Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 142
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 885
Ох, много ми е вкусна лютеницата на Родна стряха, която е намалена, но си купих само 5 бурканчета, че ще я изям Grinning.

# 886
  • София
Ох, много ми е вкусна лютеницата на Родна стряха, която е намалена, но си купих само 5 бурканчета, че ще я изям Grinning.
Едросмлянята ли? И на ме тя ми е любима. Simple Smile

# 887
  • Варна, Пловдив
Ще върна пак темата за парочистачката  Laughing Дали става за паркет, 2/3 от апартамента е с паркет и малка част гранитогрес? Това все ме спира от покупката, някой ако я има дали се отразява на дървото след време? Благодаря

# 888
Едросмляната, да, като разядка е.

То, както и да се мие паркета, вероятно ще му се отрази след време. Няма нищо вечно, пък и нали има лак този паркет, той предпазва.

# 889
  • Асеновград
Ще върна пак темата за парочистачката  Laughing Дали става за паркет, 2/3 от апартамента е с паркет и малка част гранитогрес? Това все ме спира от покупката, някой ако я има дали се отразява на дървото след време? Благодаря
Ползвам я на лакиран паркет няма му нищо.

# 890
С друг вид парочистачка съм, но вкъщи леко запира на паркета, тъй като го лакирахме ние и нещо не сме нацелили качествен лак. На ламината в другите стаи се движи с лекота и ми е доста полезен уред.

# 891
Здравейте, искам да помоля за мнения относно пюретата на лупилу? Хубави ли са като качество? Незнам дали вече не е коментирано, но мен отскоро ме интересуват. Кои видове се харесват най много? Дадох за пръв път паста със свинско и зеленчуци и се прие много добре от синчето, та се чудя дали да не взема още някакви да пробвам.

Хубави са и на Лупилу, и на Бебивита. ☺️

# 892
Още един глас са пюретата,единствените купешки които моето момче харесваше,тези с шунка и макарони и другото с пуешко и картофи.На марката Лупилу.Никое друго купешко не харесваше,опитваше и плюе.И като състав са супер изчистени.

# 893
Аз искам да питам дали сешоара ,който тази седмица е добър  и достатъчно мощен.

# 894
Пюретата на лупилу са добри, моето дете харесва с телешко и десертните. На бебивита обаче имах един бомбаж на тиква и не съм взимала други видове.

# 895
И аз подкрепям пюретата, те първа ще имам бебе, но аз си купувам за ядене от тях. Grinning Със сьомга имаше едно много хубаво и едно Лека нощ с бисквитки. Много са вкусни!

# 896
  • Велико Търново
+ 1 за пюретата
Сина ми ядеше само купешки и определено харесваше хип, беебвита и лупилу. Гербер отказваше, а плазмон само когато го юсеся с нещо друго.
Кашите няма как да коментирам, тъй като не съм купувала и съответно давала.

# 897
  • In transit
Как са го измислили това да са несменяеми... То вярно, че не горят лесно, но все пак. Лед крушките ми над 3 години си светят безпроблемно.
Ами не е точно така, за по-малко от година три лед лампи на Осрам ми изгоряха.

# 898
Ами при теб явно не е точно така, аз казвам при мен как е точно. Wink Обаче трябва да си погледна марката на крушките, явно добре са ме консултирали за избора.

# 899
Не може, другите не са с крушки, а с LED панел. Като изгори панелът изхвърляш лампата.
Сигурно ли е че на третия модел се сменя!

Аз изобщо ги бях отписала заради надписа в брошурата че са несменяеми. Миналата година ММ грабнал без да гледа като първата, и в къщи беше неприятно изненадан веднага я върна. Тъкмо на картинка се бях наточила на последната но и за нея пише несменяема .
Сменя се. Аз ходих да купя и се отказах. Затова и питах тук, че мен ми е все тъмно нещо и се напрягам за четене. Видях и тази огъващата се и тази на картинката. Има си крушка, дори е отделена в кутията. Не им разбирам и аз на тези новите. Като казаха, че вече няма да има от старите крушки, накупих цели пакети от различни ватове (по-силните) и вече години си караме с тях. Дори още имам. Ама сега тези новите хич не разбирам, а ми трябва и не смея да купя. Тази с докосването е хубава, но ми е слаба за четене в стаята.Не мога и да насочвам светлината поне, затова новите ги загледах и поне от моята страна на спалната искам  да я сменя.

Общи условия

Активация на акаунт