Лидл 129 - Юлско-ваучерна (отново)

• 93 057
  • 1 457
  •   1
Отговори
# 1 080
Някой ще ме светне ли,че нещо съм изостанала, каква е тая черноморска сьомга?
Няма такова животно. Simple Smile
Напротив, има. Според гугъл черноморската сьомга е отгледана във ферми в Черно море. Т.е. сьомга си е, но не внос от Норвегия, а отгледана тук. Не виждам нищо лошо в това.
http://www.ribibg.com/index.php?p=get_news&news_id=79
Ето и за сьомговата пъстърва:
https://gotvach.bg/n7-55677-%D0%A1%D1%8C%D0%BE%D0%BC%D0%B3%D0%BE … D1%80%D0%B2%D0%B0

Да, и единствената публикация е тази от 2010 г. Повече нищо не се е чуло. Черно море е топло, ако можеше да вирее сьомга, щеше да си има и без развъдници Wink

А лидълското предизвикателство е за рецепта с черноморска риба, но приготвена със сьомга.

# 1 081
  • Варна/Благоевград
Имам спомени от минали години, естествено когато не са ми трябвало бебешки дрехи:laughing:, че имаше всички и ританки и камизилки и клончета близки, бодита. Сега много постно:angry: имам спомени примерно за 2 бодита за 15 лв. За три ританки за 10 лв.... Правилно ли си спомням или съм се подвела?
Толкова и такива бебешки дрешки ли пускат, дали има смисъл да чакам да пуснат още?

# 1 082
Правилни спомени имаш. Миналата година накупих всичко за бебо за около 6 месеца напред.
А и бяха есенни дрешки, с дълъг ръкав и дълги крачоли на бодитата.
Дали ще пуснат пак и дали да чакаш - няма кой да каже.

# 1 083
  • Враца
Пъстървата не е ли сладководна риба ?

# 1 084
  • Сливен
да

# 1 085
Здравейте момичета.
Преди два дни си купиш харватска шунка от Лидл която има вкус на Филе Елена.
Мъжът ми го хареса и днес пак ще купуваме.

# 1 086
И аз ще изчакам за бебешките дрехи. Живот и здраве нашият юнак трябва да се появи до 7 декемви и тия с къс ръкав няма да ми свършат работа. Засега ще взема само хавлийки

# 1 087
Препоръчвам пейката

# 1 088
Тази сьомгова пъстърва е като онова недоразумение безалкохолна бира. Хем е като сьомга ама не съвсем Joy
м да и аз това си мислех...хибриди шъ ни пробутват! Head Band

Няма никакви хибриди. Това си е пъстърва, която в естествената си среда обитава само доста височинни райони. Може да се улови по езерата в планините. Уникално вкусна е, но е забранено на повечето такива места да сд лови. Иначе ги има и по рибарниците и магазините, както се вижда. Единствената причина да се нарича „сьомгова”, е заради червеникавия цвят на месото, което доколкото знам от мъжа ми, който е рибар, е по-червено при мъжките. Иначе рибата е известна и като сивен.

# 1 089
Доколкото съм проверявала в гуглето..си е точно хибрид, селектиран по изкуствен път.
В природата такова животно няма.

Първи произволен линк
https://gotvach.bg/n7-55677-%D0%A1%D1%8C%D0%BE%D0%BC%D0%B3%D0%BE … D1%80%D0%B2%D0%B0

# 1 090
  • Пловдив
Тази сьомгова пъстърва е като онова недоразумение безалкохолна бира. Хем е като сьомга ама не съвсем Joy

Няма никакви хибриди. Това си е пъстърва, която в естествената си среда обитава само доста височинни райони. Може да се улови по езерата в планините. Уникално вкусна е, но е забранено на повечето такива места да сд лови. Иначе ги има и по рибарниците и магазините, както се вижда. Единствената причина да се нарича „сьомгова”, е заради червеникавия цвят на месото, което доколкото знам от мъжа ми, който е рибар, е по-червено при мъжките. Иначе рибата е известна и като сивен.
И аз като Тета незнам да има такова животно...ама щом ти казваш...

# 1 091

И аз като Тета незнам да има такова животно...

Е аз пък ви казвам, че съм яла такава, уловена на над 2000 метра надморска височина и има такова животно Simple Smile Със сигурност са защитени да не се ловят на повечето такива места, не защото са зарибили с хибриди.

# 1 092
Тази в лидл едва ли е ловена на 2000м височина....по-вероятно е да е хибрид от развъдник.

А ти някоя дъгова си яла там горе...по-едър екземпляр 😄

# 1 093
Според мен също е хибрид. Вкусът се доближава до този на сьомгата, цената е приемлива. Аз купувам редовно, ще се възползвам от промоцията.

# 1 094
Той и толстолоба е хибрид ама го Идем

Общи условия

Активация на акаунт