Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 317
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 405
Салатената майонеза от новата брошура става ли?

# 406
Защо не пиете сок..като не можете алкохол. Rolling Eyes
Едното няма нищо общо с другото. Излизаш с компания на по цаца с бира, но след това може да се наложи да шофираш. За мен цаца със сок не е същото като цаца с бира. Безалкохолната бира е чудесен вариант за шофьори. За хора, които дълго време не трябва да пият алкохол, но им се допива от време на време - също. По-добре да изпият една такава бира, отколкото да компрометират лечение, режим или каквото е там, заради което не пият.

# 407
Едното няма нищо общо с другото. Излизаш с компания на по цаца с бира, но след това може да се наложи да шофираш. Цаца със сокче ли да пиеш? Безалкохолната бира е чудесен вариант за шофьори. За хора, които дълго време не трябва да пият алкохол, но им се допива от време на време - също. По-добре да изпият една такава бира, отколкото да компрометират лечение, режим или каквото е там, заради което не пият.

Аха..схващам...всичко е за да не им се смеят хората ли? Боже..не го разбирам.

# 408
Не разбрах кой на кого да не се смее.
За мен някой да изпие 3-4 алкохолни бири и после да се качи да шофира, изобщо не е смешно. Опасно е. Да не говорим за престъпно.
Та, за такива, които искат хем да пият бира, хем после да шофират, има безалкохолна такава.

Аз например, по време на втората ми бременност имах някакви моменти, в които умирах за бира. И понеже не съм от тези, които смятат, че алкохолът не пречи на бременността, в такива моменти изпивах по една безалкохолна.

# 409
Много е важно какво ще кажат хората! Седнал си на заведение и си поръчал вода например. Изскачат куп въпроси - що не пиеш, пари ли нямаш?
Замислих се какъв ли вкус биха имали  безалкохолно уиски, водка, мастика?

Колко алкохол може да има една бира и да попречи на бременността? За справка погледнах в момента една бутилка -4,9% алкохол.

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 15:17 от vion

# 410
Да пие сок и да шофира.

# 411
Да пие сок и да шофира.
Еми не му се пие сок! Пие му се бира!

# 412
  • Бургас
Затова и се търси бира, която хем е без алкохол, хем да го докарва на вкус като традиционните бири.

Като вземете да държите сметка някои на другите за вкусовете и решенията им... Хайде на лидълска тематика да се върнем, а?

# 413
Ами търси се..ама не го докарва. Не е същото.

# 414
Ами не е вярно. Има и такива, които чудесно го докарват.

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 15:37 от Нищо лично

# 415
На мен много ми харесва при все, че правя домашни и майонеза, и горчица. Съставът не е лош, спрямо общия за майонеза, съдържа и горчица. Утре специално за нея отивам. Естествено, очаквай поне 2 мнения, в които ще бъде окачествена като бъркоч, бълвоч, извращение и т.н. от хора, които никак не се харесват и като обяснят как другите консумират "извращения", получават проблясък на себестойност. 🙄

Био лимоните в Лидл са намалени. 💛

# 416
  • София
На мен много ми харесва при все, че правя домашни и майонеза, и горчица. Съставът не е лош, спрямо общия за майонеза, съдържа и горчица. Утре специално за нея отивам. Естествено, очаквай поне 2 мнения, в които ще бъде окачествена като бъркоч, бълвоч, извращение и т.н. от хора, които никак не се харесват и като обяснят как другите консумират "извращения", получават проблясък на себестойност. 🙄

Био лимоните в Лидл са намалени. 💛
Как правиш горчица може ли рецепта, имам на прах и не знам как да я използвам

# 417
Какво е това на прах..🤔, ще ти пиша на л.с. рецептата, която аз харесвам, в нета има различни.

# 418
Марчева, мерси, запазих си го, че ми трябва нещо качествено.
Starrydream, съпружието пробва непастьоризираният Аргус(зеления) и я одобри.
Коя е тази салатна майонеза?

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 16:34 от Lemy

# 419
  • Варна
Ами не е вярно. Има и такива, които чудесно го докарват.
А със сигурност и най-смотаните го докарват повече от сок.

Общи условия

Активация на акаунт