Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 152
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 870
Таблетките съвсем скоро бяха в промоция за 20 лв. тези от 100 бр.

# 871
Момичета, лазанята от лидъл, от 1 кг. замразена или охладена беше?

# 872
  • на морето
Момичета, лазанята от лидъл, от 1 кг. замразена или охладена беше?

Охладена👍

# 873
ох, уникални са черешите в лидл, обаче цената - и тя.

# 874
  • shumen
Черешите са страхотни.
Аз от другата седмица харесах детските летни дрешки,но няма да сме в града,а там където отиваме няма Лидл и дано до следващата седмица като се върнем ми оставите нещо от тях.

# 875
Някой дето е купил настолните лампи да даде отзив дали светят по-силно и може ли да се чете, че съм кьорчо нещо и все ми е тъмно на мен. Тази дето харесах пише, че е матово осветлението или аз не съм разбрала-третата, дето не е с гъвкава дръжка.

# 876
Някой дето е купил настолните лампи да даде отзив дали светят по-силно и може ли да се чете, че съм кьорчо нещо и все ми е тъмно на мен. Тази дето харесах пише, че е матово осветлението или аз не съм разбрала-третата, дето не е с гъвкава дръжка.

Аз взех от средната на картинката, свети в топла светлина и по-слабо от другите круши с резбата все пак е 4,5W само.

# 877
  • Варна
и ние взехме средната, според мен свети перфектно. Едно време на настолната ми лампа слагахме 45-ватова крушка и си четях на нея спокойно, сега с тези нови понятия - ватове, лумени, келвини изключително се обърквам и все пак на кутията пише, че свети, колкото 48-ватова крушка с нажежаема жичка, т.е. съвсем съпоставимо на едновремешната ми лампа Grinning Тествахме я на съвсем тъмно и на сумрачно, на мен ми харесва, ще я задържим. За бюрото на дребния е предвидена.
Третата е малко по-мощна май, на нея хубавото е, че можеш да сменяш крушката и така да я нагодиш според вкуса си - топла, студена светлина, повече или по-малко ватове, максимумът е 5W. Вземѝ и пробвай, винаги можеш да я върнеш. Докато не тестваш в реални условия няма как да знаеш дали ще ти е ОК.

Последна редакция: нд, 21 юли 2019, 11:27 от Месечинка виторога

# 878
  • Буркина Фасо
Третата е малко по-мощна май, на нея хубавото е, че можеш да сменяш крушката и така да я нагодиш според вкуса си - топла, студена светлина, повече или по-малко ватове, максимумът е 5W. Вземѝ и пробвай, винаги можеш да я върнеш. Докато не тестваш в реални условия няма как да знаеш дали ще ти е ОК.
това ме заинтригува  newsm78
нима на другите не може да се сменя крушката ?

# 879
  • Варна
Не може, другите не са с крушки, а с LED панел. Като изгори панелът изхвърляш лампата.

# 880
Здравейте, искам да помоля за мнения относно пюретата на лупилу? Хубави ли са като качество? Незнам дали вече не е коментирано, но мен отскоро ме интересуват. Кои видове се харесват най много? Дадох за пръв път паста със свинско и зеленчуци и се прие много добре от синчето, та се чудя дали да не взема още някакви да пробвам.

# 881
  • Асеновград
Не може, другите не са с крушки, а с LED панел. Като изгори панелът изхвърляш лампата.
Сигурно ли е че на третия модел се сменя!

Аз изобщо ги бях отписала заради надписа в брошурата че са несменяеми. Миналата година ММ грабнал без да гледа като първата, и в къщи беше неприятно изненадан веднага я върна. Тъкмо на картинка се бях наточила на последната но и за нея пише несменяема .

# 882
Как са го измислили това да са несменяеми... То вярно, че не горят лесно, но все пак. Лед крушките ми над 3 години си светят безпроблемно.

# 883
  • Варна
Сигурно е, да. Пише го в упътването, а и се вижда, че крушката се завива отделно.  
А за другото - Ами лед панелите са така, те цели таванни осветителни тела за по 80-100 лева правят по тоя начин, изгорят ли ги сменяш целите. И за мен е странно, но това е положението.  

# 884
  • Mostly in my mind
Здравейте, искам да помоля за мнения относно пюретата на лупилу? Хубави ли са като качество? Незнам дали вече не е коментирано, но мен отскоро ме интересуват. Кои видове се харесват най много? Дадох за пръв път паста със свинско и зеленчуци и се прие много добре от синчето, та се чудя дали да не взема още някакви да пробвам.
Чудесни са пюретата.  Взимай смело. Преди година последно взимах и не помня точно кои, но основно месни, зеленчукови, с паста. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт