Искам да кажа ... (160) през юли 2019

• 73 459
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 500
Миди, честит да е баща ти.
Хри_с, на децата в Бг не им ли слагат газ. Тук гледах, че им пускат малко, забавляват ги с разни камери...и ходят с кеф.

# 1 501
Титина,не съм чувала подобно нещо,със сигурност не и в нашия град. Водим я,кака й също, при една детска зъболекарка,която никога не започва от първият път да работи зъбчето. Винаги се ходи по няколко пъти за опознаване на обстановката и едва тогава...Тя е свикнала с нея,но не даде да й направи втория зъб. Уплаши се нещо,а иначе с другото нямаше  проблем. А кака й толкова е свикнала със зъболекарката,че само леко да я заболи и иска да ходим,че се била затъжила за нея..

# 1 502
А, добър ви ден. Днес и аз в кюпа с вирус.

# 1 503
  • Germany
Добро утро!
Мари, да се оправяш бързо!
Хрис, дано успееш да запишеш бързо час и да не го боли детето!
Пак 10 дни ми зацапва цикъла и ако и днес е така ще трябва да звъня за час. Тъкмо се бяха нормализирали нещата, какво му стана пак? Дано е от жегите и днес спре, че не ми се разправя с лекари пак, баш преди да тръгнем за ваканцията...
Хубава седмица на всички!

# 1 504
Добро утро и от мен!

Завърнахме се от седмица почивка във Варна.
Ами...всичко чудесно, обаче...грам не усетих кога минаха тези дни.
Днес съм на работа и все едно изобщо не съм почивала.

# 1 505
  • София
Мони, пий ампула витамин Ц.
fonce, развесели ме много... трева, храна, трева Sweat Smile, остарях вече, а още никога не съм пробвала трева, планирам го в бъдеще.
Аз следобед съм на лекар и съм се разтреперала от вчера, стиснете ми едни палчета Smile

# 1 506
  • София
buni, стискам!
Благодаря за пожеланията за внука!
Днес на работа пак, за съжаление отпуска свърши!

# 1 507
Бъни, стискам 🙏
Тревата би помогнала в този случай 🤣

Мари, да се оправяте!

Чуууден понеделник при мен...

# 1 508
  • Germany
Бъни, стискам палци! Мислех си да пия една ампула вит.Ц, но май е по добре да отида 1во на лекар, да не стане някоя беля, докато сме на морето. Последно, като бях преди 3 седмици се видя фоликулярна киста на десният яйчник, та подозирам, че от нея е проблема.

# 1 509
  • дядовата ръкавичка
fonce, развесели ме много... трева, храна, трева Sweat Smile, остарях вече, а още никога не съм пробвала трева, планирам го в бъдеще.

Ох, аз пък си мислех за зелени поляни  Mr. Green. И аз не съм "пробвала", но и не планирам.
Ще стискам  Hug

Фенси, всички селяни/нки ли са такива при вас  Wink, харесват ми.

Антигонче, щастлива бременност!
9те месеца бременност май са ми най-приятният и спокоен период от момента на създаването на децата  Wink

Значи, тоя лаф "И вафла да ям, ще се окапя" е измислен за мен. През ден се пера на работа.

Хубава седмица на всички!

# 1 510
  • Canada
Фенси, хареса ми във ваше село, и там искам да отида Joy

Бъни, при нас е легално та се възползват от правата си максимално хората Joy

Стискам палци за доктора, на Мони също! Мари, да оздравяваш!

Бубе, дъжд, сняг, излизаме ние, Шоколадко си иска неговото Joy С 93к крачки и 70 км ми приключи седмицата.

Щерката тръгва днес сама на път, отива на гости в щатите. Малко ми е бъгаво, има да я мисля цял ден Grin

# 1 511
Бъни, стискам те!

Мари, да се оправяте Hug

Вчерашните пораснали родители на Лина и Мид да са честити, здрави и доволни!

Мериън, много хубава погача, да расте здраво и любопитно момченцето ви!

Трева, а? Хм, аз съм на етап 'всичко ще пробвам', ма само пясък наоколо Joy

# 1 512
Лина, как беше изненадата? Майка ти сигурно е трогната и много е плакала.
Мен ме боли дори кожицата.... Цялата. Да ви подскажа, че ММ сериозно ме пита къде точно ме боли кожицата....

# 1 513
  • Бургас
Брат ми ще се прибира на 1 август, за партито ,което ще е на 2 август Simple Smile Така ще изненада и баща ми, който утре има РД

# 1 514
Ооо, Лина, много хубаво ❤ Да са ти живи и здрави и двамата!

И аз съм на фаза искам да опитам всичко... Баси деня.
Ама след малко отивам да си мачкам котчицата и кюфтето. После се надам мен да ме мачкат 😁

Общи условия

Активация на акаунт