Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 8 / Юли 2019

• 193 041
  • 3 928
  •   1
Отговори
# 3 645
Кухалери да беше научила нещо от цялото това обикаляне. Тя дори трябва да си разглежда “фийда”, за да се присети къде е ходила. Точно тия кифли,дето един лев не са дали за обиколките си, ги приемат за даденост

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 18:26 от VanillaPumpkin

# 3 646
  • Някъде там
Пепа защо купува кашони и то сама с двете деца?

Това със правата София, не е един път.Беше по малка права между седалките, а Пепа и Фичо си бяха сложили коланите.Тръгваха за някъде,колата беше спряна,но ако имаше стол щеше да е в него.
Валери с толкова малко магнити ли се хвали?Моите са повече, Валка 😉!Но, аз не търся Сепфора по света,а спомени от колкото се може повече дестинации.😊

# 3 647
Та хич не мисля, че е инцидентно, но всеки е свободен да си мисли каквото иска.
О, не споря. Не я следя толкова стриктно като вас, щом казвате, че сте видели да е без столче и колан в движение, вярвам ви Hands Plus1

Пепа защо купува кашони и то сама с двете деца?
Не е сама, Филип се вижда на другата седалка.

# 3 648
daviz, какви спомени търсиш, като то всичко си го има в Гугъл?! 🤣

# 3 649
  • Някъде там
daviz, какви спомени търсиш, като то всичко си го има в Гугъл?! 🤣
Аз съм на принципа око да види,ръка да пипне. 🤣
Гугъл е за кралиците на ваканциите,които обикалят света с един клик 😉.
Аз кралица не претендирам да съм,даже принцеса,особено пък дукеса,че там положението е страшно.Все са в грешна посока 😉😄

Човече,  от сторито ми изглежда, че София гледа Сиена,докато Пепе купува кашоните.
Защо ще казва аз купувам кашони,като може да каже с Филип или ние купуваме кашони?
Не ти ли се струва,че много го игнорира напоследък?
Говори в единствено число,доста често.

# 3 650
Дами, блокира ме, Мончето 😂

# 3 651
Дами, блокира ме, Мончето 😂

Видях ти коментара днес в профила и. Сега видях, че Мона е качила стори в което пита защо когато не харесваш даден човек го следваш. Отивам пак на снимката, търся коментара ама.... липсва. Та се чудя кого заблуждават с тия глупости за обратната връзка. Не е ли положителен коментара- трием го.

# 3 652
Скоро съседката пак ще трябва да подаде ръка

# 3 653
Положителните коментари се приемат за обратна връзка, от там нататък всичко друго е хейт, вие не знаете ли. 😊

# 3 654
Мартин нали работи в туристическа агенция. Доста често се организират инфо турове за хората, работещи в тази сфера. Отиват на дадена дестинация, обикалят хотелите, запознават се с удобствата им, за да знаят после какво предлагат. Може и Валерито да ходи с него.

# 3 655
О, тя ми влезе на чат.
Да, коментарът ми бил хейт. Наясно съм,че съм изтрита. Както казах и преди - показателно е как реагираш на критика. По-високо мнение си бях съставила, че е свежа, интересуваща се, четяща, нещо съм се пообъркала.

Обобщено от чата - тя не рекламирала, четяла достатъчно, сторито със сокчето без коментар остана. А моят живот е адски скучен.

# 3 656
Това си е за изтипосване в бг-мамския профил.
Искат си просто сърчицата и целувките, а всичко друго се трие и блокира. После другите били злобни.

# 3 657
Добре, де хубаво трият и блокират... ами после защо влизат в обяснителен режим на ЛС?!? Щом имаш да кажеш нещо на човека, напиши го публично.
Смешна работа.

# 3 658
А какъв беше коментара, че съм пропуснала

# 3 659
Има материал за там, да 😆
Да подчертая,не осъждам никоя мама за избора й дали е кърмила или не, знам какво коства, знам какви са трудностите, минала съм по тоя път. Емоционална е темата. Всяка жена я приема присърце. Имам проблем с това, че нейният пример в поста не е подкрепа за една жена с трудности в кърменето,а ще я откаже. Световна седмица на кърменето е събитие за подкрепа преодоляване на трудностите и успешното кърмене.
Можеше да сподели за консултациите с Ася  и да бъде полезна.
Толкоз, че много време й отделих от скучния ми живот 😃😂😆
Ето го поста
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт