Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 168
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 915
  • Асеновград
Не можах да видя настолните лампи, не вярвам да са свършили но явно са разместени някъде та не ги намерих. Взех пила за пети, тези които се чудеха дали да си поръчват резервни глави, по добре вземете от новите.Ролките са по абразивни, оказа се че тази новата е с две скорости за разлика от предишната ми.Доволна съм.

# 916
  • София
Днес са отворили новия Лидл на Алабин, София. Нищо различно май няма (като за откриване), освен че ми дадоха талон за 50% намаление на някакви сокове Солевита. И черпят с бонбонче на влизане и излизане. Simple Smile

П.С. Редакция - и тока спираше на няколко минути и пак идваше, поне осветлението угасваше... Simple Smile

# 917
Преди малко се връщам от лидл, закачалките за дрехи от по 10бр са намалени на 4,99, но етикета си стои със старата цена 9,99, чак на излизане забелязах, та се върнах да взема още един пакет.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 14:42 от dani-ela-80

# 918
Не винаги става. Има крушки в капсуловани опаковки,те не могат да се пробват
Аз примерно гледам светлината, винаги топла бяла, другата е много синя и ме дразни, 2700К е топла бяла.
Лед крушките имат 2 години гаранция, последно една на 6 месец започна да мига ,пазех си касовата и ми я смениха за нова, искат по 4,5 лЪва а качеството за 6 месеца.
Ми не ги купувайте. В магазините затова са сложени местата за тестване.

# 919
  • София
Скрит текст:
Върнах няколко страници назад, но не прочетох, та някой може ли да сподели мнение за този Шкаф за баня Долната част кош за пране ли е и ако е така дали се изважда?
Не е шкаф за бельо, просто вратичка с един рафт вътре. Ето, виж:
Скрит текст:

# 920
  • Пловдив
Някой видя ли чехлите за 9,99  Thinking

# 921
Аз пък само топли взимам. Бялата светлина много ми изморява очите. И не ми е естествена. Не знаех, че има и неутрална. С какви показатали е? Какво да гледам?
Ако не пише на опаковката, попиитай консултантите, ето една за пример, 4000 келвина е:
https://v-tac.bg/led-osvetlenie/osvetlenie1/led-krushki/led-krus … tlina-detail.html

На мен топлата ми розовее и изкривява цветовете, дразни ме много.

# 922
Аз искам да питам дали сешоара ,който тази седмица е добър  и достатъчно мощен.
Да сешоара е добър. Майка ми си го взе от предишното пускане, аз веднъж го ползвах има 2 степени на мощност и 3 за топлината + копче за йонизация.  Днес мм ще вземе и за нас,че нашия скоро ще издава багажа и да съм подготвена.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 21:12 от CoCo`Milk 🥥

# 923
  • до най-прекрасния мъж
Някой видя ли щорите от днес? Струват ли си и има ли ги въобще?

# 924
от днес има лаврак, дали е добър?

# 925
  • Пеликания
Отидох към 13:00ч. и не беше останал нито един омекотител. Друго нищо не си харесах.

# 926
Аз взех омекотител Коколино, лилав, не съм го ползвала до сега, ще видим...
Купих си стандартните неща - кашкавал, тел. момици, хляб, кутия сладолед. Взех моркови и един намален чаршаф с ластик за спалня, сив. Регистриран си касовия бон и си стискам палци 😉

# 927
  • Асеновград
Някой видя ли щорите от днес? Струват ли си и има ли ги въобще?
Имаше щори, не успях да видя как се закрепват,че малкия ме дърпаше да излизаме.

# 928
Успях да се класирам за Нарине.  Laughing
При нас имаше 3 вида коколино.По много. Купих си паста за зъби, дезодорант, и някои хранителни продукти.

# 929
Аз взех омекотител Коколино, лилав, не съм го ползвала до сега, ще видим...
Купих си стандартните неща - кашкавал, тел. момици, хляб, кутия сладолед. Взех моркови и един намален чаршаф с ластик за спалня, сив. Регистриран си касовия бон и си стискам палци 😉

Ей за това нещо, моля за снимка Hushed

Общи условия

Активация на акаунт