Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 211
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 705
Най-вероятно наистина са от стари колекции, защото детето каза, че едно момченце от тяхната група имало такава пижама с акулата.

# 706
Стари са дрехите, пускаха ги май - юни. Размерите са до 110/116 на тениските 3 бр. и късите панталони 2 бр. за момиче, тях помня.

# 707
Отзиви за уреда за сушене на плодове и зеленчуци имаше на преди няколко страници!
Аз съм засичала и на по-изгодна цена в Метро и други вериги.

Благодаря! Hug
Вероятно съм пропуснала, но сега се върнах и ги намерих Simple Smile

От мин. год. им се чудя и бях гледала в метро и кауфланд..долу-горе +-10лв са цените, но положителното при лидл, е че гаранцията е 3г и ако не ми хареса, мога до върна..

# 708
  • Варна
Преди малко ми звъняха от Лидъл за уреда за прозорци. Можело да го върна или да го заменя като във втория случай гаранцията и всички срокове текат от датата на първоначалното купуване. Имало такива уреди в единия от магазините в града, който не ми е особено удобен. Та мисля да върна този и ако ми прилегне да мина през другия магазин и да взема нов, така поне гаранцията му ще тече наново. Ако пък се изчерпят преди да ида много им здраве.

# 709
  • София
Миналата седмица имаше от уреда за прозорци в Ринг Мол, поне 7,8 броя.

# 710
  • Варна
Да де, ама ринг мол ми е още по-далеч, хахах. Направих си устата за заявка до удобен за мен магазин, но не можело, при положение, че някъде в града ги има. Нормално.

# 711
  • София
Да де, ама ринг мол ми е още по-далеч, хахах. Направих си устата за заявка до удобен за мен магазин, но не можело, при положение, че някъде в града ги има. Нормално.
Ако направиш рекламация , би трябвало да ти го заменят с нов във същият магазин. Поне преди беше така, счупи ми се машината занесох я, казаха получаваш нова, чаках 1 месец и ми докараха нова.

# 712
  • Варна
Ами не знам, дамата по телефона не ми даде тази опция, така или иначе няма да се занимавам, връщам и (евентуално) вземам нов уред, съвсем наново, за да текат всички срокове от началото, а не да ми е минал вече месец от гаранцията и от срока за безпроблемно връщане.

# 713
  • На брега на реката
Моля, ако някой е виждал да има изостанал контактния грил, който беше от 10 юни на цена 49,99 лв., да сподели. Тогава синът ми се чуди дали иска или не и сега е решил, че иска.
Е да де, ама при нас няма останали бройки. #Cussing out

# 714
  • have faith and be patient ..
хубавия контактен грил не беше ли около 60-70 лв ??

# 715
  • На брега на реката
Не, 49.99 лв. беше.

# 716
При нас има,снощи го видях.Обади се на националния телефон,3 мисля бяха в коша.И от подвижния грил за път имаше и още един.Моят му се кани и всеки път ако другия път го има ще го вземем.Но имаме и скара и на въглища и само това ни липсва и все се колебае.За гр.Кърджали става дума.Продължават да вадят кошове с намалени неща и да разчистват,снощи видях бамбукови купи от по предното им пускане.Страшен гъч беше,накъсани опаковки,разхвърляно,направо...
Тази вечер сме на техния суров бекон,страхотен е.

# 717
Моля, ако някой е виждал да има изостанал контактния грил, който беше от 10 юни на цена 49,99 лв., да сподели. ...... #Cussing out
Днес видях в дружбенския Лидл/ Сф "Дим. Пешев"30 една бройка, леко разкъсана му беше кутията.
Не му обърнах внимание, че сега те прочетох тук.

# 718
  • На брега на реката
Благодаря ви момичета! Питах в темата, щото от националния телефон обикновено отрязват клиента

# 719
Бубoлина, ако говориш за този от снимката и намериш някъде, провери в кашона дали има една пластмасова джаджа и тавичка..да не би да са изпадали, ако е отварян, защото тавичката е нужна за събиране на мазнината, а джаджата за почистване (при мен в тавичката беше другата джиджавка..едно като гребен, с който се почистват ребрата на скарата) Peace

Общи условия

Активация на акаунт