Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 673
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 465
  • Някъде там
Отворете търговския регистър и вижте щом се интересувате.
Те вече я постнаха т
информацията преди време.
Аз просто се учудих,че на обикновен въпрос какво работи се отговоря че е тайна.
За всички влогъри се е питало тук какво работят и за всички се знае, ако не са само влогъри,какви са,само за нея беше тайна.

# 3 466
Отворете търговския регистър и вижте щом се интересувате.
Те вече я постнаха т
информацията преди време.
Аз просто се учудих,че на обикновен въпрос какво работи се отговоря че е тайна.
За всички влогъри се е питало тук какво работят и за всички се знае, ако не са само влогъри,какви са,само за нея беше тайна.

Какво работи?

# 3 467
  • София
Кое точно пък на Стефи във връзката не ви е ОК? Flushed
Те с Борис са най-готината и хармонична двойка, която познавам.
И всеки има правото да споделя точно каквото и колкото прецени, че иска да сподели. Затова сме различни.
А това за килограмите и как се качвало не искам изобщо да го коментирам... Всички сме много отворени на тази тема като не е на нашата глава да се справяме с такъв проблем.

# 3 468
Харесвам ги и аз, той изглежда изключително добричък, може подаръка да го е показала като идея. Ето аз харесах и влязох да разгледам сайта как се случва и може би бих поръчала

Адри, ти уж рядко, ама баш си четеш нон-стоп 👀

# 3 469
Просто е интересно на нормалния човек, какво работи, за да си купува шанелите, и ако беше някоя мома 40 кг, щеше да има доста интересни подмятания относно произхода на парите й, вервaйте ми.

О, вярвам ти. И го намирам за отвратително гнусарски начин на мислене. Ако беше някоя газелка като Ели, ето, чичкото й я е уредил. Ама понеже не е, това очевидно първо въобще не е опция. И второ, щом не е - трябва да разберем как е станало пък. И ето, щом не казва, значи е незаконно. Laughing Покъртително. Абсолютно заразен, паразитен и низък начин на мислене.

"Нормалният човек" да си седне на гъза, да научи какво значи паралелна работа в извънработно време, поемане на екстра проекти, съзнателно развитие на уменията и търсене на възможности и т.н. (вместо да пълни темите за риалитата или какво била облякла херцогинята днес със скоростта на светлината) и доста бързичко ще изкара пари за Шанел. И не, не е необходимо да си IT.
Ама как така ще си жертваме комфорта. И щом ние не сме го направили, и другите не могат (също 1:1 твърдение от тази тема), значи са 'фанали далаверката, сега и ние как да я хванем.

Книжката е страхотна идея, попадна ми преди време точно от Инстаграм и в един момент и аз ще подаря такава.
А това, че показвали всичко от връзката и любовта си, е просто смехотворно твърдение...

За видеото на Полина също се търси под вола теле. Преди се боядисваше вкъщи, понеже се беше оплакала, че по салоните попада само на фризьори, които използват един и същи (твърде агресивен) оксидант за дължините и корените, което е ненужно. В момента явно:
А. в Дуписима използват по-слаб и не й се изтощава косата
Б. Косата й вече не е толкова изтощена и понася и по-силен оксидант
В. Чисто и просто приоритетите й са се сменили и във вечния trade-off време/пари е избрала да спечели време и да похарчи малко пари за перфектна фризура.

Но не. За собственото ни дупе ще измислим 100 оправдания за видимите противоречия, но когато е за друг човек, дори няма да се замислим за очевидните опции.

Последна редакция: пн, 29 юли 2019, 17:14 от bambinnah

# 3 470
Борис на Стефи ми е много познат, но не знам от къде. Да не работи в шоубизнеса или се припознавам?

# 3 471
Харесвам ги и аз, той изглежда изключително добричък, може подаръка да го е показала като идея. Ето аз харесах и влязох да разгледам сайта как се случва и може би бих поръчала

Адри, ти уж рядко, ама баш си четеш нон-стоп 👀

Да, предполагам, че като идея го е споделила, на мен също ми хареса.
Преди бях попадала на такива книжки и за РД на деца, също бяха много готини.

Обаче можеше да изчака първо да я подари и после да я покаже.
На мен ще ми е тъпо, ако ММ ми снима подаръка във ФБ и после да ми го даде...

# 3 472
Едно такова еродирано ми е
Скрит текст:

# 3 473
Това, че имат годишнина след месеци, а тя качва стори с подаръка, беше първото, което ми направи впечатление. Но реших, че мъжа няма инстаграм и няма как да го види /не че я няма опцията някой да му каже де/, явно не е издържала.

Варошкина е изтрила коментарите, както си и мислих 🤷🏼♀

# 3 474
Бамбина, обобщаваш няколко човека какво са казали. Не си мисли, че само Стефи е като описаната от теб горе, някои работим на две места и помагаме в семейния бизнес също..
И какво казали хората, ми винаги ще го има, какво скачате, аналогичен случай е Мария от Лондон, там също има неясни неща, тук доста се коментира откъде и как, и не само, в английски форум също е коментирана, и даже намекват за това, че е ескорт..

# 3 475
  • Пеликания
ЕрОдирана ли е джуката Grinning

P.S. Оф Гери, проверявай си първо думите в речника.

# 3 476
Едно такова еродирано ми е
Скрит текст:

Еее, тя Гера затова ни е блокнала всичките, защото не сме толкова ерОдирани Disappointed Relieved
Аз дадох втори шанс на Йоана Йоко, не съжалявам. Не ме дразни за момента.
Нещо тези дни е пълна скука, няма интересен матрЯл за коментиране Rolling Eyes

# 3 477
Тя каза, че годишната е след месеци, но няма да издържи и ще му я подари още днес, така че едва ли е било проблем утре да я публикува.

За мен това е тъпо и неуважително към половинката, без значение има ли инстраграм или не и дали някой ще му каже.
Все пак правиш подарък на първо място заради самия човек и да го зарадваш него, а не да си пълниш фийда.

Това нещо горе не знам какво е, но е направо плашещо. 😱

# 3 478
  • София
Йоана Йоко ми е приятна засега. Изгледах доста от клиповете й. Харесва ми това, че не се взима много на сериозно, хубава жена е, радвам се, че не показва децата и не се представя за супер майка.
Десислава Стоянова май работи при баща си. Тя ту ми допада, ту не. Иначе има доста интересен стил.
Полина си спомням как преди няколко месеца беше върл почитател на домашното боядисване, а сега не излиза от салона. Доста си противоречи, но така е, като се съгласява на почти всякакви колаборация, няма да коментирам отново онази издънка с превръзките. 😉😄 Някак мнението й олеква.

# 3 479
  • Някъде там
"Нормалният човек" да си седне на гъза, да научи какво значи паралелна работа в извънработно време, поемане на екстра проекти, съзнателно развитие на уменията и търсене на възможности и т.н. (вместо да пълни темите за риалитата или какво била облякла херцогинята днес със скоростта на светлината) и доста бързичко ще изкара пари за Шанел. -Ти съвет към себе си ли отправяш, bambina?

Какъв е проблема да се попита,какво работи даден влогър?
Единственото странно ми беше, че тук само за нея при въпроса какво работи отговора беше :Тайна е. Тя не иска да се знае какво работи. Повече лично аз не съм се интересувала и питала.

За всички други когато е питано е отговорено.И да странно е,поне за мен да споделяш лични неща за връзката си, а за работата ти да е тайна.
И дадох пример какъв би бил според мен, отговор който би задоволил всяко обикновено любопитство.
Кое точно му е паразитното мислене,ако критиката беше и към мен,защото поста ти събираше няколко коментара в едно?

Общи условия

Активация на акаунт