Кралски работи и клюки - юли 2019

• 150 075
  • 3 315
  •   1
Отговори
# 3 060
Баба си слага червилце
https://www.instagram.com/p/B0fz8BDHq6c/

# 3 061
Както е надебеляла от бременността , естествено, че други ще даде да се изявяват.

# 3 062
Ха, и аз на няколко пъти забелязах, че бабет е с ярко червило, а уж по протокол трябвало да е в телесен цвят или почти незабележимо. Но пък как ѝ отива на баба ярко червило Grinning

# 3 063
На Баба всичко и отива.

# 3 064
Много общо говорят жените от корицата. И за много различни проблеми, които изискват различни решения. Не виждам проблем в това, че се изразяват либерални политически убеждения, а в това, че с тях се свързва Херцогинята на Съсекс , която като роял трябва да е 100% неутрална пред света. От там идват критиките към нея и този път не мисля, че са съвсем безпочвени. Никой не я е карал да бъде редактор. Честно казано виждам 2 причини да се захваща с подобно нещо: привличане на внимание и разнообразяване на ежедневието.😂 Ако пишеше само за дрехи, реакциите щяха да са далеч по - безобидни.

# 3 065
  • София
И политически теми ли се разискват в броя? И Мегън изразява ли позиция?
Защото появяването на Уилям на корицата гей-списанието (най-вероятно и интервю има) ми изглежда по-подобен начин.
Не мисля че нямат право на убеждения и споделянето им. Не трябва да споделят политическите си убеждения - примерно Чарли да каже, че е против Брекзит.
Разсъждавам си, не го приемайте, като опит за оневиняване на Мегън. Най-вероятно ще и издърпа баба ушите, вместо да и организира рожден ден.

# 3 066
Тя едва ли казва нещо.😂 Но, при положение, че е редакторка и съответно има думата кое и как, отстрани изглежда, че споделя позициите на жените, а медиите се хващат за най - малкото и почват да я коментират негативно. За това се чудя защо само се набутва в подобни ситуации.

Не знам как са реагирали на действията на Уил и дали са го скастряли на времето, или не.

# 3 067
И Кейт е била гост-редактор на списание през 2016-та:
https://www.google.com/amp/s/www.harpersbazaar.com/celebrity/lat … gton-post-editor/
И е подбирала известни жени, които да пишат материалите, като между тях е и Мишел Обама.
Цитат от Уикипедия за Huffington Post:
HuffPost (formerly The Huffington Post and sometimes abbreviated HuffPo)[3] is an American news and opinion website and blog, with localized and international editions. The magazine is edited from a liberal political perspective.
Воуг е модно списание, но Huffington е по-скоро политическо, налагащо либерални възгледи и модели.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 21:07 от Анонимен

# 3 068
  • София
Е вече всичко е ясно...Мегън копира Кейт 😉 (уточнявам, че се шегувам)

# 3 069
  • До сърцето...
Харесва ми идеята на Мегън.
Това гонение по нея ме накара да се върна към първите години след брака на Кейт и Уилям - боже, какви грозни думи имаше за и към нея.
Мегън е направо пощадена Grinning

Днес е дата на една от важните събития от миналият век - сватбата на Чарлз и Даяна

Роклята и други дреболии
Скрит текст:

Тиарата

Букета е тежал 3 кг

и е положен накрая на гроба на незнайният воин

Даяна с баща си на път към олтара - след само 12 срещи с бъдещият жених
Скрит текст:

Щастливи са, редки са такива снимки
Скрит текст:

Резултата от всичко това:
Скрит текст:

# 3 070
  • На топло
Ако я копира щеше да покани Мелания.
А тя се покри когато Тръмп беше при Баба Бети.
Политическият контекст много лесно се усеща...😁

# 3 071
  • Чужбина
Какви грозни думи е имало за Кейт?

В Дейлито не ми се е случвало да чета по-грозни коментари за когото и да е било, освен за Мегън.

Не могат да я дишат, ама и тя само се бута в шамарите. Няма ли малко себерефлексия тази жена? Толкова ли не мисли за последствията от действията си? Толкова ли не знае, че я гледат под лупа, щото не я харесват?

Или просто вече се е примирила, че любимка в Европа нЕма да стане. Само, оттатък океана, цветнокожите й се кефят.

# 3 072
Хаха, баш така си е....Joy
Няма шега, няма измама. При това първата е списвала в политическо, а не в модно издание.

# 3 073
  • София
Те коментиращите в Дейлито, са като от гетото, ама бели...

Хари срещна ли се с Тръмп, че не помня?

# 3 074
  • Чужбина
Те коментиращите в Дейлито, са като от гетото, ама бели...

А коментиращите в БГ какви са точно?

Или просто игнорираме мнението на пишещите в Дейлито, заклемявайки ги като "от гетото"?

Това с какво точно се различава от расизма и ксенофобията?

Общи условия

Активация на акаунт