Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 211
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 690
Много ми се иска да имат и бързосъхнещи. Иначе са супер.

# 691
  • Mediterraneo
Да, на моите двата това им е минусът, че не са от бързосъхнещите. Цели са. Имам пак цял, бързосъхнещ, техен, но пък нещо не се погодих с модела и не го слагам.

# 692
А, техен ли 😵, значи все пак имат и такива, мислех, че ги нямат въобще. Но на бързосъхнещи половинки не съм попадала.

# 693
Аз съм втора година с бански от Лидл. Перфектен е
Благодаря!

Тествах го миналата седмица, без забележки , бързо съхнещ , купуван тази година

# 694
Някой да си е взимал уреда за сушене на плодове и зеленчуци? Търся отзиви.. Simple Smile

# 695
  • русе
Колко лв бяха тези шорти в Лидл?

# 696
  • Пловдив
Отзиви за уреда за сушене на плодове и зеленчуци имаше на преди няколко страници!
Аз съм засичала и на по-изгодна цена в Метро и други вериги.

# 697
Аз не съм доволна от танкините на Лидл. Купих си 2 чифта, но ще върна единия. Изобщо не съхнат бързо, а след 1 ползване за 4 часа в басейна долнището седи като протрито и ми се свлича. А като се сетя колко обикалях по магазините да си намеря модел и размер Confused

# 698
Ама са хубави лидлските череши... ммм... вярно, 5 лв., ама са едри, месести, сочни и сладки. Купувах и от други места (по-евтини), ама нищо общо нямат.
Идвах да питам за сорта дини с малко семки? Как са в сравнение с обикновените? Оправдана ли е по-високата им цена?

# 699
И аз почти само лидълски череши ядох тази година. Други такива на пазара нямаше.

# 700
  • Вила Великула
Купих от динята с малко семки, но не е добре узряла. Миналото лято купувахме такава от гръцкия Лидл и беше много хубава.

# 701
  • на морето
Записвам се и аз в лидълската тема. Отскоро имаме Лидл в нашия град и все още разучавам кое как е. Хареса ни лазанята. А да ви питам моя позната има електрическа четка за зъби от там, но аз не можах да ги намеря. Ориентирайте ме къде да ги търся. И ако може една снимка на коментирания крем за крака. Благодаря!

# 702
  • София
Ел.четки за зъби ги пускат на промоции, въобще всички уреди са на етапи, следиш брошурите и виждаш какво предстои.

# 703
  • shumen
И ние взехме динята,но нещо не беше узряла.Утре има дини в К и ще взема и от там да видим тя как ще е.
Детските дрехи от утре пише ли някъде от кой размер са?

# 704
Не пише. Мисля, че са стари неща, които чистят и според наличностите в магазините ще бъдат заредени, за това няма размери

Общи условия

Активация на акаунт