Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 315
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
...Щипки си купувайте от обикновените. Те са най-здрави!
Не е точно по темата, но:

Скрит текст:
Здравината на щипките изобщо не ми е основния критерий за избор Wink Тъй като органически мразя да гладя, гледам да простирам дрехите възможно най-опънати и с минимални вероятности за гънки след изсъхване. А имайки предвид, че ползвам щипки само за таванния простор (повечето неща суша без защипване пред климатика на сгъваемия сушилник), имам нужда от такива, които са по-големи, отварят се достатъчно широко, обхващат плътно пръчката с простряната дреха, но не са толкова стегнати или с такива релефи отвътре, които да оставят от следите, които ме влудяват. Та съм съгласна и с не толкова евтини щипки, както и с не толкова издръжливи, стига да има място, където да ги подновявам при нужда Wink

# 466
  • Мадрид / София
Предишната ми посочи стачка беше такава с кърпички за еднократна употреба. Но аз чистя всеки ден пода у дома ( понякога и два пъти) та ми излизаше солено. Затова с перящи се молове ми е по-добре.
Тук има примерно кутии с по 40 бр и са на цена като тези от 20 бр. Но могат да се намерят и евтини от по 20 бр. Просто има по-голям избор отколкото в Бг и излиза рентабилно. Преди няколко години си я купих, че имах котка и пускаше много косми. Минавах всеки ден пода с мопа, за да ги събирам. Та установих, че ми е по-удобен. Преди това съм ползвала и от този тип с перящите се кърпи и не останах доволна.

# 467
  • Варна
Ами те най-простите щипки се отварят достатъчно широко и нямат никакви релефи отвътре Simple Smile Ей такива ползвам аз, екстра са:
https://www.praktiker.bg/medias/sys_master/h0b/h3d/9157829197854.jpg

# 468
  • до едно тепе

Тези съм ги купувала от Джъмбо миналата година са. От по- скъпите са, че там има и по- евтини. По- евтините много изгарят от слънцето и се чупят. Тези са здрави, големи и защипват добре.

# 469
  • Варна

Тези съм ги купувала от Джъмбо миналата година са. От по- скъпите са, че там има и по- евтини. По- евтините много изгарят от слънцето и се чупят. Тези са здрави, големи и защипват добре.

+1
И аз ги имам тези и са супер за таванните простори

# 470
Като чуя "Джъмбо" и ми настръхва косата буквално. Тези дни имах проблем с техни соларни лампи, от най-скъпите. Пари не връщали, да съм си избрала нещо друго. Да де, ама аз за тази сума трябва да накупя играчки за цяла детска градина. Rolling Eyes

# 471
Някой виждал ли е някъде грила Panini и акумулаторната прахосмукачка? Имам чувството, че автоматично казват, че е изчерпано еди си какво...

# 472
  • Бургас
Нилче, ще погледна в нашия филиал като ходя Wink

Благодаря за щипките - ще потърся тези големите в Джъмбо, като имам ходене до там Wink Другите, дето Месечинка показа, са ми оставяли много гадни следички по дрехите заради малката си площ и ръбеста структура, така че абсолютно не ми вършат работа на мен лично Simple Smile

# 473
+ 1 за следите при щипките, показани от Месечинка. И при мен такива оставят винаги следи в/у дрехата.

# 474
  • Варна
Ами да, ама тези пък големите имат вълнообразна повърхност, доколкото виждам. Тя не оставя ли следи? Аз затова внимавам като защипвам, под мишниците или на чатала или изобщо не защипвам, ако е по-смотана материя. Остават следи, да, но не ме впечатляват мен лично, на незабележими места са. На някои материи пък изобщо не остават.

# 475
  • Пловдив
Никой ли не загледа тоя уред за готвене?  Thinking Малък или голям е?

# 476
  • Асеновград
Някой виждал ли е някъде грила Panini и акумулаторната прахосмукачка? Имам чувството, че автоматично казват, че е изчерпано еди си какво...
Сутринта мярнах от прахосмукачката, а миналата седмица имаше и от грила.Утре ще видя със сигурност.Ако искаш пиши да взема.Или ми прати на лична тел. номер за да звънна от магазина на момента.

# 477
  • София
И мен тия следи от щипки ме побъркват.И на закачалки простирам.

Мале щом и щипките мерим,смятайте.Grinning

# 478
  • Варна, Пловдив
Здравейте, можете ли да споделите каква е височината на сгъваемото столче? Днес не успях да отида и дали има смисъл да го издирвам. Благодаря

# 479
35 на 22 на 28 см.

Общи условия

Активация на акаунт