Просто история

• 11 706
  • 240
  •   1
Отговори
# 60
35-годишен мъж, който е ходил с 18-годишна, която е луда по него? Още тук светка ГИГАНТСКА червена лампа, но не ми се анализира и останалото. И авторката не може да се освести да го прецени това?

Едва ли е ходил. По-вероятно да я е "пробвал за съквартирантка".

ПС: Авторката да извинява за черния хумор. Не се сдържах. Trollface

# 61
Твоята история е подобна на моята омъжих се - сгреших бах сама живее с двете си деца и съвсем случайно се натъкнах на един познат от миналото. Не съм го лъгала за нищо а той това че казваше добро утро трябвало е да погледна дали е истина каза ми че е сам и живее сам с дъщеря си повярвах му не го познавах от нета но всичко е било лъжа. Женен два пъти. Всичко което исках беше да му помогна а той се изгаври. За сега съм сама с детето а какво искам? Да не познавам хора като него. А  той остана там където го намерих. Истини който не знае ще си ги взема с мен. Доверие никому. Продължи живота си аз го направих и не се ври в мръсотията няма да излезеш чиста.... никой не излиза
Ко?!? Нье!!!

# 62
Мило момиче, виждам, че ти упорито говориш за някакъв пиедестал.
Приеми, че си наистина със занижена самооценка, какви са причините не знам, но разочарованията ти от предишна връзка,характера ти явно предразполагат д абъдеш манипулирана и правена на куку-пипи.
Остави на пиедестала да стърчи гордостта на този долен, манипулативен прикрит хомосексуалист с извратени наклонности към малки момичета и се опитай да си върнеш самоуважението.

Помисли, огледай се и осъзнай – това не е обич, не е любов, това е гавра с твоите чувства. Ако някое коте мяучи срещу теб, то вероятно иска нещо, гладно е, глези се.
Ако човек ти мяучи насреща, най-вероятно не е читав. Или е просто животинка, иска нещо.

# 63
Как очакваш да ти честити общ празник, при положение, че сте разделени?!
Имали сте такъв. Докато сте били заедно. Вече не сте. И нямате.
Всяка от нас е попадала на идиоти.
Ще се измъкнеш. И емоционално, и психически. Но само когато ти самата го поискаш. Дай си време, преживей си го. И приключвай. Това би бил най-здравословният вариант за теб.
Помисли и за общия ви бизнес. Докато съществува, той ще продължи да е част от живота ти.
И, извинявай за въпроса, но той пуши ли трева?

# 64
Доста гнусничка история, разказана като из перото на редактора на вестник Лична драма.
Пиедестали, педерасти, педофилия..... все благинки.
35 е доста хубава възраст да се преземи  малко и да свали пубертетските си розови очила.

# 65
Мило момиче, искам да ме разбереш много добре и те моля да прочетеш не веднъж.

Този човек е психично болен! Въобще не се шегувам.
Ти обаче си лабилна и той те е хванал в примката си. Вероятно си интровертна и самотна личност, която иска да бъде обичана ОТЧАЯНО. И ще бъдеш, но моля те не от такъв емоционален и физически извратеняк.

СПЕШНО прекъсни всякаква комуникация с този човек.
СПЕШНО потърси психоаналитик терапевт, за да ти помогне да погледнеш нещата правилно и да разбереш, че си се разминала с голяма беда.

Осъзнай, че такъв голям късмет си извадила, че си се откачила от този паразит! Разбираш ли, че каквито и отношения да имаш с този човек то всичко ще свърши грозно. Той просто е психично болен, емоционален садист, манипулатор, неуравновесен и непостоянен!

Дали ще срещнеш мъж и ще мислиш винаги за него? Не миличка, когато те полази голяма гнусна хлебарка се потрисаш и я махаш. Не мислиш за нея при всяко докосване. Мислиш за нея като залагаш отрова за да не дойдат други хлебарки и когато размазваш друга с чехъла.

Тези нездрави отношения нама да повлияят отрицателно на бъдещия ти живот - напротив ще оцениш стабилен, НОРМАЛЕН и човечен мъж до теб.

# 66
  • Terra incognita
Не мисля, че са хомосексуалисти.
По- скоро нехранимайковци, които си търсят някоя будала да работи здраво и да им плаща наема.

# 67
По- скоро нехранимайковци, които си търсят някоя будала да работи здраво и да им плаща наема.

А тогава, тази малката, какво прави там? И тя ли е гладна?

# 68
А вие правили ли сте секс?

# 69
  • Terra incognita

А тогава, тази малката, какво прави там? И тя ли е гладна?
Държат я, защото ще си пререже вените, не разбра ли? 😀

# 70
Дреме им, че ще си реже вените. Имат някаква облага от нея, то е ясно, сигурно всички я използват за секс.
Това са някакви елементарни форми на живот, от които нищо не може да се очаква.
Използвал е авторката колкото може, като е започнала да му надува много главата с нейните любови, му е станала скучна и си е решил проблема. Сгоден бил. Лол.

# 71
А малката Англичанка ми е като зашито с бели конци.Като ги знам какви са нахакани материалистки, точно с нашия цървул ще се захване, че и на квартира с още други мизерници.
Или господина си измисля, за да впечатли авторката че видиш ли англичанките му се лепят.

# 72
А малката Англичанка ми е като зашито с бели конци.Като ги знам какви са нахакани материалистки, точно с нашия цървул ще се захване, че и на квартира с още други мизерници.
Или господина си измисля, за да впечатли авторката че видиш ли англичанките му се лепят.

Ааа, не. Нали никога не са си писали с нашенката, обаче тя редовно й проверява фейсбука (на англичанката) и е видяла сега, че е блокирана? Grinning

# 73
  • Варна
Толкова излишни страсти заради платонични постановки на един лъжец . ЗАЩО? На 35г.да си гукате и гушкате не е нормално. Задоволявал се е другаде или има някакви комплекси и недъзи. На малоумните обяснения , че с 19 г. си годеница ще живеят като съквартиранти не би повярвала и някоя неграмотна в изолация от Долно Уйново . Не виждам нищо полезно и  съществено в подобни отношения. Не бих разчитала на подобен шут и   за бизнес начинания. Явно търси вид сигурност и предимства с брак с англичанка. Не е единствения . Авторката помни дребни детайли, явно битието и е било скучно. Но самотата е предимство пред подобен личен мазохизъм и компромиси в критериите за нормална връзка и отношения .

Последна редакция: вт, 02 юли 2019, 01:23 от Viviana91

# 74
Изчетох само първия пост, ще дочитам.

Спали ли сте заедно? Защо му вярваш? Защо смяташ, че е последния мъж на земята? Наистина ли би оставила майка си в тежко здравословно състояние заради мъж?

Когато разцереш, че не зависиш от него, ще се оправиш. Объркано същество, каращо по линията на най - малко съпротивление - това е той и не ти трябва.

Общи условия

Активация на акаунт