Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 288
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 525
  • Пеликания
Някой има ли мнение относно възглавниците Meradiso, които са от утре?
От години не мога да си намеря възглавница, която да ми е удобна Worried А в нашия малък град нямаме голям избор на каквото и да е.

# 526
  • Mostly in my mind
Съдържа ли сулфити?
Пише, че съдържа. Но какво от това. Blush https://eva.bg/article/31193-Ot-sulfiti-glava-ne-boli

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 15:44 от Лолита

# 527
  • Мадрид / София
От години не мога да си намеря възглавница, която да ми е удобна Worried А в нашия малък град нямаме голям избор на каквото и да е.

И на мен са ми проблем възглавниците. Купувам си такива с извивки за врат, но нещо вече ги няма. Последно от Лидл взех, но са по-меки и не издържат много време и се слягат.

# 528
Малко офтопик за възглавниците
Скрит текст:
ползвам възглавница Магнифлекс, повече от 10 години, удобна е и нямам никакви оплаквания от нея

# 529
Скрит текст:
О, за мен разликата е от земята до небето. Не защото някой доктор го казва или пък някоя статия, а защото червата ми го казват - пропускливи са. Тъся си вино без сулфити от удобно като локация място, но... няма.

# 530
  • Пеликания
Утре ще видя каква е значи. Не са ми удобни меките възглавници изобщо.
Имам една с извивка, ама ми е малка и ми е трудно да й намирам калъфки.

# 531
  • Асеновград

И на мен са ми проблем възглавниците. Купувам си такива с извивки за врат, но нещо вече ги няма. Последно от Лидл взех, но са по-меки и не издържат много време и се слягат.
Скрит текст:
С извивка последно купих от https://jysk.bg/spalnya/vzglavnici/razlichni-vzglavnici/basic/vz … yana-30x47x9-7-sm
Не са се смачкали.Доволна съм.Иначе предните се слягаха бързо.

# 532
Как готвите ущипците? Сиренето/кашкавал или каквото е там изтича и отваря едни хралупи в месцето, а и така залепна по скарата, че силно се надявам след накисване да се отлепи и да не ми създаде двойна работа с почистването й. No Mouth Да си бях взела най-елементарна кайма.

# 533

при мен често отключват алергии..иначе обичам вино

# 534
Как готвите ущипците? Сиренето/кашкавал или каквото е там изтича и отваря едни хралупи в месцето, а и така залепна по скарата, че силно се надявам след накисване да се отлепи и да не ми създаде двойна работа с почистването й. No Mouth Да си бях взела най-елементарна кайма.

Ущипците и при мен остават без кашкавал. Приготвям ги на фурна с хартия за печене Simple Smile

# 535
  • Мадрид / София

Скрит текст:
С извивка последно купих от https://jysk.bg/spalnya/vzglavnici/razlichni-vzglavnici/basic/vz … yana-30x47x9-7-sm
Не са се смачкали.Доволна съм.Иначе предните се слягаха бързо.
Пред последната ми беше подобна и доста време изкара, но и тя след години предана работа слегна та затова я смених, но на тукашна територия изчезнаха хубавите, че и изобщо не ги виждам вече. Добре че в Лидл се появяват и криво-ляво карам напред.

# 536
Ущипците ги правихме на Грил плоча. Става и на Грил тиган. Изтече някаква част от кашкавала по периферията, но не всичкия.

# 537
  • Бургас
Аз снощи ги метнах във фурната на хартия. Да, изтече доста от кашкавала, НО оставих леееко да изстине в тавата и после си го отделих и имах кашкавалени хрупанки за гарнитура Wink

# 538
Всичките ми спални комплекти са от лидъл,харесват ми че са без долен чаршаф,понеже ползвам само с ластик и мога да си ги купя отделно,имат копчета и за това време което ги ползвам не са избледнели грам от прането:-)

# 539
  • Mostly in my mind
Не знам дали сте го коментирали и от кога са били, но миналия ден в нашия Лидл имаше спални комплекти с лен в състава. Бяха страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт