Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 203
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 720
  • На брега на реката
MTV, благодаря! Аз го имам, но търся за сина си, но предупреждението хич не е излишно.

С.Алекс, дали пък вярно не беше по-скъп? Аз го имам от няколко години и го купувах за под 50 лв, та затова отговорих така, но най-достоверно ще е, ако се включи някой , купил го миналия месец.

Сега видях в стара брошура, че цената е била 59,99 лв и е бил от 17 юни.

Последна редакция: пн, 15 юли 2019, 21:37 от Бубoлина

# 721
  • Асеновград
MTV, благодаря! Аз го имам, но търся за сина си, но предупреждението хич не е излишно.

С.Алекс, дали пък вярно не беше по-скъп? Аз го имам от няколко години и го купувах за под 50 лв, та затова отговорих така, но най-достоверно ще е, ако се включи някой , купил го миналия месец.

Сега видях в стара брошура, че цената е била 59,99 лв и е бил от 17 юни.
Показания по горе е този https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-522CA866-0DB5F3F1/lsp/h … D1%80%D0%B8%D0%BB по скъпия той май е изчерпан, наскоро някой търсеше в темата .
По магазините има бройки от този по евтиния https://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-522CA866-0DB5F3F1/lsp/h … D1%80%D0%B8%D0%BB   Много е малък а имай като kw беше слаб.

# 722
  • На брега на реката
Да, по-скъпия търся. По-евтиния го има и при нас, но е много слаб - 1 000 W.

# 723
Някой има ли от сушилната за плодове и зеленчуци?
Има ли регулация на температура и време на сушене?
Доволни ли сте или да се оринетирам към друга фирма?

# 724
  • have faith and be patient ..
абе бая го загледах .. за това помня колко струваше горе долу ... но не взех ,то и аз само такова нямам вкъщи .. всъщност имам един стар в шкафа на терасата и един малък стар за сандвичи .. чудих се дали да не подновя , но няма да е сега ,не съм и виждала да се търкалят .. само от малките

# 725
До момента съм купила поне 4 различни скари; ни една от тях не ми е ок. Затова реших да взема и тази, че поне ако не ми хареса, мога да я върна. ММ беше много скептичен, до първата ѝ употреба. Peace Определено сме много доволни и ако намерите - взимайте смело.
А почистването, за разлика от всички останали е просто песен (леко ме притесняваше това, че не се махат плочите и се чудех как точно ще стане фатката, но с тази пластмасова оребрена шпатулка и 5-6-ина мокри кърпи е като нова!)

ravi - то това ако няма... Laughing ( ако цъкнеш на снимката-ясно се вижда, че тези 2 функции ги има Wink )

# 726
MTV , благодаря.
А личен опит със сушилната?

# 727
Имам контактен грил от делимано,сандвичи прави страхотни,зеленчуци също за месо му трябва малко повече време,има тавичка за събиране на мазнината,но шпатулка за почистване няма а доста повечко пари дадохме за него...

# 728
MTV , благодаря.
А личен опит със сушилната?

Не, и аз питах за такива
Laughing
Така или иначе ще взема; имаме прекрасна смокиня, чиито плодове са много и мисля да изсуша; а преди година ме черпиха със изсушени (нарязани) райски ябълки - няма такава вкусотия!

# 729
  • Плевен/Пловдив
И ние си купихме контактен грил  миналия месец. Много е удобен и се почиства много лесно въпреки,че не се свалят плочите. Препоръчвам го с две ръце за тези пари си заслужаваше покупката.
Тези уреди за прозорци много рекламации имат напоследък. Аз имам от по- предна промоция, един протече и спря още на първият прозорец, замених го с друг той изкара до втори прозорец 😀. Не намерих касовия бон и ММ ми го ремонтира по- български. Замислям се за Керхер...

# 730
Наминах днес, но в нашия Лидл имаше само от 1000ватовите грилове.
Мислех да взема от сиренето за грил, което е в брошурата на стр.11, но нещо не ми харесаха съставките (цар.нишесте?!?, в това с чили - и палмови мазнини и пр), затова взех от “гуменото” сирене за грил, което си е на редовна цена и ще го овкусявам с каквито харесам подправки.

# 731
  • shumen
Благодаря за отговорите за детските дрешки.Моя син е едър и ще му са малки тези размери.

# 732
Какви са промоциите в Созопол? Някой ако е там, би ли споделил от брошурата, която е само за техния магазин?
В Царево - блендер за смути - 42% (40лв); уред за готвене на пара-24% (38лв); апарат за кръвно - 36%(16лв); миксер-33% (20лв); въртяща се четка с горещ въздух - 31%(30лв); колело без педали - 35%(45лв)...

# 733
Търсих днес тази гъба която казахте че обира косми от дом любимец и не я намерих,гледах при гъбите,гледах при препаратите и нищо..,търсих също така един препарат за профилактика  на пералня,помня че бяха две тубичка около 4лв но нз дали е бил постоянен артикул или от брошура

# 734
Имаше две такива гъби в Младост 2. И също няколко от кърпите.

Общи условия

Активация на акаунт