Нашите кухни - 79

• 55 179
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Здравейте,
имам 2 въпроса Simple Smile
*Бихте ли споделили примерна цена за лепене на гранитогрес в кухненската част, среден клас плочки, квадратни, без никакви особености при реденето. Ако някой знае и за Варна - СУПЕР. Подозирам, че понеже избраният "майстор" е приятел на приятел ми дава много висока цена и за теракот и за фаянс.
*Неудобно ми е, но има ли някой от вас желание и време да ми направи примерен проект за кухнята. Имам 2 първоначални, избраният дърводелец работо много качествено, но е скаран с техниката, аз не успявам също. наясно съм с размери, цветове, уреди, някои детайли не мога да си ги представя. Моля, по втория въпрос на ЛС! Ще съм МНОГО благодарна!

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 20:21 от stenly

# 526
  • София
Като заговорихте за мивките,да попитам тези ,които използват изтеглящите се батерии дали са удобни?Дали да заложа този път на такъв модел?

# 527
Цитат
*Бихте ли споделили примерна цена за лепене на гранитогрес в кухненската част, среден клас плочки, квадратни, без никакви особености при реденето.
Ние имаме оферта за 60лв/м2

# 528
  • Раковски
60 пари за квадрат с плочката и лепилото ли?... малии на ден по 5 квадрата ми стигат да правя.

# 529
  • Пловдив
Благодаря на всички за идеите. ВиК-то и ел. инсталацията ще се преправят, но трябва да реша как ще се разположат уредите. За сега нямаме проблеми с налягането на водата по скоро ел.инсталацията ме притеснява. Хладилникът за сега ще е от другата страна на колоната не в бокса. Дали до колоната да не разположим пералнята, мивката и после миялната машина. Заради прозореца не мисля да слагам горни шкафове от тази страна.

# 530
Скрит текст:
Здравейте, аз ще споделя какво беше моето решение при ремонт на кухня. Основното на което исках да заложа е практичност, тъй като пространството е доста малко. Освен това тъй като е в дъното на стаята, далеч от естественото осветление отвън, заложих на светли цветове и разбира се допълнително осветление.
Скрит текст:

Хубава е, честито! Simple Smile
Плотът какъв е? Технически камък?

Най- обикновен термо плот.

# 531
  • Norge
sssani,

Ако имаш предвид горното, моето мнение е само положително.
По-функционална от обикновена батерия за ред неща, които ежедневно вършиш в кухнята.

# 532
  • софия
sssani, аз съм с https://jordy22.com/assets/products/medium/pd_5c94ef815a32aa2caf … abf91a1388cd0.jpg в кухнята с 2 режима на струята и ми е супер удобен.

# 533
  • София
Цитат
*Бихте ли споделили примерна цена за лепене на гранитогрес в кухненската част, среден клас плочки, квадратни, без никакви особености при реденето.
Ние имаме оферта за 60лв/м2

Това включва и цената на плочките, нали?  Shocked

При нас бе 25 лв./кв.м., вкл. фугиране за труд, материалите са отделно.

# 534
  • Раковски
Някакви препоръки на тема лес осветление под горните шкафове? Какъв тип да е . Сменям настоящата кухня, а тя нямаше такива екстри.Също така практически мнения от опит а използването на плотове с дървесен декор.В момента съм с бял  на пръски матов.Гърбът е същия.Чудя се дали е по-добре в новата кухня с дървесния плот и гърба да е такъв или бял..Плюсове и минуси търся

Лед не лес... поръчвай смело, ще ти светне после.

# 535
  • Софиянка в Пазарджик :)
Здравейте, можете ли да дадете мнение за плоскостите Костамону? Ако трябва да избирам между тях и Кроношпан има ли разлика в качеството?

# 536
  • софия
sssani, аз съм с плот дървесен декор, който е леко грапав. Нямам забележки, поддържа се лесно и нормално. В стария апартамент беше гладък, сега не усещам особена разлика. Гърбът ни е плочки - бели с бели фуги. И с тях нямам драма вече 3 години. Нито фугите са се изцапали, нито нищо. Но аз винаги съм имала плочки за гръб в кухнята.
Скрит текст:

Мразя лайстната на плота, следващият път ще викам Шадоу 🙂

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 13:15 от zvаnchе

# 537
  • София
Звънче, случайно да помниш  името на плота и  марката? За смесител-спрях де на този модел
Относно  цветовете- кухнята ще е бяло и  дървесен плот(+ гръб).И сега се чудя за  материалите-  МДФ, лак,мат.... НА снимка е едно, а в действителност.... Без дръжки ще е Или о-скоро  с вкопани.Отново от практиката и използването, ще се радвам да споделите плюсове и минуси на лаковото  покритие- особено в бял цвят

# 538
  • софия
Звънче, случайно да помниш  името на плота и  марката?
Тцъ. Предполагам е някакъв дъб на Егер (?). Имам пълно доверие на майстора и съм го избирала по цвят 🙂
При вкопаните дръжки има чистене в улеите и отгоре. Имам на холния модул, красиви, но малко повече хамалогия по почистването има. Пушът се поддържа малко по-лесно. И такива имам 😵

От опит - имам пуш, дръжки и вкопани, най-лесно се почиства с пуш.

Последна редакция: сб, 31 авг 2019, 14:47 от zvаnchе

# 539
Скрит текст:
Звънче, случайно да помниш  името на плота и  марката? За смесител-спрях де на този модел
Относно  цветовете- кухнята ще е бяло и  дървесен плот(+ гръб).И сега се чудя за  материалите-  МДФ, лак,мат.... НА снимка е едно, а в действителност.... Без дръжки ще е Или о-скоро  с вкопани.Отново от практиката и използването, ще се радвам да споделите плюсове и минуси на лаковото  покритие- особено в бял цвят
И мен ме интересуват абсолютно същите неща. Цветовите ни решения са същите.

Общи условия

Активация на акаунт