Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 080
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 065
# 1 066
Благодаря за брошурата!
Парната система за вертикално гладене от 29 стр пускана ли е досега, има ли доволни? Дали изглажда или само освежава? Трябва ми за гладене основно на мъжки ризи и панталони.
Simple Smile Хубав ден!

# 1 067
  • Пловдив
Мерси за брошурата! За мен нищо май...а, може би едни дом.чехли Simple Smile и калъф за гладачната дъска.
Абе тая сьомгова пъстърва много скъпа?Такава ли и е цената?Не съм обръщала внимание...

# 1 068
Тази сьомгова пъстърва е като онова недоразумение безалкохолна бира. Хем е като сьомга ама не съвсем Joy

# 1 069
Камъчетата са фосфорен композит някакъв, не са лампи, та да светят забележимо. Имат някакъв минимален блясък на свечеряване, но като на фосфор все пак. Не очаквайте да са като соларните лампи.

# 1 070
  • Пловдив
Тази сьомгова пъстърва е като онова недоразумение безалкохолна бира. Хем е като сьомга ама не съвсем Joy
м да и аз това си мислех...хибриди шъ ни пробутват! Head Band

# 1 071
Мерси за брошурата.
Аз харесах 1-2 вина, но ще видим. И царевички консерва.

# 1 072
Аз ще взема един комлект,имаме и от лунните шарените,на малкия са му интересни,подрежда си ги .Може ли мнение за влагоабсорбатора.

# 1 073
Аз сьомгова пъстърва не видях в брошурата, намалена ли е? У нас се харесва, макар че не знам що за мелез е Simple Smile

# 1 074
  • София

Някой ще ме светне ли,че нещо съм изостанала, каква е тая черноморска сьомга?

Сьомговата пъстърва е на 2 ра страница в брошурата.

# 1 075
Сигурно само името й е сьомга..на черноморската. Нещо като бисквитки "Катеричка" по соца....дето един питал що няма катерица вътре..ми няма...само името е таквоз 😆

# 1 076

Сьомговата пъстърва е на 2 ра страница в брошурата.

Няма такова животно. Simple Smile

# 1 077
От компа снимките изглеждат огромни. От телефона не. Това във връзка с обяснениет/предположението, че от телефона системата се товарела и трудно се четяло ако има снимка. Глупости пълни.

Нищо не набелязах от брошурата сякаш.

# 1 078
  • Варна
Няма такова животно. Simple Smile
Напротив, има. Според гугъл черноморската сьомга е отгледана във ферми в Черно море. Т.е. сьомга си е, но не внос от Норвегия, а отгледана тук. Не виждам нищо лошо в това.
http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=79
Ето и за сьомговата пъстърва:
https://gotvach.bg/n7-55677-%D0%A1%D1%8C%D0%BE%D0%BC%D0%B3%D0%BE … D1%80%D0%B2%D0%B0

# 1 079
  • Бургас
Мда, ама в клипчето определено си се шегуват, според мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт