1 392
  • София
Липсвахте ми. ММ ми наложи вето няколко дни без мисли, разговори и разсъждения на тема НВО. Добре ми се отрази, но се оказа, че форумът ми липсва. Hug
Това НВО е точно като алкохолно опиянение. Не случайно Белото е един от символите. Joy Първо се напиваш, после ревеш, после се обясняваш в любов в стил " Аз тебе много те уважавам" и после изведнъж изтрезняваш. Аз сега съм в трета фаза. Joy Много ви обичам. Kissing Heart Тази седмица се очаква изтрезняването и наново всички фази. Joy
Връщам се да чета. Има ли нещо съществено или да прескачам?

# 1 393
  • София
Платформата не работи. Това е шлагерът за момента Wink Другото са въпроси, които си ги знаеш.

# 1 394
Добро утро Simple Smile
Системата и днес казва не Simple Smile Да видим кога ще ни пуснат юруш на класиранетоооооо

Общи условия

Активация на акаунт