Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 254
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
изтрещяхте Wink
хаванче винаги е било общото название, поради което към него за яснота се пляска и прилагателно, което да укаже вида на хаванчето /дървено хаванче, метално хаванче, мраморно хаванче.../. може в някои краища да се използва стеснително, но това не променя хавата на хаванчето.
Е аз кво по-различно написах, че ме причисли към изтрещялите?

# 586
Ходих да гледам чаршафите, биват за 18 лв., но бяха разграбени и нямаше десена който харесах. Довечера ще мина през друг магазин и ако има ще купя 2 комплекта от единичните и 2 долни чаршафи.

# 587
И на мен ми харесаха чаршафите. Не съм взимала, доста комплекти ми се събраха.Не обърнах внимание,но мисля имаше от всички разцветки към 9 и 30ч. при нас.Сега ще видя и новата брошура.

# 588
Някой има ли робота прахосмукачка от Лидл и какво му е мнението?

# 589
  • София
Да, аз имам от последното пускане.
До тук - положително. Роботът си чисти най-съвестно. Справя се с тъмни мокети и денивелация от 2-3 сантиметра.
Доволна съм как работи.

# 590
Колко време издържа едно зареждане и чистене на батерията. Може ли да помоля за снимки на контейнера и колко е голям.

# 591
  • Асеновград
Някой пробва ли свещта Цитронела? В магазина нямаха никакъв аромат, ако някой я е палил да каже дали тогава отделя миризма на цитронела?

# 592
Роботът от последното зареждане шумен ли е? Може ли да работи между 14 и 16 ч. в жилищен блок, без съседите да започнат да протестират, примерно?

# 593
  • Велико Търново
Роботът от последното зареждане шумен ли е? Може ли да работи между 14 и 16 ч. в жилищен блок, без съседите да започнат да протестират, примерно?
Хахаха, направо се смея сама Simple Smile едва ли е по-шумен от пералня Simple Smile

# 594
  • Пеликания
Гледах спалните комплекти ама ми се сториха изкуствени и твърди. Като се изперат сигурно ще омекнат ама не взех.
Взех си синята пижама, много мекичка, памучна.
Скрит текст:

Ама много ме е яд, че нямаше от тази Sad
Скрит текст:

# 595
Какъв ти смях, имах съседка, която няколко пъти идваше да пита какъв уред съм включила, чувало се при нея. После се оказа, че изобщо не е от моя апартамент шума, но имах чувството, че специално се насилва да долови нещо. При ранен полет се чудех как да си включа сешоара, за да си оправя косата.

# 596
  • Перник
И аз искам пижамка, да видим какво ще е останало при нас до събота Thinking

# 597
Гледах спалните комплекти ама ми се сториха изкуствени и твърди. Като се изперат сигурно ще омекнат ама не взех.
Взех си синята пижама, много мекичка, памучна.
Скрит текст:

Ама много ме е яд, че нямаше от тази Sad
Скрит текст:

на мен пък първата ми харесва повече. много къси ли са панталонките?

# 598
При нас имаше от всички пижами. Симпатични са, но не взех. Имам много.
Къси са, да. Peace

# 599
  • Бургас / UK
Взех си единичния спален комплект в сиво-жълтата разцветка, материята ми харесва, като се изпере ще стане още по - хубава.Доволна съм . Имаше доста комплекти при нас и от двата вида .

Общи условия

Активация на акаунт