30.06 - 10.07.2019 СЕДМИ КЛАС. Подаване на заявления

• 102 709
  • 1 839
  •   1
Отговори
# 1 605
Аз залагам на утре, 10.07., в 16:55ч. Simple Smile

# 1 606
  • София
Никакви класирания до утре около 15:00. Като се прибера, тогава. 😂
Дидева, хайде да подраниш малко, че съм заложила на 14.34 Sweat Smile
Е, 15:00 е по-близо до 14:34, отколкото до 16:40, на колкото съм заложила аз, така че не издребнявай Wink

# 1 607
  • София
Според мен класирането ще  бъде обявено в 10:00 на 11.07.2019 Grinning

# 1 608
  • София
А като ще хвърляме пак боба, как мислите ще бъдат позиционирани най-отгоре  училищата балово . Ако не друго, поне да си почешем малко езиците.
Аз мисля, че на първо ще е отново СМГ НЕ, после НЕГ и Испанската, прогнозирам НПМГ да се вдигне тази година нагоре, тъй като знам за няколко деца с пълни 100т по математика, които ще го изберат, както и ФЕГ. Много ще ми е интересно как ще се разпределят високите оценки по БЕЛ тази година.

# 1 609
  • София
Ха, така нека да има и залагане за 11-ти, че ще вземат напук да ни оставят да чакаме Wink

# 1 610
  • София
А като ще хвърляме пак боба, как мислите ще бъдат позиционирани най-отгоре  училищата балово . Ако не друго, поне да си почешем малко езиците.
Аз мисля, че на първо ще е отново СМГ НЕ, после НЕГ и Испанската, прогнозирам НПМГ да се вдигне тази година нагоре, тъй като знам за няколко деца с пълни 100т по математика, които ще го изберат, както и ФЕГ. Много ще ми е интересно как ще се разпределят високите оценки по БЕЛ тази година.
73-то ще е на 3-4то  място според мен

# 1 611
  • София - Младост 1А
Аз залагам на 11:00 часа, 11.07.2019.

За класирането... не ми върви на боб, но на кафе ТОП5 ги виждам така:
СМГ, НЕГ, НПМГ, Испанската, ФЕГ

# 1 612
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Не знам как ще се подредят, но стискам палци испанската да се срине яко, заради нашите 374.5 точки и първо желание. Satisfied
Иначе сериозно, в УЦ, в който се подготвяше дъщеря ми има няколко деца с АК(а това, че ще кандидатстват в АК, защо натискаха за НВО, така и не го разбрах), СМГ и основно желание за ФЕГ. Нито едно за испанската.

# 1 613
  • нейде там, където ....
     Както има правителства в сянка, да спретнем тук и едно МОН в сянка. Министър си имаме/Дидева ти си знаеш/, началници на отделни РУО-то си имаме, рошави ИТ имаме, статистици пък да искаш. Ще се спретнем, ще анализираме статистиките, ще наредим желанията и до следобед ще имаме първо класиране. Ще го пуснем направо  с прогнозен бал за второ класиране . До края на седмицата ще сме финализирали и четвъртото класиране, защото във всяко желано училище имаме вътрешни хора да оправят нещата на място.  Smiley

Да не забравяме контрола по качеството, че да не стават по няколко първи класирания и други побърквации.

Аз съм за 11-ти, по обед, като се прибера от плажа.

Максималните балове за НПМГ може и да са по-високи, но дано минималните не мръднат с много.

# 1 614
Не знам как ще се подредят, но стискам палци испанската да се срине яко, заради нашите 374.5 точки и първо желание. Satisfied
Иначе сериозно, в УЦ, в който се подготвяше дъщеря ми има няколко деца с АК(а това, че ще кандидатстват в АК, защо натискаха за НВО, така и не го разбрах), СМГ и основно желание за ФЕГ. Нито едно за испанската.

Две стискаме палци за нисък бал в 164-то!
А дано, ама надали Simple Smile
Моя син е с 399,5 бал, като гледах предните 2 години, се надявах тази да падне с няколко точки - и щяхме да се вмъкнем, ама ......... здраве да е!

# 1 615
  • София

Две стискаме палци за нисък бал в 164-то!
А дано, ама надали Simple Smile
Моя син е с 399,5 бал, като гледах предните 2 години, се надявах тази да падне с няколко точки - и щяхме да се вмъкнем, ама ......... здраве да е!

От вашата клавиатура в таблиците на МОН. Дай божееее:four_leaf_clover:

# 1 616
  • София
... а това, че ще кандидатстват в АК, защо натискаха за НВО, така и не го разбрах...
Защото ако се провалиш на изпита за АК или не ти отпуснат желаната стипендия се надяваш поне на НВО-то.

# 1 617
  • София
СМГ, НЕГ, Испанската, 73-то,ФЕГ  - класиране на ТОП 5 гимназии Simple Smile

# 1 618
  • София
... а това, че ще кандидатстват в АК, защо натискаха за НВО, така и не го разбрах...
Защото ако се провалиш на изпита за АК или не ти отпуснат желаната стипендия се надяваш поне на НВО-то.

Както и обратното. Grinning
Нищо лошо не виждам аз в това, да се пробва и в АК, и на НВО. Никога не знаеш кога и кое ще ти потрябва. Сигурна съм също, че и по-голямата част от приетите в АК деца ще участват в класирането на НВО, макар и някои твърдо да са избрали колежа. Затова има и движение в първите позиции на второ класиране. Децата се записват все пак в АК и освобождават МОН-ско място.

# 1 619
А освен това може и да предпочетеш друг език (защо пък не испански) или СМГ, ако много те влече...
А и явяването на изпит за АК не означава "приет", както и неприемането не означава, че си се провалил...
Спокойно, скоро всичко ще се подреди Simple Smile Още няколко дни дишайте дълбоко и не прекалявайте с белото Sunglasses

ПП: Предвид балообразуването в НПМГ (олимпиади, състезания... ), просто няма как минималния бал на настигне и изпревари този за някои езикови гимназии, та не виждам защо изобщо се сравнява...

Общи условия

Активация на акаунт